Bildasek09 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ahoj všem, Je tady někdo kdo by věděl jaký výkon zesilovače mají rádia amundsen a columbus? V autě mám amundsen a ten cca ve 3/4 stupnice hlasitosti přestane dále zvyšovat hlasitost zvuku. Ale nikde jsem se nedočetl jaký je výkon a jestli má např. columbus vyšší než Amu... Díky vše m za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Columbus má koncák TDA7564, ten má výkon 4x28W při 14,4V. U Amundsenu to přesně nevím ještě jsem ho neměnil ale vzhledem k tomu že má poloviční pojistku jen 10A, tak to nebude žádná hitparáda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 No když jsem pustil hudbu v Octavii která má od výroby columbuse tak má stejný problém, stupnice hlasitosti přestane cca ve 3/4 stoupat hlasitost. Nevíte někdo jak by se tomu dalo pomoci? už má jiné repro, zesilovač a porád stejná situace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Tak polaď zesilovač, protože ve 3/4 už ti musí z dobře naladěným zesilovačem vyskakovat repro z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 prakticky s novými repro a se zesilovačem téměř žádná změna úrovně hlasitosti, hraje to fajn kvalitně ale stále potichu instalaci prováděla firma ne já sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Jenze radio by ted na toto nemelo mit vliv, to by melo slouzit jako predzesilovac. Na zesilovaci bude urcite nastaveni vstupni urovne a tu je treba nastavit. Co to jsou za repro a jaky zesilovac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 repro: Rockford Fosgate PUNCH P1675-S, zesilovač: JBL GX-A604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Pro takové repro bych dal zesilovač z vyšším výkonem, mají malou citlivost a proto nebudou hrát moc hlasitě. Jinak zesilovač má vysokoúrovňové vstupy tak bych se pokusil je nastavit, mají označení level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 23. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 ok, zkusím se s tím pohrát ale nevím jestli to pomůže. Ale snad by mohlo už jsem z toho neštastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 chtělo by vidět jak je to zapojené, a pokud máš fa za materiál tak pošli ať víme co se na montáž použilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 24. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 dobrá pošlu, ale nemám fa u sebe tak o víkendu asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 29. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 díky za pomoc. Pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.