PTiCA Vloženo 7. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ahoj, pouzivas jako prihlasovaci jmeno: Jarys ??? L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 V 07.11.2016 at 22:16, Jarys napsal: Zdravím, mám potíže s přihlášením. cca půl roku jsem tu nebyl, i když jsem nic neměnil a v prohlížeči mám přihlašovací jméno a heslo stále uloženo, nemohl jsem se nyní na svůj účet dostat (PC, notebook, mobil), stále to píše: "Uživatelské jméno, kterou jste zadali se neschoduje se žádným účtem. Zkuste prosím vyplnit Vaši e-mailovou adresu znovu." tak jsem si zaslat link na email pro obnovu hesla, vše proběhne, dostanu se na forum, nastavim si nové heslo a když se odhlásím, už se opět nemohu přihlásit (i s nově nastaveným heslem) a na účet se opět dostanu jen přes zapomenuté heslo. Nevím v čem je problém, dělá mi to na Mozille i Chromu. jaký používáš nick? Popr jaký by jsi chtěl nastavit heslo. Podíváme se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Ahoj, přišel jsem na jednu "asi" chybu, která se děje při editaci příspěvku. Když jsem zjistil, že chci vložený obrázek v příspěvku smazat (protože tam byl 2x), tak ho normálně smažu v editaci, ale on se po uložení vloží na konec editovaného příspěvku s popisem, že jsem editoval příspěvek... viz konkrétně zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 po kliknutí na tento odkaz mi to vyhodí toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Mně také, to téma samozřejmě existuje, jen se nějakým způsobem v čase přesouvalo, anebo je ten konkrétní příspěvek smazán. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 V 15. 11. 2016 at 22:42, Stringo napsal: Ahoj, přišel jsem na jednu "asi" chybu, která se děje při editaci příspěvku. Když jsem zjistil, že chci vložený obrázek v příspěvku smazat (protože tam byl 2x), tak ho normálně smažu v editaci, ale on se po uložení vloží na konec editovaného příspěvku s popisem, že jsem editoval příspěvek... viz konkrétně zde: Ahoj, pravdepodobne jsi smazal jen obrazek z obsahu. Dole pod editaci jsou jeste obrazky ktere nahrajes do tematu. Pokud obrazek nepridas nekam k obsahu, automaticky se pod textem vytvori galerie fotek. Pokud chces fotku uplne odebrat. Musis ji odebrat z obsahu i dole z nahranych priloh. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Predpokladam ze se jedna o toto tema: http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zjišťování-čísel-dílů-etka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 před 21 hodinami, libero napsal: po kliknutí na tento odkaz mi to vyhodí toto Predpokladam ze se jedna o toto tema: http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zjišťování-čísel-dílů-etka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Hledal jsem, ale nenašel jsem tak píšu: Dá se někde nastavit v kolik hodin mi budou chodit emaily z fóra s denním přehledem témat, které sleduji a ve kterých přibyly nové příspěvky? Teď mi emaily chodí mezi 3 - 4.00 hodinou ráno, a jelikož mám mobil spárovaný s emailem, tak mě příchozí email často zbudí. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 A co treba pouzit vypnuti notifikaci kdyz spis, ...to neznas? Pouzivam uz 5 let a neni nic lepsiho. Mam aktivni pouze oblibene kontakty, kdyby se mi nekdo potreboval nutne dovolat a jinak je vsechno vypnute a je klid. Vse se aktivuje s budikem a vecer v nastaveny cas, se opet vse vypne. Podle me lepsi nez jedno nastaveni na foru [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 take mam od 22:00 do 7:00 vypnute notifikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 njn my s windows phone 8.1 máme smůlu. V nastavení taková možnost není. No nic. Já chtěl jen vědět jestli se to nedá nastavit tady na fóru v uživatelským nastavení. I tak díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 I na WP je takova moznost. Sice ne systemova, ale aplikace "Quiet Hours" to umi uplne stejne...Je to pro WP8 a po vyzkouseni je nutne si ji koupit za 21kcVyzkousej a uvidis [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Já teda nevím ale proč bych se měl nechat něčím zbytečně budit když to můžu vypnout. Pokud nejsi hasič, policista nebo doktor tak ten krám vypni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Kazdopadne jsem v administraci nenasel moznost nastaveni casu rozesilani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ahoj, mám problém v sekci Obchod. Chtěl jsem si objednat samolepku a dal jsem ji do košíku a kliknul jsem že chci pokračovat v nákupu a už se nemůžu nijak dostat na dokončení objednávky.. Mám tam v objednávkách akorát nějakou už starou objednávku, co jsem kdysi zkoušel objednat a taky to nešlo.. Jedná se konkrétně o tuhle samolepku http://forum.skodahome.cz/store/product/33-nálepka-wwwskodahomecz-40sn/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ahoj, tak to běží, zkus ji opět objednat.Olin pokud Ti to nepůjde, dej vědět na olin@skodahome.cz Hezký večer Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 V 7. 11. 2016 at 22:19, PTiCA napsal: Ahoj, pouzivas jako prihlasovaci jmeno: Jarys ??? L. V 9. 11. 2016 at 19:17, Standis napsal: jaký používáš nick? Popr jaký by jsi chtěl nastavit heslo. Podíváme se na to Díky kluci, už to funguje! Nick Jarys a samozřejmě moje heslo. Ale dal bych ruku do ohně za to, že jsem se dřív nepřihlašoval přes Nick "Jarys", to bylo pouze oslovení, ale že jsem měl jiné přihlašovací jméno, protože to jiné také bylo v prohlížeči uloženo pro automatické přihlášení na stránky skodahome.cz. Každopádně už to funguje na Jarys a to je hlavní, díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 (editace) Ahoj, je možné vložit do podpisu obrázek? Ať tam vkládám obrázek jakkoliv veliký (1x1 px) a jakýkoliv, forum vypíše následující chybu: Editováno: 22. Listopad 2016, autor: Tomas F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Tak už objednáno Jen jsem při výběru platby předem a že kartou tak mi po vyplnění údajů a kliknutí na potvrzení psalo že daná pole musí být vyplněna a nespolupracovalo to, já je ale měl vyplněný.. Tak jsem to vzal nakonec na dobírku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Aha, asi problem ve vyberu plateb. Opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 2 hodinami, Tomas F napsal: Ahoj, je možné vložit do podpisu obrázek? Ať tam vkládám obrázek jakkoliv veliký (1x1 px) a jakýkoliv, forum vypíše následující chybu: Muzes hodit ten obrazek sem jako prilohu? kouknu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Protoze ma google problemy se sluzbama ktere provozuje. Rozhodl jsem se vypnout (docasne) zobrazovani reklam, nacitani statistik atd. Doufam ze to pomuze k rychlejsimu nacitani fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 2 hodinami, PTiCA napsal: Muzes hodit ten obrazek sem jako prilohu? kouknu na to.. Třeba tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.