Publikováno Listopad 18, 20168 r Dobrý den, četl jsem všechny témata, která byla trochu podobná a dočetl jsem se o destičkách apod. Zajímalo by mě zda má někdo zkušenost přímo s kotouči, našel jsem je za pěknou cenu i s destičkami, podle ohlasů destiček výborné, ale kvalita kotoučů neznámá... Pokud by měl někdo nějakou zkušenost, poprosil bych o jakoukoli radu. Díky Upraveno Listopad 18, 20168 r od Felisiar
Listopad 22, 20168 r Autor Koukám, že nikdo nic nenapsal, tak aspoň já pošlu fotku, co mi dnes dorazilo domů
Listopad 26, 20168 r Kde jsi je objednával? Vypadají dobře, pak napiš zkušenosti.Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk
Prosinec 10, 20177 r Trochu to ozivim. Kupoval jsem je taky,na predek i zadek + jejich desky. Fabia I, 1.9Tdi combi. Ne kvuli zavodeni,ale libi se mi proste ten vzhled na aute. Mam je asi 2 a pul mesice na aute,cca 2tis km. A jsou paradni. Normalni provoz. Brzdi to hodne dobre. Az me to prekvapilo,jaky je to rozdil. Za mokra taky super. Mel jsem zprvu strach, ale jsem mile prekvapen. A cena taky super. Na kotouce uvadi 80tis km, na desky 60tis. Tak jsem zvedavy, jak budou vypadat po 10tis,a jak dlouho vydrzi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.