Duben 19, 201015 r tak nějak jsem to tušil... že by to nakodovali, to by museli mit VAS... Na základě informací, které získal pan elektrikář, který mi předělával denní svícení do mlhovek tady z fóra, tak se mi ozval sám a nemusel jsem ho nahánět. Omluvil se za to, že mě o tom, jak to udělal neinformoval. Původní jednotk BCM s označením A byla vyměněná. Vysvětlil mi, že to výkonové relé je tam navíc proto, že se nepovedlo vyměněnou jednotku z typu A za typ E nakódovat tak, aby to chodilo jak má. VAS.. a vše potřebné k tomu ve firmě mají. Domluvili jsme se na další výměně BCM za typ H, která proběhla, nic méně stále to bez relé nechodí přes BCM. Snaha z jeho strany je očividná a tak doufám, že se to povede dořešit.
Duben 19, 201015 r Super, ráno to rozeberu. Tušíš taky, kolik ta jednotka stojí, kdyby to ta moje neuměla, jako že to asi určitě neumí? A co výměna? Musí se tam nějak dodělávat kabeláž? Díky moc.
Duben 19, 201015 r Původní jednotka stojí údajně 6.600Kč a ta nová nebude asi o moc dražší. Kabely budeš muset natáhnout no a pak zvládnout kódování. Tak držím palce.
Červen 16, 201015 r Podarilo se tu nekomu kdo to dodelaval zprovoznit to denni sviceni zarovkou v mlhovkach? Mam namontovana svetla s dennim svicenim, BCM ktera to podporuje a stale mi to nechodi.
Říjen 24, 201014 r Zdravím, sháním někoho kdo mi dodělá denní, tak jak to má Sup originál z výroby. Nejlépe z Prahy a okolí. Díky za odpovědi
Únor 25, 201114 r Nemate někdo zkušenosti, potřebuji zapojit mlhovky ze Superb II rok výroby 2010 do Superbu II rok výroby 2008. Je tam jiná řídicí jednotka a nevím jestli podporuje denní svícení v mlhovkách? Jestli to vůbec jde nebo jak se to dá obejit? Děkuji Upraveno Únor 25, 201114 r od Cptn
Únor 25, 201114 r 1 a) Obejdeš relém vypínaným zapnutými potkávačkami nebo 1 Originál: musíš dát jednotku s indexem H na konci 2) Vždy musíš natahat dráty....
Únor 27, 201114 r 1 a) Obejdeš relém vypínaným zapnutými potkávačkami nebo 1 Originál: musíš dát jednotku s indexem H na konci 2) Vždy musíš natahat dráty.... Děkuji
Březen 4, 201114 r Ahoj ,chci se zeptat jestli jsi to už zapojil a jestli nebyli při zapojení problémy.
Březen 11, 201114 r Ahoj ,chci se zeptat jestli jsi to už zapojil a jestli nebyli při zapojení problémy. Ještě ne, na servisu mne řekli 6500,-Kč za BCM jednotku + za práce, mlhovky přece mam ale dávat za to dalších 8-9 tisíc mně se nechce. Nemá to cenu za tě peníze. Ale pak jsem objevil BCM jednotku za 2200,-Kč tady: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=218 . Zatím jsem se ještě nerozhodl jestli do toho půjdu nebo prodám mlhovky a vykašlu se na to.
Březen 11, 201114 r Já jsem koupil mlhovky s denním za 1500kč a u nás ve Varech my to známej elektrikář 7.3 udělal za 1000kč.Sice nevím jak protože elektrice vubec nerozumim ale funguje to supr a s lidma co to maj tak nebyla žádná stížnost.Ještě jsem do nich hodil led žarovky a nemá to chybu.Je pravda že se my taky nechtělo kupovat novou bcm jednotku a dávat za to tolik peněz ale to je rozhodnutí každého jednotlivce jak to udělá.Jen vím že ten kluk co my to dělal je hodně precizní a hrál si s tím čtyři hodiny. Upraveno Březen 11, 201114 r od frydak
Březen 12, 201114 r Asi jo ale hlavně že to funguje a udělal to poctivě.Samozřejmě že i toto se dá sprasit jak jsem se tady na foru několikrát dočetl
Březen 12, 201114 r Moc dobře to vypadá. Nápiš prosím tě ještě co je to za typ žárovek a pokud možno zdroj, kde jsi je sehnal. Díky.
Březen 12, 201114 r Led žarovky 20led- patice ba15s -1.68W-DC12V-24V.Možná bych ale příště koupil ještě silnější......http://tuning.shop5.cz/cz-kategorie_17107-1-led-zarovky.html
Březen 19, 201114 r Asi jo ale hlavně že to funguje a udělal to poctivě.Samozřejmě že i toto se dá sprasit jak jsem se tady na foru několikrát ne dočetl Tak ten elektrikář fakt šikovný. Mne to nabízeli taky ale taký něco říkali o ztratě záruky a o tom že řídicí jednotka muže vyhazovat chybné hlašeni. Ale asi do toho půjdu, vypadá to super
Březen 19, 201114 r Mě to bude předělávat jeden član fóra příští týden, tak jsem zvědavý, jak to dopadne. Cenovka by měla být také dobrá, ale mám jednotku, co to podporuje už z výroby. Mám auto 24.9.2009. Pak můžu poreferovat....
Březen 20, 201114 r Určitě, pak dej vědět jak to dopadlo Jen pro porovnaní, na kolik tě to vyšlo cele bez mlhovek, pouze práce a nějaké to relátko? Děkuji
Březen 20, 201114 r Elektrikář chtěl 700kč i s relátkem ale já chtěl ještě k tomu jednu blbost tak jsem mu dal celkem 1000kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.