Přejít na obsah

Chip 1.0Mpi 55kw

Heini

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/

tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl.

Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-)

Editováno: , autor: bobanHTP
Gram. chyby, dodatečné info...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, raději funkční auto, než pár kw navíc. Ale kdybych měl F3 s 44kw, tak neváhám a zvednu alespoň výkon, pro lepší předjíždění traktorů to příjde vhod :-) Pravdou je, že na ježdění ve městě a okolí mi půjčená F3 55kw úplně stačila, dokonce to byla zábava :-) Jen si nesmí majitel F3 sednout do VW Polo, pak zjístí to neuvěřitelné šetření u Škody. Měkčené materiály, polstrování, celkové lepší odhlučnění podvozku, na to si člověk zvyká hodně rychle :-)

Editováno: , autor: bobanHTP
Gram. chyby, dodatečné info...
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
V 8. 2. 2017 na 12:15, bobanHTP napsal:

Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/

tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl.

Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-)

Tak tohle sedí, rozdíl tam opravdu není, možná po úpravě méně. V každém případě ale dostaneš certifikát. No a na něm to poznáš. Pokud chcete certifikáty, tak vám je vytisknu, mám je v akci za 1500,- kus. Jsou moc pěkné a múžete si je dát v autě za okno.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...