George Couser Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Co dělat v případě ztráty klíče? Dá se doma druhý klíč nějak překódovat, nebo se musí do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 to nechapu, tys měnil budíky nebo neco, ze mas jeden klíč nakodovanej a druhej ti nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ne, teď mi volal kámoš, že ztratil klíč od O2 a má strach, aby si s ním někdo tu O2 neotevřel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 aha, tak bych asi zajel do servisu, aby mi to překodovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takže doma to nejde...OK, to jsem chtěl slyšet...kolik tak bude stát nový klíč + překódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 no ja nevim, pockej na nekoho jinyho, ja nekde na netu videl postup nakodovani, želbohu uz nevim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qaibot Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Dobrý den, bohužel jsem ztratil klíč od svého vozu Octavia 2 r. v. 2005 a náhradní nemůžu doma najít. Na internetu jsem se dočetl, že výroba nového klíče stojí 5000 kč. Není nějaká levnější cesta? Jsem našel tuto stránku http://www.rakso.cz/kategorie/octavia-ii-1/ kde prodávají tyto klíče s dálkovým ovl. Jsou to planžety. Myslíte že si je můžu nechat vyřezat podle zámku od auta? Pokud budu chtít aby fungovalo DO, tak si budu muset taky koupit čip imobilizéru? Auto mi nyní stoji v Pardubicích, já osobně bydlím v Hradci Králové, doporučíte mi kdyžtak dobrého zámečníka? Děkuji za komenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 stojí to asi třetinu toho co píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qaibot Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Přišla mi odpověď od provozovatele http://mcaservis.webnode.cz/ a říká, že se tím nezabývá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.