Listopad 22, 20168 r a inak zmizlo tu po upgrade fóra jedno výživné vlákno a to ETKA,jej inštalácia a problémy s ňou spojené ..ako je to možné?
Prosinec 5, 20168 r Nemáte oprávnění zobrazit tento obsah. Škoda. Upraveno Prosinec 5, 20168 r od Effendi
Prosinec 5, 20168 r Ty odkazy vedou do neveřejné části fora. Jinak tam šlo o to, že v tom tématu byly nefunkční odkazy na Etku a návody k instalaci, které tudíž byly k ničemu
Prosinec 12, 20168 r Rychlost fóra je poslední dva dny naprosto tragická. A je jedno, zda na fórum přistupuji přes internet doma nebo v práci.
Prosinec 12, 20168 r Autor Rikal jsem si ze byla navstevnost nejaka divna. Jeste nekdo pozoruje stejny problem?
Prosinec 12, 20168 r Taky ale ja to jedu pres tapatalk,kde to porad hlasilo chybu pripojeni serveru a musel jsme nekolikrat obnovovat stranku
Leden 31, 20178 r Autor Ahoj, zkusil jsem pod tvym uctem vlozit obrazek a vsechno slo normalne. Problem furt pretrvava?
Leden 31, 20178 r Jojo,stále problém Ráno jsem zkusil přidal foto přes telefon a šlo to,ale přes ntb. nejde a píše to: Vyskytl se problém při zpracování nahraného souboru. Please contact us for assistance.
Leden 31, 20178 r Ondro možná napiš co používáš za prohlížeč a zda u něj neproběhla nějaká aktualizace
Únor 1, 20178 r Google Chrome Jinak obrázky stále stejné,vše foceno přes telefon a vždycky to bylo ok
Únor 1, 20178 r mám takové tušení, že to napřímo přes telefon nejde, musíš to dát na nějaké jiné úložiště v PC ... ale třeba se pletu, ale zkusil bych to
Únor 4, 20178 r Autor Dneska probehl dalsi upgrade fora na verzi 4.1.18.1. Pokud narazite na nejaky problem napiste to do tohoto tematu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.