PTiCA Vloženo 17. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Ta barva je spatna. Pokusim se co nejdrive vyresit. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Teraz mi napriklad nenabehla, nedavno ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 uz jsem to opravil. Zapomel jsem dat info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Ahoj, mám problém s nahráváním fotek. Jedná se o to, že když jsem měl více fotek tak mi u velké většiny napsalo že selhalo nahrávání a dnes mi to už ukazuje tuto hlášku Tak nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 3. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Take se mi tento problem projevil. Proverim a vyresim problem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) 4.2.2 je venku a tady stále nic? Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Pracuju na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Jak to vypadá s tím řešením nahráváním fotek? Mě zatím to stále ukazuje to samý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 (editace) Ahoj, nevím jestli jsem jediný, nebo to dělá i ostatním..(?), ale tak minimálně poslední měsíc mě fórum neustále odhlašuje. Mám jako vždy zaškrtnuto "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě", no přesto když zavřu prohlížeč a pak znovu otevřu, nahodile (ne pravidelně po každém zavření), několikrát denně, mě fórum odhlásí s touto klasickou hláškou: Nikdy dříve to nedělalo, mazání cookies, apod., nepomáhá, je to prostě pořád dokola. Nově se mi dnes navíc stalo, že jak se běžně stačilo jenom přihlásit a automaticky mě to přesměrovalo do původně přistupované sekce "Vaše Octavie II", dnes mě to hodilo na stránku s chybou, že požadovanou stránku nelze zobrazit, byla přesunuta, nebo smazána - a na odkaz "Vaše Octavie II" v oblíbených jsem se musel překliknout znovu.. Editováno: 18. Srpen 2017, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Ahoj,Neviem ako sa mi to podarilo, ale pod jedným mailom ma dve uzivatelske mena. Dá sa to nejako zlúčiť? Mail mám romo33@gmail.com mená romo33 a Roman BakičDakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Jedno je jmeno a druhe nick. Chcet to tedy zmenit na romo33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Ďakujem, prosím zmen mi to na romo33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) Co je tohle za hrůzu? Reklama, která překrývá obsah fóra... Editováno: 12. Říjen 2017, autor: nseries100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 (editace) Po poslední aktualizace T&T běžící na iOSu 11 zobrazování v pořádku. Editováno: 23. Říjen 2017, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Super zprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Potvrzuji, už asi týden zase funguji na TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 (editace) tuší niekto dôvod? snažím sa vytvoriť tému v sekcii Inštalačné návody už s tým bol kedysi problém, dokonca neskôr to tam bolo dvakrát a musela sa jedna téma mazať. vyplnený mám aj názov, aj štítky, aj text. idem skúsiť reštart prehliadača. len zase nahadzovať obrázky medzi text edit: tak problém bol pravdepodobne kvôli nekorektne skopírovanému smajlíkovi Editováno: 24. Říjen 2017, autor: wirer zatiaľ vyriešené, blbý smajlík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Dalo by se něco udělat s tím opakovaním se posledních příspěvků na hlavní stránce? A šlo by to aktualizovat častěji než je to teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Upravil jsem rss feed. Ted by melo byt vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Mohl by ses podívat na pojmenování sekce Exteriér u Karoqu - přišla stížnost od uživatele, že v Chromu a v iOS11 je tam namísto "Exteriér" vidět "Kopírovat". V jiných prohlížečích (Firefox, IE, Safari) je to OK. Stěžovatel to zkoušel jako přihlášený i nepřihlášený na různých počítačích se stejným výsledkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Neni to u Kodiaqu, ale Karoqu :-) Link je spravne Zkousel sem na 2 ruznych pocitacich (Win7, Win 10) + 2 ruznych telefonech. Problem se zda byt jen v Chrome (63.0.3239.108) na vsech platformach Chrome: IE/EDGE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 A sakra, jsem se přehlídnul. Opraveno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Ono aj nazov sekcie Octavia III nie je spravne. Je tam Octavia IIL (L je malym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Kde, v Chromu? Ve Firefoxu 57 to vidím správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 sorry, Opera aj Opera pre Android... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.