Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,  řešil někdo dodělání vystřelovacího klíče?  K autu máme jen jeden. S přítelkyní se střídáme hodně o auto. A mít jen tu placku bez dálky je na nic. 

V servisu mi řekli 5000 a to se mi zdá jako raketa. 

Je nějaká levnější varianta??? 

Díky 

Nový klíč není úplně levná věc. Každé lepší klíčnictví udělá kopii klíče, komplet cca 2 500 Kč (odhad) - obal + planžeta + elektronika + imobilizér + frézování + kódování.

Nový klíč ti v žádném zámečnictví neudělají. Budeš muset do AS i s rapidem, aby klíč synchronizovali s řídící jednotkou či co. Možná je to tak lepší, že nejde klíč udělat na počkání na nádraží ;)

já si nechával do minulého auta dodělávat vystřelovák a v pohodě jsem v jednom klíčnictví sehnal klíč origo s planžetou+vyfrézování+dokódování a vše fungovalo v pohodě ;)

Jaký to byl model škody a rok? Vycházím z vlastní zkušenosti, kdy jsem potřeboval udělat klíč pro bráchu k OII FL a marně. V několika zámečnictvích mě i jemu řekli, že na nové škodovky už to takhle nejde, tak nevím :(

Bohužel to nebyla Škodovka,ale Seat Leon a r.v.2001

Opakuji: lepší zámečnictví, které rozumí automobilovým klíčům, bez problému klíč vyrobí a nakóduje k autu. Stačí přijet s autem a původním klíčem. Cena samotného klíče s elektronikou (samozřejmě neoriginál) je cca 1 500 - 2 000 Kč + práce (frézování planžety cca 350 Kč, kódování taky pár stovek bude). Originál bude samozřejmě znatelně dražší, práce autorizovaného servisu samozřejmě taky.

S Rapidem nemám zkušenost, nicméně u Superba II nebo Octavie II lze určitě.

Upraveno od wizaard

• Autor

Tak jsem se ptal tady v jednom klíčnictví a za dva tisíce se vším všudy. Což by ještě šlo. 

Dík za rady; -)

jestli ještě plati frekvence 433 a 434 tak sehnat stary klic na bazaru,chip do immo a planžetu nechat vybrousit ,nakodovat a jeto

Upraveno od azriel

Pak napis co tě to stalo, jelikož jsem to řešil a nikdo mi to  nebyl schopen udělat a vždy mi rozjebaly ridici jednotku, přitom všichni no problém, tak jsem nakonec to dál do autorizaci a objednali klíč a potom jsem musel auto nechat na dve hodiny k dispozici. Mam 2014. Tohle nejsou starý koncern před 2010. Cena byla 4500 se vším.

• 1 měsíc později...
V ‎21‎.‎9‎.‎2016 at 8:48, jarosu.gr napsal:

Tak jsem se ptal tady v jednom klíčnictví a za dva tisíce se vším všudy. Což by ještě šlo. 

Dík za rady; -)

Tak jak to dopadlo v tom "klíčnictví" ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.