Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Citigo style 8/2017 šlo dokódovat:

Corner

Vypnutí upozornění nezapnutých pásů

Kolik dotankovat

Dodatečné setření stěrače 

Automatické zamčení auta po rozjezdu

Odemčení auta po vytažení klíče ze zapalování

Nešlo:

Mlhovky po zařazení zpátečky

Svícení zadních světel při DRL

VCDS 18.2 + Carista 3.8 beta

Upraveno od lubomir.kozak

Muzes prosim napsat kde se koduji ty dve veci co ti ensli, zkusim u sebe ...

• Autor

Omlouvám se upraveno. Aktivace mlhovek při zařazení zpátečky a svícení zadních světel při DRL nemají ve VCDS popisek a při ručním přepsání hodnot nedošlo k uložení. Takže také funkční.

pls a kde to je, at nemusim hledat. DIky

• Autor
    • Aktivace mlhovky po zařazení zpátečky
      • 09 - Centr. Elect. / 07 - Coding / byte 21 / bit 3 =>1 - aktivní, 0 - neaktivní
  • Svícení zadních obrysových světel při denním svícení (při DRL)
    • svítí obrysová zadní světla, SPZ/RZ a přístrojovka
    • 09 - Centr. Elect. / 07 - Coding / byte 12 / bit 0 => 1 - aktivní, 0 - neaktivní

Dekuji

• Autor

Tak nakonec mi opravdu nefunguje ani svícení zadních světel při DRL ani mlhovky při zpátečce. Obě funkce jsou aktivované, ale nefungují. Přikládám foto z VCDS. Nenapadá někoho něco?

Byte11.PNG

Byte12.PNG

Byte16.PNG

Byte17.PNG

Byte19.PNG

Byte21.PNG

Byte23.PNG

Mas jednotku 087 to neni HiGH tak je mozne ze to na ni nejde

• 4 týdny později...

To nemusí být jednotkou. Je otázka jaký má Luboš kabel. Já jsem naopak chtěl zadní světla zhasnout (moje Citi je homologováno pro Dánský trh a tam svítily) a nešlo mi to. V byte 12 poslední číslo bylo 1. přepsal jsem na 0 , vzalo to a nic. A to mám ofiko kabel VCDS a správně vypsanou dílnu.

Byl jsem v servisu přizpůsobit nový klíč a ani oni nemají popisky, ale řekl jsem mu ať přepíše 1 na 0 a světla už nesvítí.

Podle me kdyz mas spatny kabel resp. Clon tak to VCDS nezapise. To uz jsem taky videl. Ale vetsi pravdepodobnost je ta jednotka. Pripadne Praha a okoli muzeme vyzkouset.

U me to sviceni zadnich pri dennim jde, ale mam jednotku 7E0 ... ale stejne to vypnu, protoze to rozsviti i ovladac svetel a ja mam na nem an svorce 58 napojene podsviceni ovladacu ... a predelavat to nebudu ...

Jo a ted me napadlo neni to sice na poradu dne....ale O3 kdyz to ma zapnute pak ji nesviti svetla na taznem zarizeni....v pripade jak se chystam dodelat tazne a Citigo a povezu tam kolo tak nebude sviti s DRL RZ :)....asi

Mám jednotku BCM 1S0 937 090 H Tak doufám že mi půjdou i cornery. Mlhovky musím dodělat. Je to MR 2018  Tak po Face. 

@Pepa007 na 090 H corner půjde :) 

Ok díky, už jsem to někde četl , myslím u diskuse o cornerech

• 9 měsíců později...

Netuší někdo zda jde u CNG nakódovat aby nesvítilo hladové oko pro benzín, případně v kolika km zbývajícího dojezdu se má rozsvítit? A nebo alespoň kdyby hladové oko neovlivňovalo zobrazený údaj palubního počítače, teď když svítí, tak se vždy po nastartování zobrazí dojezd na benzín.

• 6 měsíců později...

Zdravim, netusite jestli lze do Citigo-e iV doprogramoval automaticky zamykani, odemykani a odemykani jen ridice :)) pripadne, nebyl by tu nekdo z okoli Prahy kdo by mi s tim "pomohl"? :) Diky.

• 2 měsíce později...

U mého VW UP 44 kW ( po FL 11 / 2016 ) provedeny některé úpravy dle tohoto vlákna. Bohužel moje BCM neovládá světla ( chtěl jsem parkovačky jako Š100). Náhodou jsem tady objevil lék na otravné pumpování benzínu po otevření dveří řidiče. Toto auto dělalo i při dlouhodobě otevřených dveřích každých cca 20 minut.  Po odškrtnutí Bit 6 je pokoj. :-)

Byte17.PNG.dfd87d29df74d8f0ac8d66da01c9d197.PNG

Upraveno od Pavel_arny

Co je prosim to "pumpovani benzinu"?

Ehm, tak uz nic. Mea culpa.

jak to myslíš "parkovačky š100"??

to nevím , mně to 15 dělá standardně...

V 17. 11. 2020 na 17:49, Šutrák napsal:

Co je prosim to "pumpovani benzinu"?

No když jsem otevřel dveře u řidiče, tak bylo slyšet čerpadlo v nádrži..... a pokud se nechalo otevřeno (třeba v létě na dvorku) delší dobu, tak co cca 20 min. zase pumpa benzínu jela... Tak to jsem nechtěl. Ty světla jsem chtěl na blinkr - parkovačky bez klíčku na jednu stranu a to mi nejde. Maxidot píše vypni světla, ale nic nesvítí. Pokud víte co s tím, budu rád. Večer na ulici se to občas hodí.

Upraveno od Pavel_arny

Zdar chlapi mám CITIGO iV a potřeboval bych zrušit hlídaní prasklych žarovek jak v hlavních světlech tak blinkry chci udělat vyměnu za Led. Díky za info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.