Červenec 28, 20178 r Ahoj, mám problém s nahráváním fotek. Jedná se o to, že když jsem měl více fotek tak mi u velké většiny napsalo že selhalo nahrávání a dnes mi to už ukazuje tuto hlášku Tak nevím co s tím
Srpen 18, 20178 r Ahoj, nevím jestli jsem jediný, nebo to dělá i ostatním..(?), ale tak minimálně poslední měsíc mě fórum neustále odhlašuje. Mám jako vždy zaškrtnuto "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě", no přesto když zavřu prohlížeč a pak znovu otevřu, nahodile (ne pravidelně po každém zavření), několikrát denně, mě fórum odhlásí s touto klasickou hláškou: Nikdy dříve to nedělalo, mazání cookies, apod., nepomáhá, je to prostě pořád dokola. Nově se mi dnes navíc stalo, že jak se běžně stačilo jenom přihlásit a automaticky mě to přesměrovalo do původně přistupované sekce "Vaše Octavie II", dnes mě to hodilo na stránku s chybou, že požadovanou stránku nelze zobrazit, byla přesunuta, nebo smazána - a na odkaz "Vaše Octavie II" v oblíbených jsem se musel překliknout znovu.. Upraveno Srpen 18, 20178 r od _Denis_
Září 25, 20177 r Ahoj,Neviem ako sa mi to podarilo, ale pod jedným mailom ma dve uzivatelske mena. Dá sa to nejako zlúčiť? Mail mám romo33@gmail.com mená romo33 a Roman BakičDakujem
Říjen 12, 20177 r Co je tohle za hrůzu? Reklama, která překrývá obsah fóra... Upraveno Říjen 12, 20177 r od nseries100
Říjen 23, 20177 r Po poslední aktualizace T&T běžící na iOSu 11 zobrazování v pořádku. Upraveno Říjen 23, 20177 r od LukášCBR
Říjen 24, 20177 r tuší niekto dôvod? snažím sa vytvoriť tému v sekcii Inštalačné návody už s tým bol kedysi problém, dokonca neskôr to tam bolo dvakrát a musela sa jedna téma mazať. vyplnený mám aj názov, aj štítky, aj text. idem skúsiť reštart prehliadača. len zase nahadzovať obrázky medzi text edit: tak problém bol pravdepodobne kvôli nekorektne skopírovanému smajlíkovi Upraveno Říjen 24, 20177 r od wirer zatiaľ vyriešené, blbý smajlík
Listopad 5, 20177 r Dalo by se něco udělat s tím opakovaním se posledních příspěvků na hlavní stránce? A šlo by to aktualizovat častěji než je to teď?
Leden 1, 20187 r Mohl by ses podívat na pojmenování sekce Exteriér u Karoqu - přišla stížnost od uživatele, že v Chromu a v iOS11 je tam namísto "Exteriér" vidět "Kopírovat". V jiných prohlížečích (Firefox, IE, Safari) je to OK. Stěžovatel to zkoušel jako přihlášený i nepřihlášený na různých počítačích se stejným výsledkem.
Leden 1, 20187 r Neni to u Kodiaqu, ale Karoqu :-) Link je spravne Zkousel sem na 2 ruznych pocitacich (Win7, Win 10) + 2 ruznych telefonech. Problem se zda byt jen v Chrome (63.0.3239.108) na vsech platformach Chrome: IE/EDGE:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.