Publikováno Listopad 25, 20168 r Zajímavé řešení pro Octávii3 místo Columbuse(umí česky a plně podporuje celé auto): http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/X901D-OC3 návod: http://www.alpine-electronics.cz/fileadmin/user_upload/manuals//2016/X901D-OC3/OM_NS_X901D-OC3_CS.pdf
Listopad 25, 20168 r Na Golfa VII uz se to dela vic jak rok, jen pro O3 se to Alpine nechtelo delat. Prvni kus mel mit distributor pro ČR v říjnu.
Listopad 25, 20168 r Zatím nic, klient nechal jen vyměnit repro a dát zesilovač, o tom Alpine stále uvažuje. Ale je jasné že hudebně to bude někde jinde než originál. I samotný Canton v O3 je katastrofa.
Listopad 26, 20168 r To vypada dobre. Akorat jsem koukal, ze na auto se swingem to jen tak jednuduse predelat nepujde.
Listopad 26, 20168 r Autor Opak je naštěstí pravdou...auto se swingem nemusí řešit vzniklou dírou ve schránce před spolujezdcem, DVD přehrávač je možné dokoupit jako volitelné příslušenství.
Listopad 28, 20168 r Kdyby na tom byl aktualizovatelný Android v nějaké ne-úplně-pravěké verzi, tak by to bylo super (tj. dal bych tam Waze a byl bych happy). Tohle je velmi slušná náhrada za ne-columbus (Columbus bych tím nenahrazoval, z dopravního zpravodajství to má jenom TMC a to má columbus taky, nic jiného mi nechybí).
Listopad 28, 20168 r Jj, ale nic slusneho s androidem jsem nenasel. Bohuzel. Kdyby mel nekdo tip, tak sem s nim. Tohle je zatim nejlepsi nahrazka, bohuzel take docela draha.
Leden 1, 20178 r Montoval jsem to....a funguje to....Jen návod pro montáž je poněkud kostrbatý....obrázkový....A kdyby byl v češtině, tak je to supr.
Únor 18, 20178 r V 26. 11. 2016 na 9:53, beuticek napsal: Ta cena je taky husta. Ale za kvalitu se plati. Akosi cenu nikde nemozem najst...Kolko to je?
Únor 18, 20178 r A to neni konecna cena pokud se tam da i dvd mechanika a parkovaci kamera tak to jeste naroste.
Únor 18, 20178 r A co tohle od Pioneer? http://www.pioneer-car.eu/eur/products/AVIC-EVO1-OC1-MTB Asi spis jako nahrada za Bolero/Amundsen?
Únor 24, 20178 r Panejo, to je teda dost slušná raketa. Kupovat OIII nebo OIII FL, tak raději připlatím, ať mám v autě orignál Columbus/Amundsen, než tohle kupovat za 43tis.Kč. To mi osobně přijde jako dost velky ulet. DIAGNOSTIK > to jako vazne nekdo koupil? Tady na sev.morave? Nahodou fotky z montaze nejake nemas, ze?
Listopad 16, 20195 r V 1. 1. 2017 na 16:18, DIAGNOSTIK napsal: Montoval jsem to....a funguje to....Jen návod pro montáž je poněkud kostrbatý....obrázkový....A kdyby byl v češtině, tak je to supr. Ahoj, vzpomeneš si, jestli fungoval telefon na maxidotu? Mně nefunguje, mám ji tam od úterý.
Říjen 16, 20231 r Má někdo prosím dlouhodobější zkušenost? Zvažuju koupi, cena je teď nějakých 23 tis. Mám tam nějaké android ale to je k ničemu, zvažuju přestavbu na Columbus no cenově to vyjde asi nastejno.
Říjen 16, 20231 r Ahoj, mám ho od listopadu 2019, funguje doteď, žádný problém. Android auto v pohodě, akorát jsem nikdy nedostal šipky z navigace do maxidotu a na maxidotu nefunguje ani menu telefon (nechal jsem ho vypnout). Rádio, hands free a ostatní fungují na jedničku. Kdybych se ale rozhodoval příště, šel bych radši do originálního rádia (aspoň Bolero s carlinkem).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.