Heini Vloženo 2. Listopad 2016 Vloženo 2. Listopad 2016 Zajímalo by mne, jestli se dá vůbec chipnout a jestli to někdo dělá. Všechny firmy, co jsem našel, chipují jen Citigo s tímto motorem, Fabii ne...Děkuji. Citovat
Bikes Vloženo 2. Listopad 2016 Vloženo 2. Listopad 2016 Videl jsem jen 1.2TSI. Ohledne te 1.0 vzhledem k tomu, ze ten motor dava neco kolem 95Nm a prevodovka je do 100Nm, tak bych to asi radeji ani necipoval. Citovat
bobanHTP Vloženo 8. Únor 2017 Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl. Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-) Editováno: 8. Únor 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... 1 Citovat
ralff Vloženo 8. Únor 2017 Vloženo 8. Únor 2017 Asi to poznáš, ale aby to tvé poznání vydržel motor, spojka a převodovka. Citovat
Bikes Vloženo 8. Únor 2017 Vloženo 8. Únor 2017 prevodovka je dimenzovana na 100Nm, takze u toho cipu na 108Nm...... Citovat
bobanHTP Vloženo 13. Únor 2017 Vloženo 13. Únor 2017 (editace) Je to tak, raději funkční auto, než pár kw navíc. Ale kdybych měl F3 s 44kw, tak neváhám a zvednu alespoň výkon, pro lepší předjíždění traktorů to příjde vhod :-) Pravdou je, že na ježdění ve městě a okolí mi půjčená F3 55kw úplně stačila, dokonce to byla zábava :-) Jen si nesmí majitel F3 sednout do VW Polo, pak zjístí to neuvěřitelné šetření u Škody. Měkčené materiály, polstrování, celkové lepší odhlučnění podvozku, na to si člověk zvyká hodně rychle :-) Editováno: 13. Únor 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... 1 Citovat
motorpower Vloženo 19. Duben 2017 Vloženo 19. Duben 2017 V 8. 2. 2017 na 12:15, bobanHTP napsal: Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl. Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-) Tak tohle sedí, rozdíl tam opravdu není, možná po úpravě méně. V každém případě ale dostaneš certifikát. No a na něm to poznáš. Pokud chcete certifikáty, tak vám je vytisknu, mám je v akci za 1500,- kus. Jsou moc pěkné a múžete si je dát v autě za okno. 4 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.