Publikováno Listopad 11, 20168 r Už jsem zkoušel 2 originální zapalovače dát do zásuvky pod radiem. Nezapnou se. Po oddělání nosného krytu se zásuvkou je vidět, že chybí tak 1mm ke spojení kontaktů. V autě nekouřím ale občas bych ho rád použil. V konfigurátoru není kuřácký paket tak normálně nečekám různé verze zásuvek.
Listopad 11, 20168 r Když jsem konfiguroval auto, tak chtěli za kuřácký paket 800.-. Jelikož nekouřím, tak jsem si jej neobjednal, ale zapalovač se příležitostně hodí, zkoušel jsem jeden, ale taky mi nefungoval.
Listopad 11, 20168 r Protože zásuvka pro zapalovač je jiná než, jen zásuvka na 12V. Doby, kdy to byla jedna verze, jsou pryč.
Listopad 11, 20168 r Autor Koukal jsem teď do ceníků i starých podle kterých jsem objednával já a tam u FIII není o kuř paketu nic. To nabízel prodejce? Jinak origo zapalovač z OB co jsem koupil je dost drahej. No zkusím něco kolem stovky. Ale půjdu se na to ještě kouknout jestli v té zásuvce vlastně nechybí uprostřed kolíček. Juknu do mé staré F1. Tam funguje i v kufru.
Listopad 12, 20168 r Ano, prodejce se mě ptal, jestli kouřím, odpověděl jsem mu, že ne, tak mi řekl, že jsem ušetřil 800.- za kuřácký paket, který obsahoval zapalovač a popelník.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.