Leonekkk Vloženo 3. Květen 2023 Sdílet Vloženo 3. Květen 2023 Maximálně bych za ten difuzor dal 3000kč.. od té doby co se mi tam loupal chrom na lištách,tak jsem to lepší prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Jestli máš zájem, jeden takový se mi válí doma na prodej. Kdyžtak napiš kontakt do SZ a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapaja76 Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Ahoj vsem, tak jsem se taky konecne dokopal to dotahnout do konce. Posledni byl difuzor u ktereho jsem nechal striknout pruh co je videt, spodni cast ne, tam prijde jeste dalsi. Virtual funguje jak ma. 20230729_104456.heic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Mne se tedy libi vic puvodni varianta a znacku bych posunul niz, je nacpana moc nahore. Ale je to tvoje auto, takze zalezi na tobe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapaja76 Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 Jj je pravda, ze jsem ji dal uplne hore. Ono to ve skutečnosti vypada lépe nez na foto. Mě vadilo, ze to byl jediný plast na aute a pak jeste zrcatka ale tam to tolik neni videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května Kluci kdyz menite difuzor, cim potom lepite virtual anteny... Nemate nejaky odkaz na dobre 3m pasky... diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května @p2p https://www.3market.cz/40021915a-extremne-silna-oboustranne-lepici-paska-3m-vhb-19mmx1-5mx1-1mm/ přes 2 roky a drží lepil jsem virtual anténu na difuzor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.