ghost7 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Mám combi asi 4 měsíce a pozoruji, že se mi postupně zhoršuje navíjení roletky kufru. Je pomalé a někdy jí musím trochu pomoci rukou, při vstupu do kufru. O víkendu jsem byl na horách, ráno -8 °C a roletka se už ani s moji pomocí nenavinula. Po ohřátí interieru se to zase zlepšilo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Budu to muset asi reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breyzak Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Mám tu samou zkušenost. Budu to také reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrberan Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Stejná zkušenost. Řekl bych, že roletka táhne pořád stejně. Asi to spíš bude chtít namazat ve vodících lištách. Soudím podle toho, že na zatahování je potřeba docela síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) Myslím, že to bude spíš problém v mechanismu navíjení rolety. Když celou roletu vyndám a zkouším to mimo auto, jde to taky pomalu. Dnes ráno jsem nahrál video, bylo -2°C. https://youtu.be/qXrMDUqF3E0 Editováno: 19. Listopad 2016, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel7 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 (editace) V 13. 11. 2016 at 23:54, ghost7 napsal: Mám combi asi 4 měsíce a pozoruji, že se mi postupně zhoršuje navíjení roletky kufru. Je pomalé a někdy jí musím trochu pomoci rukou, při vstupu do kufru. O víkendu jsem byl na horách, ráno -8 °C a roletka se už ani s moji pomocí nenavinula. Po ohřátí interieru se to zase zlepšilo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Budu to muset asi reklamovat... Ano, úplně to samé. :-( [combi, 5 měs.] Editováno: 18. Listopad 2016, autor: pavel7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 chalani pesne o iste som si všimol tiež, navyše za jazdy niekedy zavrzga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 V 14.11.2016 at 12:24, ghost7 napsal: Myslím, že to bude spíš problém v mechanismu navíjení rolety. Když celou roletu vyndám a zkouším to mimo auto, jde to taky pomalu. Dnes ráno jsem nahrál video, bylo -2°C. https://youtu.be/qXrMDUqF3E0 Mám stejný problém...bez zásahu (popostrčení) se roletka nenavine a celé navíjení trvá šíleně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Reklamoval jsem to a servis už to přes týden řeší. Čeká se na vyjádření Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Dnes mi roletku vyměnili v záruce za novou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Zlepsilo sa navijanie po vymene roletky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Po výměně je to o trochu lepší, ale v chladném počasí se navíjí stále pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Mám ten samý problém - rv 2017/03. Teplota je hodně znát, když autem jedu alespoň hodinu, tak se to zahřeje a docela to funguje. Když je ale kolem nuly, tak to nenavíjí skoro vůbec. Budu to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 8. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Ještě bych tu měl tip na opravu z britského fóra: https://www.briskoda.net/forums/topic/416903-shade-cover-trunk-fail-estate/?do=findComment&comment=4980451. Zatím jsem to nezkoušel, ale popisují tam, jak úpravou polohy pružin dosáhnout většího tahu roletky. Pokud máte ještě záruku, nechal bych to asi na opravu/výměnu v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 10. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Minulý týden jsem byl v servisu a znovu jsem tohle téma otevřel. Pomalé navíjení v chladu je prý vlastnost u všech combi. Výrobce to na záruku už nemění (po výměně nedojde k zlepšení) pokud to jede v kolejnici pomalu a kontinuálně. Pokud to prý ale poskakuje, tak je to špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psemrad Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 (editace) Je to tak viz Technická produktová informace 2047179/1 v příloze (sice pro Fabii, ale stejný problém) roleta.pdf Editováno: 10. Březen 2018, autor: psemrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) Nie je to tak. Mne ju menili na zaruku 2 krat. Raz v roku 2016 (pol roka po kupe auta) a to bolo len trochu lepsie a hlavne po par mesiacoch zas zle. Ale nie az tak zle ako je tu to video na youtube par prispevkov dozadu. Kadopadne sla v zime tak pomaly, ze som jej z netrpezlivosti pomahal rukou. Teraz mi ju menili znovu a je to radikalne ine. Asi sa zmenila vyroba tych roletiek, lebo teraz ju uplne zhltne dnu. Obrovsky rozdiel oproti povodnej roletke a aj tej prvej vymenenej. Spomalenie pocas mrazov je sice normalne, ale je rozdiel z akej rychlosti to spomalenie je. Mne ked teraz spomali v mrazoch hoci aj na tretinu, tak to pojde stale 2 krat rychlejsie ako chodili tie prve dve roletky za tepla. Takze vymena teraz uz pomoze a ak servis chce tak si to dokaze obhajit. Je nonsens tlacit v superbe roletku rukou aby sa jej uracilo zrolovat. Ale nonsensov je pri tomto aute zial vela. Posledne mesiace su poruchy a rozne problemy hlavnou naplnou mojho volneho casu. Za tie peniaze super - clovek sa odvezie a este sa vo volnom case aj ma comu venovat. Ludia tlacte trochu na tie servisy, inak sa zlepsenia vyroby nedockame.... Editováno: 1. Červen 2018, autor: vilo1070 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladous007 Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Dobry den, velmi casto se mi stava, ze kdyz klepnu do roletky kufru, aby se posunula do jeji “prostredni polohy” tak na prave strane se tam nezachytne a drzi je vlevo. Nejake napady? Stava se vam to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.