miro_sk Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ahojte, vcera sa mi zacala objavovat na Maxidot sprava, ze mam vybitu bateriu v kluci dialkoveho ovladania. Prekvapilo ma to, mam O3, pouzivam ju len 2,5 roka. Co mam O2, tak je tam stale este bateria z vyroby a ziadny problem. Ake mate skusenosti s vydrzou baterie v takomto dialkovom ovladani? V DO je bateria CR2025, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 kessy vybiji baterii v klici rychleji, kontroluje co chvilku dostupnost klice pri jizde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Nejedna sa o kessy ale klasicke DO s vyklápacím klucom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Mám kessy a baterku som menil už 2x za cca 26 mesiacov a 115t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) Mám taky kessy a výměna baterie po 24 měsících. V OII BEZ KESSY 10 let bez výměny. Editováno: 21. Listopad 2016, autor: OIILG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 mám novou O3 8 měsíců a taky to píše vyměnit baterii. Ale asi je to tím ,že v létě jsem často používal stahování oken na dálku než dojdu k rozpálenému autu na slunci.... Před tím jsem měl mercedes E a ten na tak velkou vzdálenost nestahoval (O3 stahuju na asi až 150 m) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Dneska pres dva roky, najeto 167 tis. km, odemykam zamykam min 5 denne a baterka porad puvodni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 miro_sk: nenechavas klic pres noc nekde na chladnem miste? tyhle mrnavy baterky nemaj rady nizke teploty, napr. na mraze muzou davat znatelne nizsi napeti a auto pak zahlasi vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ahojte vdaka za reakcie. Chyba sa prejavovala presne v situacii ked som mal kluce polozene napr. 1hod na stole v zahrade (teraz ked bolo chladno) a isiel som potom do auta. Chyba ma prekvapila aj preto, ze s dialkovym ovladanim nebol ziadny problem. auto sa dalo odomknut a otvorit okna na vzdialenost cca 50m. LEd v dialkovom normalne svietila. Stara bateria pri skrate dokazala dodavat prud 300mA co z mojho pohladu neni vybita bateria. Kupil som novu bateriu za 1.3EUr, po vymene sa chyba uz neobjavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 V 17. 11. 2016 at 10:12, 16TDI81 napsal: mám novou O3 8 měsíců a taky to píše vyměnit baterii. Ale asi je to tím ,že v létě jsem často používal stahování oken na dálku než dojdu k rozpálenému autu na slunci.... Před tím jsem měl mercedes E a ten na tak velkou vzdálenost nestahoval (O3 stahuju na asi až 150 m) Tak jsem baterii vyměnil a po týdnu to píše zase vyměnit. A když vezmu náhradní nový klíč tak to samé.... Ale klíče leží v teplotě 10 stupnů takže vyzkouším je v teple a napíšu. e možné že až budu třeba na lyžích tak to bude psát taky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 mas moznost zmerit napeti na ty "vymrzly" baterce? a pripadne to porovnat s merenim, kdy ma pokojovou teplotu... jinak na lyzich si davam klice nekam do naprsni kapsy, odkud mi zarucene nevypadnou, takze jsou vetsinu casu v teple doporucuju to resit obdobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Tak jsem nechal změřit obě baterie ve dvou klíčích a psalo to jedna 2.7 voltů a nové mají 3.3 voltů. Vyměnil jsem obě a po 3 dnech to píše zase... Ale místní Guru přes diagnostiku mi dal info ,že je na to nějaká oprava a přehrání softu ...Prostě chyba Skody Auto... Víte někdo víc ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Dnes mi v servisu dali nové klíče a nakodovali... Prý byla vadná várka těchto klíčů... V létě fungovaly ale za mrazů vycucly baterii za 3 dny Editováno: 10. Prosinec 2016, autor: 16TDI81 pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Včera se mi objevila taky hláška, abych vyměnil baterii. Dnes jsem použil druhý klíč a OK. Zítra zkusím opět ten první. Uvidím zda to bylo chladem nebo už je baterie po 26 měsících v klíčku vybitá. Dá se někde zjistit jaká serie klíčů ja vadná? Myslím buď rok výroby auta nebo nějaké označení klíčů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 (editace) Baterie musela být vyměněna. I včera stále hlásil MD ať se vymeni baterie v klicku. Po výměně vše OK, jen se mi zdá ze červená kontrolka znacici uzamceni vozidla po uzamceni několikrát rychle zabliká a potom blika už pravidelně. možná to tak bylo i předtím jen jde si toho nevšimli nebo jsem tomu nevěnoval pozornost. Editováno: 5. leden 2017, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Mels to tak i predtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Ahoj. Dnes vymena baterie v klici s DO. Auto nove 14.11.2016. Najeto 18000km. Zadna hlaska na me nevyskocila. Proste sem se jednoduse nemohl dostat do auta. Pak uz jen zaslepka ven a klasicky klicem pres zamek. Uvidime kolik vydrzi nova baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Tak nova baterie v klíči vydržela 3 měsíce. Dnes opět hlaska od PP ať vymenim baterii v klíči. Jelikož se mi s tim nechce do AS tak budu muset vydržet až do podzimu, kdy jedu na výměnu oleje. Tak do té doby ještě nějaká baterie padne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 včera jsem měl cestu kolem AS, tak jsem auto nechal napichnout na diagnostiku. Ta ukázala pouze hlášky že v klicku bylo nízké napětí. Data byla poslána do ŠA a mojí stížností, ze se mi baterie v klicku vybila po 3 měsících. Tak uvidíme jestli se něco změní. Možná ŠA uvede, že nekupuju "autorizovanou" baterii u AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhs Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Baterie v klíči DO přibližně 4 roky, přes léto často používám fci dálkového stahování všech oken - CR2032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Mě vydržela v obou klíčích cca 5 měsíců pak výměna v ŠA zase 5 měsíců než to začalo psát znova. Pak sem dal CR 2032 a zatím 6 měsíců klid Editováno: 11. Únor 2020, autor: koudy71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhs Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Zajímalo by mě, jak to funguje. Zatím jsem vypozoroval tohle: - info o stavu své baterie posílá samotný DO (dva stavy - ok / nutno vyměnit baterii) - zprávu o nutnosti výměny baterie zobrazuje Octavia před spuštěním motoru. Jen mi není jasné, proč si po 3,5 roce DO říká o výměnu baterie, přitom dosah tohoto DO je min 55 metrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 To skakej 3 metry do vzduchu. Mně vydržela cca rok a to nemám kessy a autem jezdím denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Takisto mi vydržala okolo roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhs Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 V 19. 2. 2020 na 17:36, Zdenek Pastorek napsal: To skakej 3 metry do vzduchu. Mně vydržela cca rok a to nemám kessy a autem jezdím denně. Tak to bude tím denním ježděním. Je pravda, že jsem zapomněl uvést, že až na výjimky (a dovolenou) jezdím v podstatě jen o víkendech. Ale během nich toho nacvakám docela dost - určitě to není o jedné nebo dvou jízdách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.