Heini Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Zajímalo by mne, jestli se dá vůbec chipnout a jestli to někdo dělá. Všechny firmy, co jsem našel, chipují jen Citigo s tímto motorem, Fabii ne...Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Videl jsem jen 1.2TSI. Ohledne te 1.0 vzhledem k tomu, ze ten motor dava neco kolem 95Nm a prevodovka je do 100Nm, tak bych to asi radeji ani necipoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl. Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-) Editováno: 8. Únor 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Asi to poznáš, ale aby to tvé poznání vydržel motor, spojka a převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 prevodovka je dimenzovana na 100Nm, takze u toho cipu na 108Nm...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 (editace) Je to tak, raději funkční auto, než pár kw navíc. Ale kdybych měl F3 s 44kw, tak neváhám a zvednu alespoň výkon, pro lepší předjíždění traktorů to příjde vhod :-) Pravdou je, že na ježdění ve městě a okolí mi půjčená F3 55kw úplně stačila, dokonce to byla zábava :-) Jen si nesmí majitel F3 sednout do VW Polo, pak zjístí to neuvěřitelné šetření u Škody. Měkčené materiály, polstrování, celkové lepší odhlučnění podvozku, na to si člověk zvyká hodně rychle :-) Editováno: 13. Únor 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 V 8. 2. 2017 na 12:15, bobanHTP napsal: Ahoj tak jsem hodil chat na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ tam mi potvrdili, že dělají rovněž chiptuning pro Fábie III 1.0 MPI - přesně stejný jako pro Citogo, není tam prý rozdíl. Nejvíce se mi líbí ten z 55kw/95nm na 60kw/108nm, to už musí jít poznat ! :-) Tak tohle sedí, rozdíl tam opravdu není, možná po úpravě méně. V každém případě ale dostaneš certifikát. No a na něm to poznáš. Pokud chcete certifikáty, tak vám je vytisknu, mám je v akci za 1500,- kus. Jsou moc pěkné a múžete si je dát v autě za okno. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.