Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Majitelé nových SUPů, měnili jste někdo žárovky do předních mlhovek s corner ?? Mám vše v bílých led a jen toto svítí žlutě :( za co TO prohodit ? Zajímají mě hlavně zkušenosti kdo TO má a fungují a není to nějaká shitka v číny a žádný chybový hlášky, díky za případný link na nákup :)

• Autor

no tak ty vypadaj luxusně B) díkes za typ určitě je vyměním taky už by mohli do těch mlhovek ke xenonům dávat bílé ledky do těch mlhovek :lol:

@martyx1876 máš nějaké foto jak to vypadá když svítí?

Na rychlo jsem udělal tyhle. Je to tady celkem špatně vidět, ve skutečnosti jsou ty ledky v mlhovkách studenější než ledky v denním svícení.

IMG_0193.JPG

IMG_0192.JPG

• Autor

jo super to je ono co jsem sháněl svítí skvěle. a corner asi taky bez problémů ?

na efekt dobry,na funkci uz bohuzel ne :)

moc pěkný, taky objednám :-D

Tak na efekt určitě. :-)  S těma žárovkama je to takový humpolácký :-)  

vzhledem k tomu, že teplota barvy je úplně jinde než v hlavních světlech, tak to bohužel není ani na ten efekt :unsure:

Upraveno od janmatejicek

• 1 rok později...

Poslední aktualizace k tomuto tématu před rokem, nějaké další zkušenosti ?

Popř. nějaké typy, co tam dát - hledám kompromis mezi vzhledem a funkčností, tzn. teplota tak okolo 3000 K ?

Beru i doporučení na Ali / Wish apod.

Tak po roce můžu konstatovat, že studená bílá není ideální. Minimálně z designového pohledu. Až bude chvíle, tak tam dám nějakou neutrální bílou, ta bude akorát. Někde kolem 4000K. 

V noci se mi to vůbec nelíbí ta bílá je fakt extrémně bílá, počítám tak kolem 7000K a to je dost velký rozdíl. Neví někdo jakou teplotu má originální světlo?

2522_dd39c9745e.jpg

Super, jdu je objednat. 

• 1 měsíc později...
  • 4 roky později...

Mám je na autě a bez problému i přes STk v pohodě

Díky za rychlou reakci!

A co svítivost? Dle specifikací je nižší, než klasická halogenovka (720 vs 800 lm), jde to nějak poznat, nebo svítí víc? Jde mi o to, jestli si výměnou pomůžu i k lepší viditelnosti, nebo je to spíš jen na efekt.

• 9 měsíců později...

Tak to by me zajimalo... Chtel bych lepsi svitivost a bile svetlo...  Ale zatim sem nenasel nejake obstojne zarovky s canbusem....  

mas diag, tak ziadny "canbus" riesit nemusis. povedz autu, ze ma LED ziarovky a vybavene :) 

Tak zas tak se v tom jeste neorientuji :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.