Expl1cit Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Díky, to mě celkem uklidnilo, jinak samozřejmě pojistku jsem sjednával online skrz Klik a o žádném připojištění "exkluzivní výbavy" nebyla řeč a prakticky ani na něj nebyl prostor. Jediné, co bych teď řešil jako problém, je možná to, že by prostě v tom smluvním servise objednali nárazník podle VINka, ale to bych se teda s nima hádal a požadoval po nich vrácení a objednání toho RSového, doufám, že se aspoň dívají na fotky vozů, co si fotí, předtím, než něco objednávají a ne že tam prdnou hned to první, co jim po zadání VINka na daný typ vozu vyjede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 (editace) Čau ... Otázka pro ty, co absolvovali prohlídku Cebia VINFoto při sjednávání havarijka... Jaké Vám dali do protokolu hodnocení? Protože já mám auto bez jakychkoli škrábanců v perfektním stavu, a stejně mi dali hodnocení tři z pěti... https://www.cebia.cz/sluzby/vinfoto A k čemu mi je vlastně záruka mobilita plus od Škody, když všechny asistence mám od své pojišťovny? Proč má smysl volat Škodě? Nenašel jsem na netu žádný důvod v čem by byla mobilita plus lepší nebo výhodnější...9 Editováno: 26. Březen 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Možná blbej dotaz, ale... koukám se teď na svou pojistku, a v sekci od přírodních událostí po skla je v oprávněných osobách jen vlastník vozidla. Doufám že to neznamená to, že když auto půjčím třeba ženě, a ta by bourala, tak se na ni to havarijko nevztahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Ahoj, určite nie. Poistenie sa vzťahuje na všetky osoby, ktoré majú oprávnenie na vedenie vozidla a samozrejme Tvoj súhlas na vedenie auta /nie je odcudzené /. Teraz tu nehovorím o povinnosti mať u seba nejaký doklad o tom, že vozidlo si niekomu požičal / zahraničie, niektoré štáty to vyžadujú/. Pekný večer. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Děkuji za odpověď. Mě to bylo právě divný. Ty pojišťovny neumí udělat ani pořádnej přehled :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Nuž postreh je správny. Podľa mojich skúseností a vedomostí je jednou z dôležitých obchodných ,,praktík,, informácie účelovo a teda veľmi odborne postaviť pred klienta tak, aby stratil orientáciu v obsahoch poistných podmienok, či dojednaní. Na strane druhej, poistenie je atypickým právnym vzťahom, nakoľko samo zdieľa , ale i vytvára nové právne vzťahy a normy. Preto sa v poslednom období deje to, že poisťovne musia v mnohom po novom informovať potencionálnych klientov o tom - ktorom produkte hlbšie. Opäť, už som to tu písal, nepodľahnite iba dobre cielenej reklame , napríklad pzp, či havarijné poistenie v televízii, či iných masmédiách , kedy záujemca vychádza iba z porovnania poistného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 @Adarko nesmysl.. V 8. 4. 2022 na 7:18, hardhouse.trip napsal: Možná blbej dotaz, ale... koukám se teď na svou pojistku, a v sekci od přírodních událostí po skla je v oprávněných osobách jen vlastník vozidla. Doufám že to neznamená to, že když auto půjčím třeba ženě, a ta by bourala, tak se na ni to havarijko nevztahuje? Je to normální, osoba oprávněná je osobou vlastnící vozidlo, této osobě bude také pojistné plnění vyplaceno. Pojistník musí mít pojistný zájem na uzavření pojistné smlouvy, to teď pojišťovny hlídají a např. u Allianz pokud pojistník není shodný s provozovatelem a vlastníkem tak se udává, jestli je splněn pojistný zájem a uvádí se konkrétní vztah.. např syn-otec. To, jestli bude řídit v danou dobu nějaká jiná osoba není z hlediska pojistného plnění rozhodující, plnění přeci nedostane ten, kdo škodu způsobí, ale ten, kdo poškozené vozidlo vlastní. Je to logické, žádné matoucí jak píše @Adarko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.