Clint Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Přesně tak, je to nejhorší a nejotravnější reklama, co jsem zatím kde viděl. Snažil jsem se tu reklamu Přehul a Šoust vypnout ad-blockem, pomohlo to. Ale po obnově IE už to nezabírá a to jsem ad-block odinstaloval a znovu nainstaloval. To posouvání je opravdu dementní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Já jsem tu žádnou reklamu nikdy neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Je na desktopové verzi fóra (v PC). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Stačí si zaplatit členství a reklamy budou OFF. Já nejsem zastáncem reklam, ale pokud mám možnost volby, musím se rozhodnout. Horší jsou weby, kde si zaplatíš poplatek a stejně tam reklamy jsou, byť neotravující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Dívám se na PC a nic neplatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Tak Adblock ok, bylo to zase deaktivované v doplňkách IE. Už je ta reklama fuč. Co ale vím, že k Přehul & Šoust nikdy nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Ti ale za to nemůžou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Částečně můžou. Protože to jakým způsobem bude reklama zobrazována musí schválit. Protože za to platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) Nezobrazují se mi obrázky: Editováno: 2. Duben 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 To nejsi sám - takto to vypadá, když se nepovedou vložit fotky přes TapaTalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 2. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Dnes probehl maly upgrade + aktualizace bazaru a sablony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Osobně se mi ty obrázky podělávají TT... Jednou se na PC zobrazí normálně a hned další příspěvek se vytvoří odkazy a je jedno jakým způsobem se v TT vloží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Dá mi někdo nějaký dobrý důvod proč mi zase a o5 nejdou přidávat fotky/videa? Přidal jsem k sobě do topicu 2 videa a od té doby nepřidám nikde ani foto ani video.Nenabízí mi to vůbec tu možnost něco přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Každé z těch videí má 120 MB, tak co se divíš? Překročil jsi limit dat, který smíš na foru využít. Smaž to a upni je někam na uložto, nebo podobnou službu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Tak promiň,že jsem se zeptal Smazáno,zatím stále nic.Jinak mi už o tom psali i kluci vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Jenže to není poprvé, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Jenže předtím byl problém v tom,že byl vyčerpán celkový limit pro přidávání fotek.Ptica mi to pak navyšoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 @Ondra16V Ahoj, aktualizoval jsem plug-in tapatalku. Muzes to otestovat? L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 11. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Aktualizovali jsme vyhledavani od 3. znaku. Nove muzete vyhledavat vyrazi jako ABS, ESP, TDI atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 rád by som vedel, ako cez mobil normálne nahrať fotky do témy k autu (sekcia Fabia III) ak idem cez Tapatalk, nikto iný ich nevidí, iba kto ide tiež cez Tapatalk...(najnovšia verzia, Android 6, LG G3 32GB) ak idem cez prehliadač v mobile, vybehuje na mňa chyba, viď screen...(Opera 42.7.2246, Android 6, LG G3 32GB) ak nahrávam fotky cez notebook, tak zvyčajne to ide bez problémov. nie vždy sa mi chce notebook zapínať a dosť často prezerám práve cez mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Prostě to z TT nefachá. Je jedno jestli fotku vložíš přímo do příspěvku, nebo jestli jí přiložíš jako přílohu z galerie nebo vyfotíš. Je to na prd, před upgradem fóra to fungovalo normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Nefungují mě zprávy. Fórum je dneska celé zpomalené a zprávy vůbec nenajedou. Když dám jít do schránky tak mě to píše kód chyby EX144.. Psal jsem do kontaktujte nás, ale kdoví jestli to došlo.. Je to čím dál častější takové výpadky. Dříve jednou za rok, nyní jednou za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Tuhle chybu mám jednou až dvakrát za den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Já už jí mám asi hodinu a několikrát mě ani fórum nenajelo. Nyní najíždělo snad minutu. Ostatní weby vpořádku najíždějí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Dnes v noci se presouval server. Problemy se pokusime vyresit co nejdrive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.