milanxx Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Už jsem zkoušel 2 originální zapalovače dát do zásuvky pod radiem. Nezapnou se. Po oddělání nosného krytu se zásuvkou je vidět, že chybí tak 1mm ke spojení kontaktů. V autě nekouřím ale občas bych ho rád použil. V konfigurátoru není kuřácký paket tak normálně nečekám různé verze zásuvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Když jsem konfiguroval auto, tak chtěli za kuřácký paket 800.-. Jelikož nekouřím, tak jsem si jej neobjednal, ale zapalovač se příležitostně hodí, zkoušel jsem jeden, ale taky mi nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Protože zásuvka pro zapalovač je jiná než, jen zásuvka na 12V. Doby, kdy to byla jedna verze, jsou pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Koukal jsem teď do ceníků i starých podle kterých jsem objednával já a tam u FIII není o kuř paketu nic. To nabízel prodejce? Jinak origo zapalovač z OB co jsem koupil je dost drahej. No zkusím něco kolem stovky. Ale půjdu se na to ještě kouknout jestli v té zásuvce vlastně nechybí uprostřed kolíček. Juknu do mé staré F1. Tam funguje i v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ano, prodejce se mě ptal, jestli kouřím, odpověděl jsem mu, že ne, tak mi řekl, že jsem ušetřil 800.- za kuřácký paket, který obsahoval zapalovač a popelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Příspěvky mimo téma odstraněny. Technické téma není hospoda! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 a takový ty univerzální zapalovače za 50 Kč v těch zásuvkách taky nefungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.