Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je to možná maličkost, ale málem mne dohnala až k výměně vozu.Rok s Rapidem pohoda, pak mne při delších trasách nevyhovovala každá poloha za volantem a po 400km mne už pěkně bolela noha.Pořád jsem hledal čím to je a přišel jsem na to.Bylo to sportovními botami s Decathlonu.Mám je rád, jejich tenisky jsou bezva a používám je často, ale POZOR!! většina z nich mám u paty trochu vystouplou o prodlouženou podrážku a ta způsobovala, že noha byla nepřirozeně asi o1-2cm výš než normál a to způsobovalo téměř nevydržitelnou polohu za volantem na dlouhých trasách.

já mám něco podobnýho, moje velikost nohy a to, že 99% mých bot jsou adidasky, který mi padnou nejlépe způsobuje to, že tak jak jsem zvyklej mít nohu na plynu, tak pata přesně dolehne do drážky v gumovém koberci :) často když sundavám nohu z plynu, tak se mi tam šprajcne :)

Mám to stejné, ale že by za to mohli boty mne nenapadlo...  spíš si myslím že nějak blbě sedím, ale ještě jsem nepřišel na to kde je chyba :( Občas ok, a někdy nevydržím za volantem ani 2h. Beru to pozitivně, alespoň mne to donutí zastavit a dát pauzu.

• Autor
před 10 hodinami, Effective napsal:

Mám to stejné, ale že by za to mohli boty mne nenapadlo...  spíš si myslím že nějak blbě sedím, ale ještě jsem nepřišel na to kde je chyba :( Občas ok, a někdy nevydržím za volantem ani 2h. Beru to pozitivně, alespoň mne to donutí zastavit a dát pauzu.

Ono se taky v Rapidu sedí poměrně nízko.Dobře se mi sedělo ve Fabií I.Máme ji taky, tak jsem si do ní sedl a sedačka je citelně výš.Nastavil jsem si tam svou polohu, vzal metr a přenesl do Rapida, tak jak to šlo a ta poloha je pro mne v Rapidu nejlepší.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.