Publikováno Září 21, 20168 r Ahoj, myslím, že se mi zhoršuje zvuk brzdového pedálu. Přikládám video, děje se to taky někomu nebo ne? Mě už to fakt otravuje ve městě kde to slyším často a hlavne při rozjezdech do kopce když rychle pustím brzdu V pátek jedu servisu, tak mě hlavně zajímá jestli už to někdo řešil, nebo je to normální. Díky!
Září 22, 20168 r Když rychle pustím brzdu tak mi to taky udělá. Podle mě je to normální. Setkal jsem se s tím u více aut.
Září 23, 20168 r Pouštěj brzdu pozvolna, když sundáš nohu rychle tak to prostě narazí na dorazy. Včera jsem to chtěl zkusit jestli mě to ďelá i u F2 ale za celou cestu jsem se nedostal do situace abych brzdu takto rychle pustil. Jako pružinu třeba neslyším, ale ve dvojce je trochu od motoru hluk a při poslouchání rádia to možná jen neslyším Další možnost je že mám 8letý auto a už je to rozhejbaný a tobě se to taky časem rozhejbe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.