Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

By me zajimalo, jestli i holota fl verze je bez prednich mlhovek, jako verze pred fl.

Yogg: V konfigurátoru u L&K se nezobrazuje chromovaná lišta podél oken u Combi a u paketu Columbus se tam zobrazuje Amundsen.

Čau lidi, jsem tu novej, ale chtěl bych se zeptat...asi trochu blbě. Někdo tady řešil, že Superb FL nemá ty systémy tak dokonalý, jako Passat FL. Proč si tedy nevzít Passata? Ptám se proto, že chci objednávat auto a nemůžu se pořád rozhodnout mezi Arteon, Passat FL a nebo Superb FL?

Přitom cenově to vychází skoro stejně, když se od VW odečte podnikatelský bonus.

Je nějakej důvod proč místo VW koupit Superba? Neberte to hlavně jako rejpání, ale rada by se mi hodila :)

To se ptáš blbě, toto téma není určeno k porovnávání s konkurencí.

• 2 týdny později...

Neviete, kde by som fyzicky u predajcu (CZ alebo SK) mohol vidieť nový Superb FL vo farbe Modrá Race?

Neviděl jsem že by se to tu někde řešilo.

Superb přes FL měl aktivní klapky před chladičem (clonu)  u motorů TDI.    Tyto klapky po FL zmizely.   Nevíte někdo proč?   Psali tam že snižují odpor vzduchu, zrychlovaly ohřev motoru atd...

Dále nové motory EVO.  Je to takový pokrok kupředu že má cenu do nich jít?   V čem přesně se liší od předchozích?   Předpokládám že před FL i po FL plní stejnou normu EURO6d temp

Klapky mely treba i 1.4tsi. To je zrusili u vsech FL motorizaci?

před 20 hodinami, Martin Bednář napsal:

Napsali mě že žádný aktuálně vyráběný model je nemá. 

• 2 týdny později...
V 19. 8. 2019 na 10:06, hrbeklibor napsal:

Je nějakej důvod proč místo VW koupit Superba? Neberte to hlavně jako rejpání, ale rada by se mi hodila :)

Například to, že Superb je liftback a Passat je sedan.

Nemozem sem niekto postnut nove uvitacie logo v digitalnom cocpite L&K?

Na nejakem prospektu sem si vsiml ze ma FL osvetlene i odkladaci schranky ve dverich.. Muze to nekdo vyfotit a potvrdit zda je to i vzadu? Diky :))

ve vybave style osvetleny vzadu pouze kliky.

u verze L&K? protoze jak rikam, u Style to neni... - respektive to nemam

Nehodi sem niekto to demo/predstavenie sa virtualneho cocpitu vo po FL verzii L&K?

AlesBX....kde trcis?:-D

Upraveno od Patrik1971

Ovčáček přispívá pod přezdívkou guest100

Ve Frankfurtu jsem omrknul Superb iV a ten už má 360° area view a taky hlavně Columbus s MIB 3. MIB 3 se zdá být výrazně plynulejší než předchozí systém (třeba přibližování a oddalování mapy navigace se vůbec nekousalo). Koukal jsem, že i web škodovky o tom u iV píše. Nevíte někdo, kdy to bude k dispozici k objednání i pro facelift s normálními motory?

Upraveno od embecko3

Tipoval bych prave souvislost s nasazenim MIB3.

Takto vypada nova demo animacia vo virtual cocpite v po Fl Superbe

https://youtu.be/6H64bGzBROQ

Minuta 1:31

Upraveno od Patrik1971

Cau, nevite, jestli se ta dekoracni lista na zadnich dverich da vymenit? U sportline je cerna a u ostatnich chromovana. Nebo to je soucast zadnich dveri a musi to jit jako celek. Diky za info.

Lista je sucastou dveroveho panelu,takze lista je vymenitelna priamo s nim.

RxTBCRY.jpg

Takze sme sa spatne rozumeli...myslel listu original na zadku medzi svetlami,nie tieto bocne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.