Publikováno Listopad 12, 20168 r Ahojte, vcera sa mi zacala objavovat na Maxidot sprava, ze mam vybitu bateriu v kluci dialkoveho ovladania. Prekvapilo ma to, mam O3, pouzivam ju len 2,5 roka. Co mam O2, tak je tam stale este bateria z vyroby a ziadny problem. Ake mate skusenosti s vydrzou baterie v takomto dialkovom ovladani? V DO je bateria CR2025,
Listopad 12, 20168 r kessy vybiji baterii v klici rychleji, kontroluje co chvilku dostupnost klice pri jizde,
Listopad 14, 20168 r Mám taky kessy a výměna baterie po 24 měsících. V OII BEZ KESSY 10 let bez výměny. Upraveno Listopad 21, 20168 r od OIILG
Listopad 17, 20168 r mám novou O3 8 měsíců a taky to píše vyměnit baterii. Ale asi je to tím ,že v létě jsem často používal stahování oken na dálku než dojdu k rozpálenému autu na slunci.... Před tím jsem měl mercedes E a ten na tak velkou vzdálenost nestahoval (O3 stahuju na asi až 150 m)
Listopad 21, 20168 r Dneska pres dva roky, najeto 167 tis. km, odemykam zamykam min 5 denne a baterka porad puvodni.....
Listopad 21, 20168 r miro_sk: nenechavas klic pres noc nekde na chladnem miste? tyhle mrnavy baterky nemaj rady nizke teploty, napr. na mraze muzou davat znatelne nizsi napeti a auto pak zahlasi vymenu.
Listopad 21, 20168 r Autor Ahojte vdaka za reakcie. Chyba sa prejavovala presne v situacii ked som mal kluce polozene napr. 1hod na stole v zahrade (teraz ked bolo chladno) a isiel som potom do auta. Chyba ma prekvapila aj preto, ze s dialkovym ovladanim nebol ziadny problem. auto sa dalo odomknut a otvorit okna na vzdialenost cca 50m. LEd v dialkovom normalne svietila. Stara bateria pri skrate dokazala dodavat prud 300mA co z mojho pohladu neni vybita bateria. Kupil som novu bateriu za 1.3EUr, po vymene sa chyba uz neobjavuje.
Listopad 24, 20168 r V 17. 11. 2016 at 10:12, 16TDI81 napsal: mám novou O3 8 měsíců a taky to píše vyměnit baterii. Ale asi je to tím ,že v létě jsem často používal stahování oken na dálku než dojdu k rozpálenému autu na slunci.... Před tím jsem měl mercedes E a ten na tak velkou vzdálenost nestahoval (O3 stahuju na asi až 150 m) Tak jsem baterii vyměnil a po týdnu to píše zase vyměnit. A když vezmu náhradní nový klíč tak to samé.... Ale klíče leží v teplotě 10 stupnů takže vyzkouším je v teple a napíšu. e možné že až budu třeba na lyžích tak to bude psát taky ???
Listopad 24, 20168 r mas moznost zmerit napeti na ty "vymrzly" baterce? a pripadne to porovnat s merenim, kdy ma pokojovou teplotu... jinak na lyzich si davam klice nekam do naprsni kapsy, odkud mi zarucene nevypadnou, takze jsou vetsinu casu v teple doporucuju to resit obdobne.
Listopad 29, 20168 r Tak jsem nechal změřit obě baterie ve dvou klíčích a psalo to jedna 2.7 voltů a nové mají 3.3 voltů. Vyměnil jsem obě a po 3 dnech to píše zase... Ale místní Guru přes diagnostiku mi dal info ,že je na to nějaká oprava a přehrání softu ...Prostě chyba Skody Auto... Víte někdo víc ????
Prosinec 9, 20168 r Dnes mi v servisu dali nové klíče a nakodovali... Prý byla vadná várka těchto klíčů... V létě fungovaly ale za mrazů vycucly baterii za 3 dny Upraveno Prosinec 10, 20168 r od 16TDI81 pravopis
Leden 3, 20178 r Včera se mi objevila taky hláška, abych vyměnil baterii. Dnes jsem použil druhý klíč a OK. Zítra zkusím opět ten první. Uvidím zda to bylo chladem nebo už je baterie po 26 měsících v klíčku vybitá. Dá se někde zjistit jaká serie klíčů ja vadná? Myslím buď rok výroby auta nebo nějaké označení klíčů?
Leden 5, 20178 r Baterie musela být vyměněna. I včera stále hlásil MD ať se vymeni baterie v klicku. Po výměně vše OK, jen se mi zdá ze červená kontrolka znacici uzamceni vozidla po uzamceni několikrát rychle zabliká a potom blika už pravidelně. možná to tak bylo i předtím jen jde si toho nevšimli nebo jsem tomu nevěnoval pozornost. Upraveno Leden 5, 20178 r od o3viki
Únor 8, 20178 r Ahoj. Dnes vymena baterie v klici s DO. Auto nove 14.11.2016. Najeto 18000km. Zadna hlaska na me nevyskocila. Proste sem se jednoduse nemohl dostat do auta. Pak uz jen zaslepka ven a klasicky klicem pres zamek. Uvidime kolik vydrzi nova baterka.
Duben 16, 20178 r Tak nova baterie v klíči vydržela 3 měsíce. Dnes opět hlaska od PP ať vymenim baterii v klíči. Jelikož se mi s tim nechce do AS tak budu muset vydržet až do podzimu, kdy jedu na výměnu oleje. Tak do té doby ještě nějaká baterie padne.
Květen 18, 20178 r včera jsem měl cestu kolem AS, tak jsem auto nechal napichnout na diagnostiku. Ta ukázala pouze hlášky že v klicku bylo nízké napětí. Data byla poslána do ŠA a mojí stížností, ze se mi baterie v klicku vybila po 3 měsících. Tak uvidíme jestli se něco změní. Možná ŠA uvede, že nekupuju "autorizovanou" baterii u AS.
Únor 9, 20205 r Baterie v klíči DO přibližně 4 roky, přes léto často používám fci dálkového stahování všech oken - CR2032
Únor 11, 20205 r Mě vydržela v obou klíčích cca 5 měsíců pak výměna v ŠA zase 5 měsíců než to začalo psát znova. Pak sem dal CR 2032 a zatím 6 měsíců klid Upraveno Únor 11, 20205 r od koudy71
Únor 17, 20205 r Zajímalo by mě, jak to funguje. Zatím jsem vypozoroval tohle: - info o stavu své baterie posílá samotný DO (dva stavy - ok / nutno vyměnit baterii) - zprávu o nutnosti výměny baterie zobrazuje Octavia před spuštěním motoru. Jen mi není jasné, proč si po 3,5 roce DO říká o výměnu baterie, přitom dosah tohoto DO je min 55 metrů
Únor 19, 20205 r To skakej 3 metry do vzduchu. Mně vydržela cca rok a to nemám kessy a autem jezdím denně.
Únor 20, 20205 r V 19. 2. 2020 na 17:36, Zdenek Pastorek napsal: To skakej 3 metry do vzduchu. Mně vydržela cca rok a to nemám kessy a autem jezdím denně. Tak to bude tím denním ježděním. Je pravda, že jsem zapomněl uvést, že až na výjimky (a dovolenou) jezdím v podstatě jen o víkendech. Ale během nich toho nacvakám docela dost - určitě to není o jedné nebo dvou jízdách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.