Publikováno Listopad 21, 20168 r Ahoj všem, Je tady někdo kdo by věděl jaký výkon zesilovače mají rádia amundsen a columbus? V autě mám amundsen a ten cca ve 3/4 stupnice hlasitosti přestane dále zvyšovat hlasitost zvuku. Ale nikde jsem se nedočetl jaký je výkon a jestli má např. columbus vyšší než Amu... Díky vše m za případnou odpověď
Listopad 21, 20168 r Columbus má koncák TDA7564, ten má výkon 4x28W při 14,4V. U Amundsenu to přesně nevím ještě jsem ho neměnil ale vzhledem k tomu že má poloviční pojistku jen 10A, tak to nebude žádná hitparáda.
Listopad 21, 20168 r Autor No když jsem pustil hudbu v Octavii která má od výroby columbuse tak má stejný problém, stupnice hlasitosti přestane cca ve 3/4 stoupat hlasitost. Nevíte někdo jak by se tomu dalo pomoci? už má jiné repro, zesilovač a porád stejná situace.
Listopad 21, 20168 r Tak polaď zesilovač, protože ve 3/4 už ti musí z dobře naladěným zesilovačem vyskakovat repro z auta.
Listopad 21, 20168 r Autor prakticky s novými repro a se zesilovačem téměř žádná změna úrovně hlasitosti, hraje to fajn kvalitně ale stále potichu instalaci prováděla firma ne já sám
Listopad 21, 20168 r Jenze radio by ted na toto nemelo mit vliv, to by melo slouzit jako predzesilovac. Na zesilovaci bude urcite nastaveni vstupni urovne a tu je treba nastavit. Co to jsou za repro a jaky zesilovac?
Listopad 22, 20168 r Pro takové repro bych dal zesilovač z vyšším výkonem, mají malou citlivost a proto nebudou hrát moc hlasitě. Jinak zesilovač má vysokoúrovňové vstupy tak bych se pokusil je nastavit, mají označení level.
Listopad 23, 20168 r Autor ok, zkusím se s tím pohrát ale nevím jestli to pomůže. Ale snad by mohlo už jsem z toho neštastný.
Listopad 23, 20168 r chtělo by vidět jak je to zapojené, a pokud máš fa za materiál tak pošli ať víme co se na montáž použilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.