Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak tomu rikam faro

No teda mif-mof.

No rozhodně se nikdo nemusí bát, že by to v současné podobě někdy ze Škody vyjelo.

Ukradnute od kamaratov z garaze ;)

0e79392f0aff272f.jpg

024d942e9cda804a.jpg

92c2f4ba6387323e.jpg

901255de20f159f9.jpg

324fb8f0c1e818b9.jpg

b175a517e49afa5e.jpg

jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke ;)

jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke ;)

Zajimavy, to si asi predbeh i IDNES a novinky lol:palec2:

Nelibi se mi to ale, je to takovej Rumstr kupe, moc vic v tom nevidim. A co to je to sedivy, nedokazu to rozpoznat B)

Jo a jeste mi prozrad, jaxi dal do jednoho postu tolik fotek ;)

Cumák super ale kdo tomu sakra nakreslil ten otřesnej zadek???

Jo a jeste mi prozrad, jaxi dal do jednoho postu tolik fotek ;)

Jednoducho ;)

(img)URL fotky1(/img)

(img)URL fotky2(/img)

(img)URL fotky3(/img)

(img)URL fotky4(/img)

len namiesto () treba dat []

-_-

Upraveno od redliner

V///RS: no mozno by bolo dobre dat dole klapky z oci a zistit co vlastne ine automobilky ponukaju :D

Pis si co chces ja ja tu cestne prehlasujem ze raz zn. Skoda bude najlepsia chce to este roky ale uvidite bude najlepsia a myslim to vazne ! :)

je tam Superb ! ;)

V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo :D ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou...

V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo :D ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou...

-_-

Myslím,že se nemusíme bát,pokud půjde do seriové výroby,tak stejně bude vypadat jinak:)

Najdi 10 rozdílů

Saab 93x vs Joyster

post-1-1159454349.jpg

Hezky, jeden sem nasel, to stribrny je hezci ;)

Jinak jsem si myslel, že mám pedály RS, ale mám je z Joystera :D

v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě.

v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě.

Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? lol

asi ta žlutá barva ta byje do očí :t

asi ta žlutá barva ta byje do očí :t

;)

Otázka těm co se to líbí.

Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x?

Otázka těm co se to líbí.

Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x?

no saab i skoda jsou moje dve nejoblibenejsi znacky takze dobrýý -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.