Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zase jeden z hloupých dotazů, ale vždycky se raději nejdřív ptám, než abych udělal nějakou botu..

mám menší "škrábanec" na nárazníku, ale je to hlavně lak auta které mě "objelo"..

chtěl bych to nějak zahladit, takže se ptám, jak nejlépe sundám ten záškodnickej lak, abych to případně mohl opravit tužkou a rozleštit.

mám doma nějakou "pastu" turtlewax na oživení laku, ale nevím jestli je to zrovna to pravé..

díky, jistě už máte podobné zkušenosti, tak poradíte...

Na "cizí" barvu hodně pomáhá Tempo...většinou tim dostaneš všechno pryč, bohužěl to neumí opravit promáčkliny,, B)

Upraveno od OloZX6R

Existuju aj jemnejsie veci ako Tempo. Ja mam na podobne pripady lestenku od Sonaxu a uz dva krat som ju pouzil na odstranenie cudzej farby k spokojnosti. Aj ked by som bol spokojnejsi keby som ju nemusel nikdy pouzit. Niektori ludia su proste svine.

• Autor

můžeš prosím napsat (nebo někdo jinej) přesný název nějaké té leštěnky. Třeba sonax dělá někol stupňů agresivity, tak co zrovna ty používáš..

P.S. jo, lidi jsou svině, ale stát se to může každému, i já jsem jednou odřel při parkování auto, a věřte, bylo mi z toho hodně smutno. Ale stačí dát za stěrač lístek s telefonem., né že by to dotyčnému zrovna pomohlo, ale je to slušnost...

Já jsem použil na škrábance leštěnku Wax- Polish od RIWAXu a šlo to pěkně rychle rozleštit. Po škrábancích není ani stopa ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.