Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, 

rád bych do svého auta černou stropnici. Ovšem háček je v tom, že dle mého pátrání origo černý strop do supa neexistuje. Jaká je nejjednodušší cesta k černému stropu+sloupkům?

Díky za tipy :)

• 1 rok později...

rád bych trochu oživil toto téma a zeptal se, jestli nad tímto někdo vážně uvažoval a zkoumal možnosti provedení.

Je to jedna z věcí co mě celkem mrzí, že se do Supa nedostalo, protože v současné OII RS si černý strop nemůžu vynachválit. Pokud pominu to, že stropnici a sloupky můžu nechat přečalounit, jaké jsou možnosti pro plasty ...(lampička, atd.). Příjde mi že například přední stropní lampička z OIII RS je tvarově totožná a jelikož je VW takové lego, mělo by to nějak jít.

Pokud to někoho zajímá, nebo by měl také tip, budu rád za informace ;)

ciernu by som bral aj ja keby sa dalo

procházel jsem youtube a vyběhl mi tam test ruskýho supa a tam černou stropnici udělanou měl a je to pak jiné auto. Nevím proč to nedávali z výroby standardně.

Upraveno od TommyGun

do spreje bych určitě nešel pokud bych nemusel, čalounění by se přečalounilo, ale spíš mi jde o plasty, jestli nepasují některé z nich např. z VW modelů

Třeba například jestli mohou výdechy v A- sloupku pasovat z VW modelu, který měl černý strop ( VW GOLF 6, VW Passat CC ( ten taky dostal černý strop, ale je jich málo), atd.

Věřím tomu, že se to poskládat dá

Upraveno od TommyGun

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.