Březen 6, 20205 r V 28. 2. 2020 na 22:29, clouseau napsal: RNS315 West V12 2020 Zkoušel jsem Vám poslat SZ, ale prý nemůžete přijímat zprávy...
Březen 6, 20205 r Pište mi prosím na email uvedený u inzerátu. Stále mi někdo píše do SZ a nestačím to umazávat... Upraveno Březen 6, 20205 r od clouseau
Březen 8, 20205 r Diky clouseau za pomoc s aktualizaci map na RNS315. Skoda, ze jsem nepockal par tydnu, mohl jsem tak mit ted v12 :-(
Březen 8, 20205 r No, to člověk nikdy dopředu neví kdy a jestli vůbec vyjde nová verze. Třeba na východ marně čekáme už několik let... Ale chápu, že by jsi chtěl nejnovější mapy...můžu ti vyjít vstříc...napiš mi na email a nějak se domluvíme :-) Upraveno Březen 8, 20205 r od clouseau
Březen 21, 20205 r V 6. 11. 2016 na 10:10, clouseau napsal: Jak už jsem psal jinde...není to tak easy, jak se zdá...hlavně sehnat kartu se kterou to jde může být problém... když by to někdo zkoušel a neuspěl, tak ať mi pošle zprávu... Dobrý den, potřebuji poradit ohledně nahrání map na SD kartu. Mohu s vámi komunikovat po emailu? Děkuji za ochotu. Štěpán
Duben 6, 20205 r V 29. 5. 2018 na 8:06, naviov napsal: Ano. Upraveno Duben 6, 20205 r od Milan Tvrdík
Duben 6, 20205 r Kdyby nekdo chtel, tak taky mohu poresit v12 zapad nebo v8 vychod :) Ostrava a okoli nebo posta
Duben 6, 20205 r Vložit kartu do navigace a potvrdit instalaci zvládne každý. Instalace ( kopírování ) map z karty trvá skoro dvě hodiny. Instalace na etapy je možná, kopírování dat naváže vždy tam, kde bylo přerušeno. Během instalace není možné navigovat, rádio je možné používat.
Duben 6, 20205 r před 32 minutami, clouseau napsal: Vložit kartu do navigace a potvrdit instalaci zvládne každý. Instalace ( kopírování ) map z karty trvá skoro dvě hodiny. Instalace na etapy je možná, kopírování dat naváže vždy tam, kde bylo přerušeno. Během instalace není možné navigovat, rádio je možné používat. Jj. V pohodě. Jde o to, že se chci svést na motorce. Něco na benzín a domů. Člověk se podívá prostě jinam. Nic jinýho v tom není no.
Květen 3, 20205 r Zdravím tě, až bude hezky, udělal by sis cestu na motorce do Prahy ? :-) samozřejmě přispěji na benzín a rozdělám oheň s masem ;) Ideální je pro mne víkend nějaký
Květen 15, 20205 r Chlapi, mam nejake karty na Amundsena, Amundsena+ i noveho Amundsena MIB1 co jsou napriklad Octavii 3 a MIB2, ktery davaji od 2017. Kdyby nekdo chtel pomoct, tak mi pisnete do sz :)
Květen 15, 20205 r Jak to myslíš " mám nějaké karty" ? Jako na prodej nebo...? Tak si dej inzerát ! Upraveno Květen 15, 20205 r od clouseau
Květen 15, 20205 r Ci ja su jakysi eshop? Proste pisu, jestli chce nekdo pomoci, at mi napise. ... jsem jediny koho obtezuji prispevky uzivatele clouseau?
Květen 17, 20205 r Nemyslí to špatně. Má pravdu, že si můžeš dát inzerát. Nevidím na tom také nic špatného. Clouseau je člověk, který hodně pomohl mnoho lidem a jeho příspěvky rozhodně nejsou obtěžující !
Červen 9, 20205 r Psal mi teď jeden pán kterému jsem pomohl s mapami že AUTO-NAVI.cz jsou podvodníci... Zde cituji z jeho mailu : Dobry vecer, jen pro info. Www.auto-navi.cz jsou podvodnici. Nefunkcni kartu posilaji casto vsem a pote prestanou komunikovat. Odstoupil jsem od smlouvy, poslal kartu zpet a penize nevratili, cisla jsou uz nefostupna a na email nereaguji. Podavam trestni oznameni. A nejsem sam, bohuzel... Tak varujte pripadne zajemce. Hezky vecer. MT Já : Dobrý večer, no, to je teda síla :-( Napíšete to někam na forum ? Díky za upozornění ! Nejsem tam registrovany, auto patri pritelkyni, ja jezdim Fordem, ale pracuji v novinach, takze panovi hodlam jit po krku... Jak jsem zatim zjistil, shopy meni jak ponozky, a jeho sro je asi na matku nebo manzelku. Dela to uz dost dlouho. Napsal jsem mu durazne varovani a az to oznamim na Policii, upozornim prislusny FU, Coi a pokusim se ho zmedializovat, aby uz nepodvadel dalsi... Je to neprijemne, ale tentokrat si vybral spatne... :) Pekny vecer a mejte se fajn. Jsem rad ze jsou porad fajn lidi jako vy! MT
Září 9, 20205 r Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu... Upraveno Září 9, 20205 r od clouseau
Říjen 10, 20204 r Zdravím pánové, koupil jsem si Golfa s RNS 310 a mam tam SC s německými mapami. Můžete mi poradit, kde stáhnu mapy, abych tam měl aspoň ČR? Nechce se mi kupovat ORGINÁL. Myslel jsem si, že stáhnu mapy a strčím to tam, ale jak to tu čtu tak to asi tak nebude. Díky
Listopad 13, 20204 r Pokud to někomu pomůže, tak na ruských fórech jsem našel odkazy na mapy pro RNS 315 V12. Sice mě to stálo pár hodin života hledáním, ale podělím se.. :) link west: https://yadi.sk/d/QGG4U62uDVqxoA nebo https://mega.nz/file/8AxhwB4I#RGU8Ak1rtz54sdlOmOOz9N7f0x5hJNSSbE8vSClwVvo link east: https://yadi.sk/d/1v4VcIOVvC1pZQ Upraveno Listopad 13, 20204 r od pre.vit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.