srandek Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Čekal jsem to horší, vypadá to, že si člověk zase zvykne a možné se nakonec opět zamilujem jako u první generace, kterou jsem odsuzoval z prvních fotek taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 31. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Čekal jsem to horší, vypadá to, že si člověk zase zvykne a možné se nakonec opět zamilujem jako u první generace, kterou jsem odsuzoval z prvních fotek taky Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 swift ale ten combi neni spatny i kdyz tu byl jen image kterej ukazoval predek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 otras ciste suzuky swift a este ma aj volant na opacnu stranu a opat zelene podvietenie bleeeeeeeeee jaky bys chtel podsviceni, audi cervena, VW modra, u skodovky podle me se zelenou hybat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 otras ciste suzuky swift a este ma aj volant na opacnu stranu a opat zelene podvietenie bleeeeeeeeee jaky bys chtel podsviceni, audi cervena, VW modra, u skodovky podle me se zelenou hybat nebudou ale mohly by ved prve octavky mali cervene podsvietenie tak ale ja by som sa nepohneval keby maly modre ale to sa nikdy nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena 1000 ludi 1000 chuti Editováno: 31. Říjen 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena Přesně, první octávky měli červené podsvícení a protože se to lidem nelíbilo, vrátili se k zelené. Osobně si myslím, že zelená se zamlouvá nejvíce lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) Fabia II - Live fotos. Editováno: 31. Říjen 2006, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) George Couser tak to gratuluju snad poradny fotky tu "trochu" Ne neni to tak spatny ale furt vidim tam toho swifta,nevim jak ostatni Editováno: 31. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ty blaho, diky za fotky!!!!!! Co se auta tyce, tak jdu blejt velebnosti Ale na finalni kritiku pockam az na zive setkani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Nezapomínejte, že to je ještě trochu maskované. Reflexní fólie na zadních svštlech, chybějící znak na 5. dveřích, RZ taky asi ve finále nebude jak teď, taky si všimněte té střechy-toho spoje uprostřed a napojení na C-sloupky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Diky za foto, parada:-) Podle foto c. 2 to mozna nebude tak strasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) Mně se vždycky líbí, jak ti, co nejvíce blijou, stojí první ve frontě... Nee, mně se docela líbí, zase to je něco nového. OII se mi ze začátku taky nelíbila, ale teďka už mám jiný názor... Editováno: 31. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) Zatim je to takovy osklivy kacatko ...snad se z toho vyklube labut a pokud bude FRS trochu ostrejsi, tak se v ni nebude stydet ani chlap Editováno: 31. Říjen 2006, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 No ono to hlavně ja maskováno jako ten Swift....hlavně se mrkněte, jak jsou přelepeny zadní světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Mně se vždycky líbí, jak ti, co nejvíce blijou, stojí první ve frontě... Nee, mně se docela líbí, zase to je něco nového. OII se mi ze začátku taky nelíbila, ale teďka už mám jiný názor... presne tak, ty nejvic blijici tu nejvic drzkujou vsak jak pise Georg Coucher, svetla zamaskovany - bez maskovani to bude delat uplne jinej dojem, to same 5. dvere - SPZ bude na nich, naraznik bude hezky cistej, zadni dvre jsou ted take dost schovane. Pockal bych s hodnocenim na poradne fotky a spis az na osobni shlednuti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 dnes jsem jel z Prahy do HK a v Obědovicích jsem ji potkal, ale červenou, jeli jsme oba v koloně proti sobě, takže jen okamžik, ale v zrcátku to byl přesně tento zadek, takže oči na šťopkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Zatim je to takovy osklivy kacatko ...snad se z toho vyklube labut a pokud bude FRS trochu ostrejsi, tak se v ni nebude stydet ani chlap jo osklive kacatko:) pamatuju jeste na prvni fotku FABIE I to bylo osklive kacatko tohle je docela peknej kacer :-) jen to neni jeste hotovy,sem zvedav na finalni podobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo osklive kacatko:) pamatuju jeste na prvni fotku FABIE I to bylo osklive kacatko tohle je docela peknej kacer :-) jen to neni jeste hotovy,sem zvedav na finalni podobu stalo se neuvěřitelné - souhlasím s Kodemim a vidím to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 ja si myslim ze i zmenim nazor na tu fabii az ji uvidim nazivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 vše co je nové překvapí,ale chce to čas a hlavně jak už tady padlo vydět to naživo.Mně kupříkladu se ze začátku Roomster moc nelíbil, ale svůj názor jsem časem změnil hlavně po shlédnutí naživo. Doufám, že u Fabie II to bude obdobné jelikož teď se mi ani trochu nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 swift...jupiiii,, mozna bude levnejsi v junioru nez swiftik no jo no miniroomster je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena 1000 ludi 1000 chuti ono to je proste tim ze kazdej musi mit neco extra, to uz za dob 3210 nokii frcely modry a cerveny ledky kdyby svitila modre, tak ji predelavame na cervenou a z cerveny na kafebronz Editováno: 31. Říjen 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena 1000 ludi 1000 chuti ono to je proste tim ze kazdej musi mit neco extra, to uz za dob 3210 nokii frcely modry a cerveny ledky kdyby svitila modre, tak ji predelavame na cervenou a z cerveny na kafebronz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.