vittorio Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena 1000 ludi 1000 chuti ono to je proste tim ze kazdej musi mit neco extra, to uz za dob 3210 nokii frcely modry a cerveny ledky kdyby svitila modre, tak ji predelavame na cervenou a z cerveny na kafebronz tsss vis jakej jsem byl king s original krytem z DE a podsviceni modry?? neumis to ocenit : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 No, smeruje to presne tam, kam sem cekal. Malej Roomster. Coz se sice bude dobre prodavat, ale je to hnusny. Na prvni Fabii sem si musel vylozene zvykat, predek se mi nelibi do dneska, paskvil jmenem sedan nekomentuju. U novy Octy se mi predek taky porad nejak nevzil, pokud bude u ni facelift ale vypadat tak jak vypadaj obrazky, bude to urcite ku prospechu veci. No nechame se prekvapit. Porad mi to prijde mnohem osklivejsi, nez ta nova slovenska Kia, to je designove uplne jiny kafco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Já si myslím, že ten design bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 další fotka, evidentně ten samej kus jako na těch fotkách dřív http://news.auto.cz/spy/spy-photo-skoda-fa...-foto-zade.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ale z hodnocením bych počkal až bude vidět v celé své kráse (hrůze...) Taky si ještě vzpomínám jak vypadali horzně první fotky Fabie I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 No jak kukam na tie foto z boku, tak aj FII bude offroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 jo cerveny mely, proti vkusu zadna, ale dle meho to byl desnej hnus ty prvni budajzy, to uz zlata zelena 1000 ludi 1000 chuti ono to je proste tim ze kazdej musi mit neco extra, to uz za dob 3210 nokii frcely modry a cerveny ledky kdyby svitila modre, tak ji predelavame na cervenou a z cerveny na kafebronz tsss vis jakej jsem byl king s original krytem z DE a podsviceni modry?? neumis to ocenit :<!--emo&:--><!--endemo--> Jo taky si pamatuju doby kdy jsem resil modry interierovy svetlo v peugeotu a neony a byl jsem tezkej king Joooo kde jsou ty casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Dneska 1.listopadu na nově v Televiznich novinach byla Fabka II koukal někdo? Musim řic že sem toho moc nezaslech ale bylo to o tom maskovani nebo co Editováno: 1. Listopad 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 nic zajímavého tam nebylo - klasická Nova. Fotka z auto.cz a blablabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 další fotka, evidentně ten samej kus jako na těch fotkách dřív http://news.auto.cz/spy/spy-photo-skoda-fa...-foto-zade.html ono se neni co divit, ze je to ten samy kus, je jich jeste malo a jsou radi, kdyz se povedou dva kusy tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Ja videl Fabku II v zakladu, v bilý barvě a s plecháčema. Měl jsem si ji šanci i prolíst. Hnus fialovej hned na prvni pohled. Neco mezi Swiftem a Fiat Stilo. O nekterejch vnitrnich upravach jako je treba zadni sterac radsi ani mluvit nebudu, ale hlavy z skodovky nam rekli, ze je to v ramci setreni.. Pak jsem ale videl stríbrnou s černou střechou (bude to příplatková výbava - barvy černá a bíla - 15tis...) a to vypadalo hned lip. Mělo to i hliníky a dalo se na to koukat. Osobně hodnotím prozatím jako nepovedené, nesnáším styl Suzuki a Fiatu a nova Fabka mi je dost připomíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 O nekterejch vnitrnich upravach jako je treba zadni sterac .. tomu nerozumiem .. a kde si mal moznost preliezt tu fabku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 nic zajímavého tam nebylo - klasická Nova. Fotka z auto.cz a blablabla Tak reportaz mate tady O ničem - ostatně jako vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Lehká úprava Fabie II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ten vyrez pro SPZ bude asi trochu vetsi, lae uz to zacina dostavat tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jen me trochu zarazi to rizeni vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Další fotky http://auto.idnes.cz/exkluzivne-nova-skoda...0_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Nadherny fotky.... Toho, kdo dal primo doprostred ten watermark, bych nakopal do xichtu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 nic zajímavého tam nebylo - klasická Nova. Fotka z auto.cz a blablabla Nejlepší byla včera ve zprávách reportáž o tom, jak utekla kočka a schovala se na hajzlu za mísu, a tu pak museli odšroubovat aby tu kočku dostali ven. Pak se k tomu vyjádřilo půl paneláku. Přestože od Novy jsem zvyklý na lecos, tak tohle jsem fakt nechápal, proč to dávají ve zprávách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Nadherny fotky.... Toho, kdo dal primo doprostred ten watermark, bych nakopal do xichtu.... koho? co ? kam? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Mrkni na ty fotky na odkazu od Petra... Ty nejzajimavejsi detaily zkurvil ten watermark... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ten nápis idnes na fotkách, ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 já se z tý nový Fabie poseru. 1. generace se mi docela líbila, ale tohle: konec. ať žije nová Octa. mrdám Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 aha, netusil jsem, ze watermark je neznamy vyraz jj, jde o ten napis idnes na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 já se z tý nový Fabie poseru. 1. generace se mi docela líbila, ale tohle: konec.ať žije nová Octa. mrdám Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.