Martab Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Spíš jestli netestují různé verze těch senzorů, nebo různá nastavení a neporovnávají pak data. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Ty senzory - tipuji, ze to je pouze mula nejakych el. systemu, ktere s faceliftem vubec nesouvisi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Před rokem už bylo prezentační video, jak sám zaparkuje a vyparkuje, dle BMW 7, ale asi to bude, co říká Martin Bednář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Lukason:Ta nová generace infotainmentu to znamená,že bude jak ve Scale ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 To co teraz testuju,to urco vo FL nebude.Ten uz je davno finalne hotovy a predstavenie je na spadnutie.Od testov k nasadeniu niecoho je cesta velmi dlha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Pro parkovani bez ridice je potreba jina prevodovka. To co testovali byla taky mula, která v sobe mela tiptronic z Audi. Vcetne radici hlavice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Já to někde viděl, mraky kravaťáků-Němci a před škoda muzeem si s tím hráli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Bylo to tohle: https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/skoda-auto-ukazala-cesara-superba-ktereho-zaparkujete-mobilem.A170216_144310_eko-doprava_lve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Ahoj, nový infotaiment MIB3 s častečně autonomním řízením bude jako např. v Arteonu. Tj. podle navigace a dopravních značek přizpůsobí jízdu podmínkám. Před zatáčkou zpomalí, pak zase přidá. Navíc třeba v HU a HR to nefunguje a celou dobu jízdy to při zapnutí ACC píše že funkce čtení značek není dostupná, jinými slovy chybí podrobná mapa těchto stàtů. Ale autonomní parkování by se mi líbilo taky, obávám se že u FL si budeme nechat zajít chuť. Řečnická otázka, má smysl čekat na FL, nebo jít do před FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Tak na tuhle otázku bych taky chtěl znát odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 isiel som do pred FL ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Ja som tiez v 11 mesiaci byvaleho Superba predal a rozmyslal o FL,ale nakoniec som si povedal,ze kvoli par zmenam taku dobu cakat na nic prevratne sa neoplati a zobral som v january ten terajsi.Po zhliadnuti prvych foto FL nebanujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Ja vracím v červnu, takže si můžu dovolit počkat, ale i dost času objednat starší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Hmm rozporuplné...Ale jak jsem teď četl o LED-Matrix světlometech? Zase na druhou stranu, minulý týden mě dva rubali ( s biturbem jsem je pak dojel) mezi PHA-MB na dálnici a myslel jsem že jsou to normalní S3, podle dynamického blinkru a Fkovych RZ jsem pak poznal že jde o FL, bohužel jsem neměl možnost nafotit, ale podival jsem se aspoň na čumák v zrcátku a je takový ostřejší, ale ty ledky vypadají fantasticky, chtělo by to srovnat s bixenonem se smart ligt v S3 jestli jde o fatální rozdíl. Osobně mohu porovnat S2 FL a Arteona se smart light a upřímně, je to.nebe a dudy, v S2 si připadám že nic nevidím... Martix LED Touareg: https://www.volkswagenblog.sk/iq-light-najmodernejsie-svetlomety-touareg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black1 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 V sobotu mi bolo v predajni povedane, ze od 20t uz bude mozne objednat superb III fl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 To je dobrá zpráva, čili cca od 20.5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Žádné novinky? Dnes jsem objednal současnou generaci, dodání 6 týdnů! Led světla mě ale nemrzí, xenony se smart light asist svítí parádně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 A ja si myslim,ze si vobec nespravil ziadnu chybu.Tie xenony s SLA su fakt vynikajuce.Nemam k nim ziadne vyhrady. Inak,vyrabaju to tusim uz na pockanie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 (editace) Ano musím potvrdit co říkáš. Měl jsem na weekend zapůjčeno L&K a ty světla bych "TÉMĚŘ" pŕirovnal k ledkám v Arteonu. Prodejce říkal že o superby naprosto upadl zájem co se zrodil Kodiaq a Karoq, proto je na počkání? Kdo váháte jako já, jestli čekat na FL nebo ne, objednejte nyní, k vychytanému autu dostanete jako bonus dobrou slevu a za krátko jezdíte. Kdyby měl Michal2009 nebo Pawouk podezření na OT, prosím smažte to. Editováno: 18. Březen 2019, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Tiez som necakal a objednal na vyrobnu linku ide podla infa prvy aprilovy tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Já bych taky objednával kdyby tam bylo bitdi... a když jsme u OT, tak slevu na Arteon jsem na IČO dostal 232tis a dodání někdy o prázdinách... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 No on ten facelift nebude k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Joj tak biturbo v S3 by se mi moc líbilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 No,a uz mu 140kw nestaci?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 176KW a 500NM už je fajn svezení ? do 6.5 litru. Velká výhoda je, že táhne kontinuálně bez turbo díry, oproti 140KW je to dost poznat, ale zase když 140KW drží člověk nad cca 2200 otáček je tam rozdíl menší, neboť turbo je "nafouklé". OT, ale třeba někomu pomůže: @-Martin- Arteona jsme kupovali v 8/2018 kdy jim fičelo u zadele s emisema, sice jsme brali skladovku, nebyla na spz ale je vybaven přesně podle naší představy + něco navíc , nenakonfiguroval bych to jinak a sleva byla na IČO podstatně vetší než u tebe. Teď před objednáním Superba, co jsem zjišťoval bych takovou slevu u VW nedostal ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.