Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem,

Je tady někdo kdo by věděl jaký výkon zesilovače mají rádia amundsen a columbus? 

V autě mám amundsen a ten cca ve 3/4 stupnice hlasitosti přestane dále zvyšovat hlasitost zvuku. Ale nikde jsem se nedočetl jaký je výkon a jestli má např. columbus vyšší než Amu...

Díky vše m za případnou odpověď

Columbus má koncák TDA7564, ten má výkon 4x28W při 14,4V. U Amundsenu to přesně nevím ještě jsem ho neměnil ale vzhledem k tomu že má poloviční pojistku jen 10A, tak to nebude žádná hitparáda.

• Autor

No když jsem pustil hudbu v Octavii která má od výroby columbuse tak má stejný problém, stupnice hlasitosti přestane cca ve 3/4 stoupat hlasitost. Nevíte někdo jak by se tomu dalo pomoci? už má jiné repro, zesilovač a porád stejná situace.

Tak polaď zesilovač, protože ve 3/4 už ti musí z dobře naladěným zesilovačem vyskakovat repro z auta.  

• Autor

prakticky s novými repro a se zesilovačem téměř žádná změna úrovně hlasitosti, hraje to fajn kvalitně ale stále potichu :( instalaci prováděla firma ne já sám

Jenze radio by ted na toto nemelo mit vliv, to by melo slouzit jako predzesilovac. Na zesilovaci bude urcite nastaveni vstupni urovne a tu je treba nastavit. Co to jsou za repro a jaky zesilovac?

• Autor

repro: Rockford Fosgate PUNCH P1675-S, zesilovač:  JBL GX-A604

Pro takové repro bych dal zesilovač z vyšším výkonem, mají malou citlivost a proto nebudou hrát moc hlasitě. Jinak zesilovač má vysokoúrovňové vstupy tak bych se pokusil je nastavit, mají označení level.

• Autor

ok, zkusím se s tím pohrát ale nevím jestli to pomůže. Ale snad by mohlo už jsem z toho neštastný. 

chtělo by vidět jak je to zapojené, a pokud máš fa za materiál tak pošli ať víme co se na montáž použilo

• Autor

dobrá pošlu, ale nemám fa u sebe tak o víkendu asi...

• Autor

díky za pomoc. Pomohlo :)

Supr.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.