Froli Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Čau lidi potřeboval bych poradit jak nejlépe rozdělat zpětné zrcátka na superbu. Chci vyměnit obyč žárovky za ledky. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Nastav zrcatko takovym smerem, aby ti za nej slo chytit prsty (uz nevim presne jestli dolu, nahoru nebo kam, ale jde to) a pak ho lze vypacit ven. Dostat se k zarovce uz pak je snadne myslim uz neni treba nic dalsiho vymontovat krome vytazeni objimky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 (editace) Zo skusenosti, ludia sa boja to zrkadlo 'vytrhnut', aby sa nezlomilo, ale naozaj sa to tak robi. Ja ho proste chytim a s citom vytrhnem/vypacim/vytiahnem z uchytenia. Pri montazi nas5 zasa zatlacim na celu plochu. Chce to cvik Editováno: 19. Říjen 2016, autor: Martttin edit text 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 A co takhle? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 taky bych rád vyměnil LEDky, ale moc to dle vašich popisu nechapu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 pokud nerozumíš tak jednoduchému návodu, tak se do toho radši ani nepouštěj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Tak díky za rady všem. Bylo to uplně vpohodě. Já měl strach trochu stím praskáním pac na 1octavii se mi podařilo asi z 10ks jedno zlomit ale u superba je to mnohem víc pevné takže žádný problém vubec se toho nebát. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 vyndaval si sklo zrcátka a nebo vylamoval celé zrcátko dle návodu výše....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 @dell Ale tady nikdo nic o vylamování celého zpětného zrcátka nepsal... Popisuje se tady jen jeden způsob, a to jak vyndat samotné sklo zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 špatně jsem to pochopil....není to těžký,ale poprvé to chce odvahu...je potřeba can bus a nebo to tady prasklou žárovku nehlídá? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Neni potřeba CAN nehlídá ,stejně jako celej interier .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 dík, interiér jsem věděl, tady jsem si nebyl jistý ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 taky se chystam rozebrat zrcatko, ale fakt se bojim, kdyz to samoztmavovaci prdne, tak to bude pekna palka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Tak ho nerozebírej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnost.Skoda Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Ahoj, mám dotaz, jaký typ žárovky v zrcátku je ? a jde dát LED i do blinkru v zrcátku ? děkuji, jsem čerstvým majitelem SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 V zrcátku jsou na blinkr použity LED diody. Pro osvětlení nohou tam je klasická W5W žárovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnost.Skoda Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Super, tak to jsem rád, že tam již LED je a komfortní osvětlení v zrcátku je tedy W5W. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 14. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Ano stejná jako v parkovačkách a ve stropních lampičkách..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David54 Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ahojte... aj ja mam prolem so spätnym zrkadlom. toziz, soferove sa mi uplne vyvrati dopredu, ked sklopim nasledne chcem vratit do normalnej polohy. podarilo sa mi to nastavit tak, aby drzalo zapadnute v nejakych tych drazkach a preto by som rad prestrihol kabel vo vnutry spätneho zrkadla aby sa mi uz nikdy nesklapalo a nevyvratilo dopredu, lave je v poriadku, preto to neriesim. soferove moem kedykolvek sklopit rucne. poradte prosim, ktory je to kabel... vyhrievanie funguje, smewrove smerove svetlo tiez, nastavenie uhla zrkadla tiez. ide mi len a len o to sklapanie. dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 nemas nahodou iba prehodene v motorceku kable? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David54 Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Rene to nie..lebo mi to fungovalo na 100 percent. Ale jedného dna mi začalo vytrácať dopredu. Čítal som o tom tu na fóre a je to pokazené... Teraz som mu našiel správu polohu a proste chcem odpojiť kábel aby do toho sklapania nešla elektrina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 (editace) Ahoj, měl jsem podobný problém asi před rokem (tzn. v zimě!!!). Byl jsem si umýt auto wapkou a když jsem přijel domu, tak jsem sklopil vnější zrcátka. Ráno jsem nasedl do auta , nastartoval a levé zrcátko (u řidiče) se mi "vyvrátilo směrem dopředu, že bych se v něm z venku mohl pohodlně učesat Myslel jsem si, že se v něm zlomila nějaká západka či co, ale pak mě osvítil selský rozum a napadlo mě, že při mytí wapkou se mohla voda dostat do takové prohlubně s pružinkou, která myslím slouží k zastavení ve výchozí poloze. Vzal jsem tedy odmrazovač na skla ve spreji a půlku ho vystříkal za zrcátko (neboli dovnitř). Pak jsem ihned začal sklápět zrcátka a začalo to opět fungovat Takže pokud sis myl auto v zimě, je možné, že se Ti tam dostala voda, která zmrzla a proto se Ti zrcátko převrací dopředu ... možná ... To byl alespoň můj případ Editováno: 30. Prosinec 2017, autor: acesky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rigo Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 V 30. 12. 2017 na 19:36, acesky napsal: Ahoj, měl jsem podobný problém asi před rokem (tzn. v zimě!!!). Byl jsem si umýt auto wapkou a když jsem přijel domu, tak jsem sklopil vnější zrcátka. Ráno jsem nasedl do auta , nastartoval a levé zrcátko (u řidiče) se mi "vyvrátilo směrem dopředu, že bych se v něm z venku mohl pohodlně učesat Myslel jsem si, že se v něm zlomila nějaká západka či co, ale pak mě osvítil selský rozum a napadlo mě, že při mytí wapkou se mohla voda dostat do takové prohlubně s pružinkou, která myslím slouží k zastavení ve výchozí poloze. Vzal jsem tedy odmrazovač na skla ve spreji a půlku ho vystříkal za zrcátko (neboli dovnitř). Pak jsem ihned začal sklápět zrcátka a začalo to opět fungovat Takže pokud sis myl auto v zimě, je možné, že se Ti tam dostala voda, která zmrzla a proto se Ti zrcátko převrací dopředu ... možná ... To byl alespoň můj případ Ahoj. Mám úplně stejný problém Byl jsem na myčce, pak sklopil zrcátka atd.. atd.. Kam jsi nastříkal tu nemrznoucí směs? Za zrcátko (za sklo)? Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ahoj. Mám úplně stejný problém [emoji20] Byl jsem na myčce, pak sklopil zrcátka atd.. atd.. Kam jsi nastříkal tu nemrznoucí směs? Za zrcátko (za sklo)? Díky..... Ahoj,rozmrazovač skel ve spreji jsem stříkal za zrcátko v jeho vrchní části. Spotreboval jsem asi půlku spreje. Možná by stačilo měně ... nevím.Když si představíš jak pomalu se rozpouští led na namrzlém skle auta s pomocí tohoto spreje, tak ta půlka možná bude akorát.AceOdesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.