anonima Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) RNS315 Editováno: 21. Únor 2019, autor: anonima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Clusseou (nebo jak se to pise) se ti určitě ozve... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 C99A20843ED7D90B6801E49F2BC80277 tady to mas, je to stejne jako V10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 on potrebuje lock pro tu svou kartu... ta ma jine CID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 předpokládám, že si koupil SD s přepisovatelným CID, pokud ne, tak si ho nechat vygenerovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) díky vrieger , už to s ním řeším privátně. On ještě nic nezkoušel, ještě ani neví jestli má vhodný notebook, kartu atd. Uvidíme... Editováno: 5. Únor 2019, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Clouseau je borec,ten Ti poradí.Aj ja som dnes kúpil 64 Gb Samsung Evo ale CID sa nedá zmeniť.Kartu na ktorých sa dá zmeniť CID je podľa mňa už dnes nemožné kúpiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Koupit se jiz nedají, musí se hledat... Pokud máte zájem o karty napište, dvě ještě mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stursy Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Půjde změnit CID na nějakém z notebooku MSI GT60 2OC, Lenovo miix 2 nebo Toshiba satellite P55W ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 To chce vyzkoušet. Známý měl dva stejné notebooky a na jednom to šlo na druhým ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Luxusní jsou notebooky Panasonic, zvládají to skvěle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Compaq CQ 58 to zvládne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ÓňaLiberec Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Ahoj,Chlapi mám prosbu. Mám originální kartu od škody a myslel jsem, že když stojí 800 Kč, tak na ni něco bude. Mám Supa 2 s RNS315 a zajímalo by mě, jak na tuhle kartu dostanu patřičné aktuální mapy. Ví někdo?Díky mocSent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 A čo okrem mapy by si na nej chcel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Karta už bola použitá v tvojej navigácii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ÓňaLiberec Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Je jen vytažena z krabičky. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 A tá karta je prázdna? Nerozumiem tvojej odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ÓňaLiberec Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Ano, špatně jsem se vyjádřil. Koupil jsem ve škodovce origo kartu v domnění, že se jedna o medium s mapami, ale byla prázdná. Prázdná měla být, jak jsem se dozvěděl. [emoji23] teď bych na ni rad dostal mapy. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Zdar Editováno: 8. Únor 2019, autor: johnny74 Preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Tak moment chlapci...trošku tady mícháte jablka s hruškama... Ta karta kterou OňaLiberec koupil je zřejmě prázdná karta na mapy, na kterou se mají stáhnout mapy zadarmo ze stránek koncernu dle VIN vozu. To je ale možné u nových vozů tuším max do tří let a pokud jsou ještě v záruce. Pokud ale má auto starší, tak si pro něj už mapy zdarma nestáhne. Pokud tomu tak je, tak tu kartu vrať, je ti k ničemu. Bez map ale jezdit nebudeš, neboj. Píšu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW-Touran Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) Dekuji ... Editováno: 22. Únor 2019, autor: VW-Touran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kit-76 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Ahoj. Byl by někdo ochoten pomoci s mapovými podklady do RNS 315 ? Kde mam začinat a jak postupovat? Ale spiše East nebo celou Europu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th0mas00 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Zdravím, taktiež ako kit-76 zháňam aktuálne mapy pre RSN 315. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Mám nejnovější vydání - západní Evropa V11 Bližší info přes PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 koupil jsem si SD kartu V11 přes bazoš.Mapy nahrány do amundsena+.vše ok.Je ta SD karta ještě k něčemu dobrá,když ji ani PC nedetekuje ? myslel jsem,že ji zformátuji a na ni hodím nějaké mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.