Publikováno Prosinec 6, 20168 r Ahoj, rád bych do svého auta černou stropnici. Ovšem háček je v tom, že dle mého pátrání origo černý strop do supa neexistuje. Jaká je nejjednodušší cesta k černému stropu+sloupkům? Díky za tipy
Březen 19, 20187 r rád bych trochu oživil toto téma a zeptal se, jestli nad tímto někdo vážně uvažoval a zkoumal možnosti provedení. Je to jedna z věcí co mě celkem mrzí, že se do Supa nedostalo, protože v současné OII RS si černý strop nemůžu vynachválit. Pokud pominu to, že stropnici a sloupky můžu nechat přečalounit, jaké jsou možnosti pro plasty ...(lampička, atd.). Příjde mi že například přední stropní lampička z OIII RS je tvarově totožná a jelikož je VW takové lego, mělo by to nějak jít. Pokud to někoho zajímá, nebo by měl také tip, budu rád za informace
Březen 20, 20187 r procházel jsem youtube a vyběhl mi tam test ruskýho supa a tam černou stropnici udělanou měl a je to pak jiné auto. Nevím proč to nedávali z výroby standardně. Upraveno Březen 20, 20187 r od TommyGun
Březen 20, 20187 r Môžeš prejaviť svoju kreativitu : http://www.majstrik.sk/dupli-color-sprej-na-textil-150ml Upraveno Březen 20, 20187 r od r_e_n_e
Březen 21, 20187 r do spreje bych určitě nešel pokud bych nemusel, čalounění by se přečalounilo, ale spíš mi jde o plasty, jestli nepasují některé z nich např. z VW modelů Třeba například jestli mohou výdechy v A- sloupku pasovat z VW modelu, který měl černý strop ( VW GOLF 6, VW Passat CC ( ten taky dostal černý strop, ale je jich málo), atd. Věřím tomu, že se to poskládat dá Upraveno Březen 21, 20187 r od TommyGun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.