Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přesně tak odděluje se hlavice od té kožené sukýnky s rámečkem v podstatě se to jenom přehodí, v servisu se mi ukazovali jak to vypadá před demontáží ale při samotném sundávání jsem nebyl,předpokládám že použili nějakej malej šroubováček nebo něco čím  tu pojistku Uvolnili

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Keď sa môžem spýtať koľko stojí tá páka kodiaq ? Určite to vymením aj ja ta v sportline  je ako kutáč :)inak ešte otázka je v karoqu ešte iná radička alebo je tá istá ako v kodiaqu ? Dik

Vloženo

Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas :(

• o 3 týdny později...
Vloženo
V 24. 6. 2018 na 15:05, Bladik napsal:

Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas :(

Tak kdy to sem šoupneš - já se už nemůžu dočkat :):):)

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak jsem se konečně o víkendu odhodlal a dotáhl jsem ten návod jak na výměnu DSG voliče. Doufám, že je popis dostatečně detailní a v případě špatně použitých obratů či výraziv mimo automotive hantýrku se omlouvám, opravdu jsem neměl čas se psaním odborného článku. V případě, že by to někdo chtěl ve voze přemontovat a necítil se na to, mohu nabídnout své služby, mám za sebou čtyři výměny a už vím co a jak a kde na co šáhnout aby to povolilo :) 

Výměna voliče DSG.docx

Editováno: , autor: Bladik
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 4
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Mam tu z Kodiaqa jiz na sve O3FL, a je to prijemna zmena, sehnal jsem ji docela levne.

Jen skoda, ze se nepodarilo sehnat provedeni s napisem Laurin a Klement, nebo @Bladik tobe se podarilo ji sehnat ?

Servis delal na dvakrat, nejdrive me poslali britske provedeni s tlacitkem napravo.

Vloženo

Rád bych se zeptal pro na provedení DSG páky z Kodiaqa. V jednom z obchodů je v nabídce v šedivé barvě. Já mám černý interiér, a tak bych se chtěl zeptat, zda lze sehnat páku v černém provedení s nápisem DSG 4x4. Podle toho, co jsem hledal, tak je to asi 566713123EEXY, je to pravdu tak, že existují dvě barevná provedení?

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ale podle vseho by to mělo byt stejne od SII FL + OIII.

Takze sance něco najit jiste bude. Ale asi to bude chtit nekoho kdo ma Etku.

Editováno: , autor: OnMiT312
Vloženo (editace)
před 5 hodinami, Wlady1980 napsal:

Patrik, mne v servise na zaruku vymenili paku. Objednali sampozrejme podla VIN (na L&K 2017) a prisla paka bez loga L&K.

Je to diel 3V1713123J.

Iba DSG tamuz mas,ze?Povodna bola s?

Editováno: , autor: Patrik1971
  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-laurin-amp-amp-klement-11539cz2352/

Takze uz je zohnatelna.Uz som si ju aj v skoda shope objednal.Zajtra pride a nahodim.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...