Duben 2, 20196 r Autor Citigo style 8/2017 šlo dokódovat: Corner Vypnutí upozornění nezapnutých pásů Kolik dotankovat Dodatečné setření stěrače Automatické zamčení auta po rozjezdu Odemčení auta po vytažení klíče ze zapalování Nešlo: Mlhovky po zařazení zpátečky Svícení zadních světel při DRL VCDS 18.2 + Carista 3.8 beta Upraveno Duben 3, 20196 r od lubomir.kozak
Duben 2, 20196 r Autor Omlouvám se upraveno. Aktivace mlhovek při zařazení zpátečky a svícení zadních světel při DRL nemají ve VCDS popisek a při ručním přepsání hodnot nedošlo k uložení. Takže také funkční.
Duben 2, 20196 r Autor Aktivace mlhovky po zařazení zpátečky 09 - Centr. Elect. / 07 - Coding / byte 21 / bit 3 =>1 - aktivní, 0 - neaktivní Svícení zadních obrysových světel při denním svícení (při DRL) svítí obrysová zadní světla, SPZ/RZ a přístrojovka 09 - Centr. Elect. / 07 - Coding / byte 12 / bit 0 => 1 - aktivní, 0 - neaktivní
Duben 2, 20196 r Autor Tak nakonec mi opravdu nefunguje ani svícení zadních světel při DRL ani mlhovky při zpátečce. Obě funkce jsou aktivované, ale nefungují. Přikládám foto z VCDS. Nenapadá někoho něco?
Duben 27, 20196 r To nemusí být jednotkou. Je otázka jaký má Luboš kabel. Já jsem naopak chtěl zadní světla zhasnout (moje Citi je homologováno pro Dánský trh a tam svítily) a nešlo mi to. V byte 12 poslední číslo bylo 1. přepsal jsem na 0 , vzalo to a nic. A to mám ofiko kabel VCDS a správně vypsanou dílnu. Byl jsem v servisu přizpůsobit nový klíč a ani oni nemají popisky, ale řekl jsem mu ať přepíše 1 na 0 a světla už nesvítí.
Duben 27, 20196 r Podle me kdyz mas spatny kabel resp. Clon tak to VCDS nezapise. To uz jsem taky videl. Ale vetsi pravdepodobnost je ta jednotka. Pripadne Praha a okoli muzeme vyzkouset.
Duben 27, 20196 r U me to sviceni zadnich pri dennim jde, ale mam jednotku 7E0 ... ale stejne to vypnu, protoze to rozsviti i ovladac svetel a ja mam na nem an svorce 58 napojene podsviceni ovladacu ... a predelavat to nebudu ...
Duben 27, 20196 r Jo a ted me napadlo neni to sice na poradu dne....ale O3 kdyz to ma zapnute pak ji nesviti svetla na taznem zarizeni....v pripade jak se chystam dodelat tazne a Citigo a povezu tam kolo tak nebude sviti s DRL RZ ....asi
Duben 29, 20196 r Mám jednotku BCM 1S0 937 090 H Tak doufám že mi půjdou i cornery. Mlhovky musím dodělat. Je to MR 2018 Tak po Face.
Únor 21, 20205 r Netuší někdo zda jde u CNG nakódovat aby nesvítilo hladové oko pro benzín, případně v kolika km zbývajícího dojezdu se má rozsvítit? A nebo alespoň kdyby hladové oko neovlivňovalo zobrazený údaj palubního počítače, teď když svítí, tak se vždy po nastartování zobrazí dojezd na benzín.
Srpen 25, 20205 r Zdravim, netusite jestli lze do Citigo-e iV doprogramoval automaticky zamykani, odemykani a odemykani jen ridice :)) pripadne, nebyl by tu nekdo z okoli Prahy kdo by mi s tim "pomohl"? :) Diky.
Listopad 17, 20204 r U mého VW UP 44 kW ( po FL 11 / 2016 ) provedeny některé úpravy dle tohoto vlákna. Bohužel moje BCM neovládá světla ( chtěl jsem parkovačky jako Š100). Náhodou jsem tady objevil lék na otravné pumpování benzínu po otevření dveří řidiče. Toto auto dělalo i při dlouhodobě otevřených dveřích každých cca 20 minut. Po odškrtnutí Bit 6 je pokoj. :-) Upraveno Listopad 17, 20204 r od Pavel_arny
Listopad 19, 20204 r V 17. 11. 2020 na 17:49, Šutrák napsal: Co je prosim to "pumpovani benzinu"? No když jsem otevřel dveře u řidiče, tak bylo slyšet čerpadlo v nádrži..... a pokud se nechalo otevřeno (třeba v létě na dvorku) delší dobu, tak co cca 20 min. zase pumpa benzínu jela... Tak to jsem nechtěl. Ty světla jsem chtěl na blinkr - parkovačky bez klíčku na jednu stranu a to mi nejde. Maxidot píše vypni světla, ale nic nesvítí. Pokud víte co s tím, budu rád. Večer na ulici se to občas hodí. Upraveno Listopad 19, 20204 r od Pavel_arny
Listopad 25, 20204 r Zdar chlapi mám CITIGO iV a potřeboval bych zrušit hlídaní prasklych žarovek jak v hlavních světlech tak blinkry chci udělat vyměnu za Led. Díky za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.