Publikováno Listopad 14, 20168 r Dobrý den, nedaří se mi spárovat nový telefon s androidem a autorádiem Swing v Octavii II. Měl jsem starší telefon a ten spárovaný byl, pak už nešel spárovat a teď jsem si pořídil nový telefon a taky nejde spárovat. Telefon při vyhledávání napíše, že není žádné zařízení s BT v dosahu. V menu rádia mám u volby PHONE zadáno ON, a v memu BT také ON. Upraveno Listopad 14, 20168 r od Miloskr
Listopad 14, 20168 r Zkus si tu otázku přečíst znovu. Ptal jsem se, jestli auto (kdo, co) najde telefon (koho, co). Tys hledal telefonem auto. Já se ptám, jestli jsi to zkoušel i naopak.
Listopad 14, 20168 r Pokud máš multifunkční volant, tak stačí de facto zmáčknout "telefon" na něm. Pokud ne, tak přes páčku stěračů
Listopad 14, 20168 r Autor Tak jsem prošel i návod, ale nenašel jsem nikde jak spustit spárování z auta. Píše se tam jen o párování, kdy se spustí vyhledávání z telefonu.
Listopad 14, 20168 r Tak to jsi asi hledal blbě.. Na mobilním telefonu aktivujte Bluetooth® a viditelnost mobilního telefonu. Zapněte zapalování. Na informačním displeji zvolte nabídku Phone (Telefon) - New user (Nový uživatel) a vyčkejte, dokud řídicí jednotka nedokončí hledání. V nabídce nalezených zařízení vyberte Váš mobilní telefon. Potvrďte PIN1. Jakmile se hands-free ohlásí na displeji mobilního telefonu (standardně SKODA_BT), zadejte během 30 sekund PIN1 a vyčkejte, dokud se spojení nenaváže2. Pro dokončení spárování potvrďte na informačním displeji vytvoření nového uživatelského profilu. Pokud není volné místo pro vytvoření nového profilu, smažte některý z již existujících. Rád bych pomohl víc, ale jednak jsem v OII už nějakou dobu neseděl a taky jsem měl MF volant. Každopádně o víkendu se k jedné dostanu, tak budu moudřejší. Ale do té doby se to snad vyřeší
Listopad 15, 20168 r Je dobré věděti o jaký telefon a o jakou jednotku se jedná, z toho tu někteří dokáží poradit. Může to být nekompatibilitou.
Listopad 15, 20168 r Autor Telefony už jsem zkoušel dva Samsung Galaxy SIII mini a Asus Zenfone 3 Max. Jednotkou myslíš co?
Listopad 15, 20168 r Autor Na Maxidotu se mi v hlavní nabídce nabídka Phone vůbec nezobrazí. Je tam jen MFD, Audio a Nastavení. Ale starý telefon jsem přes BT používal.
Listopad 15, 20168 r Jednotkou mysli BT jednotku, ktera je umistena pod sedadlem spolujezdce. Je na ni cislo, tak ho sem napis (napr. 5P0 862 335 B).
Listopad 15, 20168 r Autor Tak jsem nakonec zajel do Škodovky a řekli mi, že je to asi vadná BT jednotka, cena nové 14.500,-Kč. :-(
Březen 2, 20178 r Dobrý den, Mám Huawei Honor 7, mám tam verzi Android 6. Auto mi najde telefon, ale když ho potvrdím tak mi to po chvíli napíše že není podporovaný telefon. Máte s tím někdo zkušenost ? Případně jestli je to verzí Androidu ? Děkuji
Březen 2, 20178 r O kousek výš se píše že je třeba znát o jakou jednotku se jedná a LucasCZ popisuje kde ji najít.
Leden 23, 20232 r Dobrý den mám podobný problém. Odpojil sem telefon od auta a když ho chci znovu sparovat tak mi to píše tohle: ujistěte se, ze zařízení ,,ŠKODA BT” připravené ke sparovani a poté zkuste Zadat kód znovu. kod sem zadával několikrát a furt mi to píše tohle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.