Září 27, 200619 r No teda mif-mof. No rozhodně se nikdo nemusí bát, že by to v současné podobě někdy ze Škody vyjelo.
Září 27, 200619 r jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke Zajimavy, to si asi predbeh i IDNES a novinky Nelibi se mi to ale, je to takovej Rumstr kupe, moc vic v tom nevidim. A co to je to sedivy, nedokazu to rozpoznat
Září 28, 200619 r Jo a jeste mi prozrad, jaxi dal do jednoho postu tolik fotek Jednoducho (img)URL fotky1(/img) (img)URL fotky2(/img) (img)URL fotky3(/img) (img)URL fotky4(/img) len namiesto () treba dat [] Upraveno Září 28, 200619 r od redliner
Září 28, 200619 r skusme este nieco ale viac uz tu: http://www.skoda-auto.com/cze/model/concep...oyster/homepage
Září 28, 200619 r V///RS: no mozno by bolo dobre dat dole klapky z oci a zistit co vlastne ine automobilky ponukaju Pis si co chces ja ja tu cestne prehlasujem ze raz zn. Skoda bude najlepsia chce to este roky ale uvidite bude najlepsia a myslim to vazne !
Září 28, 200619 r jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke je tam Superb !
Září 28, 200619 r V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou...
Září 28, 200619 r V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou...
Září 28, 200619 r Myslím,že se nemusíme bát,pokud půjde do seriové výroby,tak stejně bude vypadat jinak:)
Září 28, 200618 r dalsi fotky v rozliseni 1024x768 v nasi galerii http://gallery.skodahome.cz/thumbnails.php?album=11
Září 28, 200618 r v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě.
Září 28, 200618 r v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo?
Září 29, 200618 r v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? asi ta žlutá barva ta byje do očí
Září 29, 200618 r v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? asi ta žlutá barva ta byje do očí
Září 29, 200618 r Otázka těm co se to líbí. Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x?
Září 29, 200618 r Otázka těm co se to líbí.Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x? no saab i skoda jsou moje dve nejoblibenejsi znacky takze dobrýý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.