Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám combi asi 4 měsíce a pozoruji, že se mi postupně zhoršuje navíjení roletky kufru. Je pomalé a někdy jí musím trochu pomoci rukou, při vstupu do kufru. O víkendu jsem byl na horách, ráno -8 °C a roletka se už ani s moji pomocí nenavinula. Po ohřátí interieru se to zase zlepšilo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Budu to muset asi reklamovat...

Vloženo

Stejná zkušenost. Řekl bych, že roletka táhne pořád stejně. Asi to spíš bude chtít namazat ve vodících lištách. Soudím podle toho, že na zatahování je potřeba docela síla.

Vloženo (editace)
V 13. 11. 2016 at 23:54, ghost7 napsal:

Mám combi asi 4 měsíce a pozoruji, že se mi postupně zhoršuje navíjení roletky kufru. Je pomalé a někdy jí musím trochu pomoci rukou, při vstupu do kufru. O víkendu jsem byl na horách, ráno -8 °C a roletka se už ani s moji pomocí nenavinula. Po ohřátí interieru se to zase zlepšilo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Budu to muset asi reklamovat...

Ano, úplně to samé.  :-(   [combi, 5 měs.]

Editováno: , autor: pavel7
  • o 2 týdny později...
Vloženo

V ‎14‎.‎11‎.‎2016 at 12:24, ghost7 napsal:

Myslím, že to bude spíš problém v mechanismu navíjení rolety. Když celou roletu vyndám a zkouším to mimo auto, jde to taky pomalu. Dnes ráno jsem nahrál video, bylo -2°C.

https://youtu.be/qXrMDUqF3E0

Mám stejný problém...bez zásahu (popostrčení) se roletka nenavine a celé navíjení trvá šíleně dlouho.

• o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Mám ten samý problém - rv 2017/03. Teplota je hodně znát, když autem jedu alespoň hodinu, tak se to zahřeje a docela to funguje.

Když je ale kolem nuly, tak to nenavíjí skoro vůbec. Budu to reklamovat.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Minulý týden jsem byl v servisu a znovu jsem tohle téma otevřel. Pomalé navíjení v chladu je prý vlastnost u všech combi. Výrobce to na záruku už nemění (po výměně nedojde k zlepšení) pokud to jede v kolejnici pomalu a kontinuálně. Pokud to prý ale poskakuje, tak je to špatně. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nie je to tak. Mne ju menili na zaruku 2 krat. Raz v roku 2016 (pol roka po kupe auta) a to bolo len trochu lepsie a hlavne po par mesiacoch zas zle. Ale nie az tak zle ako je tu to video na youtube par prispevkov dozadu. Kadopadne sla v zime tak pomaly, ze som jej z netrpezlivosti pomahal rukou.

Teraz mi ju menili znovu a je to radikalne ine. Asi sa zmenila vyroba tych roletiek, lebo teraz ju uplne zhltne dnu. Obrovsky rozdiel oproti povodnej roletke a aj tej prvej vymenenej. Spomalenie pocas mrazov je sice normalne, ale je rozdiel z akej rychlosti to spomalenie je. Mne ked teraz spomali v mrazoch hoci aj na tretinu, tak to pojde stale 2 krat rychlejsie ako chodili tie prve dve roletky za tepla. Takze vymena teraz uz pomoze a ak servis chce tak si to dokaze obhajit.

Je nonsens tlacit v superbe roletku rukou aby sa jej uracilo zrolovat.

Ale nonsensov je pri tomto aute zial vela. Posledne mesiace su poruchy a rozne problemy hlavnou naplnou mojho volneho casu. Za tie peniaze super - clovek sa odvezie a este sa vo volnom case aj ma comu venovat. 

Ludia tlacte trochu na tie servisy, inak sa zlepsenia vyroby nedockame....

Editováno: , autor: vilo1070
  • o 5 let později...
Vloženo

Dobry den, velmi casto se mi stava, ze kdyz klepnu do roletky kufru, aby se posunula do jeji “prostredni polohy” tak na prave strane se tam nezachytne a drzi je vlevo. Nejake napady? Stava se vam to taky?

• o 1 rok později...
Vloženo

Dobrý den, mám opačný problém - roleta se navíjí přiliš rychle a nezastaví ani v prostřední poloze. V servisu navrhují výměnu celé rolety cca za 5tis.Kč. Máte někdo podobnou zkušenost, Díky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...