Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přesně tak odděluje se hlavice od té kožené sukýnky s rámečkem v podstatě se to jenom přehodí, v servisu se mi ukazovali jak to vypadá před demontáží ale při samotném sundávání jsem nebyl,předpokládám že použili nějakej malej šroubováček nebo něco čím  tu pojistku Uvolnili

Ok, vyzkousim to a uvidim, kdyz se mi to povede, pokusim se udelat nejakou fotodoku pro ostatni kutili :)

• 2 měsíce později...

Keď sa môžem spýtať koľko stojí tá páka kodiaq ? Určite to vymením aj ja ta v sportline  je ako kutáč :)inak ešte otázka je v karoqu ešte iná radička alebo je tá istá ako v kodiaqu ? Dik

V 1. 4. 2018 na 13:14, Bladik napsal:

Ok, vyzkousim to a uvidim, kdyz se mi to povede, pokusim se udelat nejakou fotodoku pro ostatni kutili :)

podarilo sa ti to prehodiť a nafotiť?

Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas :(

• 3 týdny později...
V 24. 6. 2018 na 15:05, Bladik napsal:

Podařilo se mi jeden volič Kodiaqa rozebrat do puntíku a přijít na to jak se to montuje/demontuje => vím jak na to ale ještě jsem se k tomu bohužel nedostal ... není čas :(

Tak kdy to sem šoupneš - já se už nemůžu dočkat :):):)

Není čas se k tomu dostat :(  ... pokusím se co nejdřív to zmáknout...

• 3 týdny později...

Tak jsem se konečně o víkendu odhodlal a dotáhl jsem ten návod jak na výměnu DSG voliče. Doufám, že je popis dostatečně detailní a v případě špatně použitých obratů či výraziv mimo automotive hantýrku se omlouvám, opravdu jsem neměl čas se psaním odborného článku. V případě, že by to někdo chtěl ve voze přemontovat a necítil se na to, mohu nabídnout své služby, mám za sebou čtyři výměny a už vím co a jak a kde na co šáhnout aby to povolilo :) 

Výměna voliče DSG.docx

Upraveno od Bladik

• Autor

Super.

• 3 týdny později...

Parádní práce, myslíš, že to podobně bude řešitelné i u O3FL ?

To by mohlo byt podobne, ale zkusenosti s tim nemam

• 2 měsíce později...

Mam tu z Kodiaqa jiz na sve O3FL, a je to prijemna zmena, sehnal jsem ji docela levne.

Jen skoda, ze se nepodarilo sehnat provedeni s napisem Laurin a Klement, nebo @Bladik tobe se podarilo ji sehnat ?

Servis delal na dvakrat, nejdrive me poslali britske provedeni s tlacitkem napravo.

Rád bych se zeptal pro na provedení DSG páky z Kodiaqa. V jednom z obchodů je v nabídce v šedivé barvě. Já mám černý interiér, a tak bych se chtěl zeptat, zda lze sehnat páku v černém provedení s nápisem DSG 4x4. Podle toho, co jsem hledal, tak je to asi 566713123EEXY, je to pravdu tak, že existují dvě barevná provedení?

• 2 měsíce později...

Nevie niekto,ci je do radiacej paky DSG mozne kupit samostatne iba ten vrchny dekor s napisom,aby tam bolo DSG a L&K,ako na obrazku?

2016-skoda-superb-30.jpg

Podle "alternativni" Etky jsem nasel pro mech. prevodovku plaketu s cislem dilu 5E0798117C. Pro DSG ale nenalezeno,  vypada to, ze je volic komplet jeden dil.

image.thumb.png.074184cfe59320d5094562ca6359f45a.png

Ale podle vseho by to mělo byt stejne od SII FL + OIII.

Takze sance něco najit jiste bude. Ale asi to bude chtit nekoho kdo ma Etku.

Upraveno od OnMiT312

Presne tak som to nasiel vsade zatial pre Superb.Pre manual ako samostatne za cca 14 eur,pre dsg iba komplet.

Pytam sa preto,lebo Super L&K 2015 mal napis na pake DSG a L&K,kdezto 2019 ma uz iba DSG.

Patrik, mne v servise na zaruku vymenili paku. Objednali sampozrejme podla VIN (na L&K 2017) a prisla paka bez loga L&K.

Je to diel 3V1713123J.

Fakt? Já mám výrobu 05/2018 a logo tam ještě je.

před 5 hodinami, Wlady1980 napsal:

Patrik, mne v servise na zaruku vymenili paku. Objednali sampozrejme podla VIN (na L&K 2017) a prisla paka bez loga L&K.

Je to diel 3V1713123J.

Iba DSG tamuz mas,ze?Povodna bola s?

Upraveno od Patrik1971

Ano, teraz uz iba DSG.... Povodne bola s aj s napisom L&K. 

• 4 týdny později...

Chcem taku DSG L&K...nema niekto?

Patrik, ten stitok sa da pekne vymenit, je tam nalepeny obojstrannou paskou....

Len kde ju/ho v rozumnej cene zohnat,idealne v top stave samo.

• 8 měsíců později...

https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-laurin-amp-amp-klement-11539cz2352/

Takze uz je zohnatelna.Uz som si ju aj v skoda shope objednal.Zajtra pride a nahodim.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.