fag Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Ahojte, potřebuji poradit. Po ujetí 500m auto padá do nouze, bliká žhavení (občas se rozsvítí i kontrolka motoru). 2.0Tdi, 125kw, CEGA 2008, 160tis km chyba P0403 EGR Contol Circut Procedury: EGR vyčištěn Klapka vyčištěna EGR vyměnen Klapka vyměněna ŘJ přeučena na nové díly Bohužel stále stejný problém. Vím, že už to tady kolega s podobným motorem řešil, ale u mě se jedná o CR vyrobený v létě 08, ale ještě všechno - interiér, čumák... předfacelift. EGR není dole pod motorem (tam je asi pouze chladič), ale nahoře mezi klapkou a sáním. Nějaké nápady? Díky moc, už nevím co s tím. Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: fag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 EGR asi originál není. Nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 9. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Nový Francie Valeo, přesně ten, co tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 vieš číslo toho dielu čo ste tam dali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 11. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 03L 131 501 E , nicméně myslím, že původní EGR byl v pořádku. Po výměně se absolutně nic nezměnilo a před vyčištěním nebyl v nijak zapraseném stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 no ten pôvodný EGR už prešiel dvoma náhradami,takže aktuálne tam patrí s koncovkou K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 11. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 prosím trochu vysvětlit. to se ty EGRy musí měnit v přesném pořadí? proč se mi o tom nezmínil technik ve škodováckym servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 takmer všetky ND prebiehajú počas svojej výroby jednotlivými inováciami a tým pádom sa menia ich obj.čísla ...takže skladník si vždy zadá do systému ETKA VIN číslo daného auta a tá mu vyhodí aktuálny diel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 11. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 takže jsem pořídil špatný EGR? ani v jednom servisu se mi o ničem takovém nezmínili navíc během "přeučení" řj. se na displayi normálně procentuálně otevíral a zavíral. Dneska už jsem se pomalu těšil, že je problém pryč, ale po ujetí 10km zase nouzák bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Nemá se jen procentuálně zavírat, či otvírat musí se mu udělat zákl nastavení, dále bývá vadná kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 11. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 je tedy vyložené problém, že jsem nekoupil díl "K" na konci ? nevím, zda shánět rovnou nový nebo zkoušet kabeláž, nový SW ř.j ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 03L131501E je naprosto v pořádku. Tam problém nehledej. Pokud Ti to píše co zde uvádíš za chybu, je nutné zkontrolovat dráty a nejlépe nově natáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 4. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Hoši tak už je to zoufalé. Kabeláž vyměněna, stále stejný problém. Po nastartování naprosto stejná chyba. Prý je tam ještě krátký kabel mezi klapkou a egrem, pokud jsem to správně pochopil, ale to už dost nepravděpodobné. Napadá ještě někoho něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Máš opravdu propípanou kabeláž od Egru do Ecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fag Vloženo 4. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Ano, včera jsem za to nechal 3 litry. Výměna svazku kabelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 potřebuji sehnat nějakou "kapacitu" v okolí kolína nebo poděbrad, asi mám taky KO EGR- nebo něco..... bliká kontrolka žhavení svítí kuře a motor v nouzáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESTASTRETTA Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Umim vyresit, stredni cechy, 770 117 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Stanislav Vloženo 24. Březen 2024 Sdílet Vloženo 24. Březen 2024 V 4. 3. 2017 na 13:16, fag napsal: Ano, včera jsem za to nechal 3 litry. Výměna svazku kabelů. Ahoj, vím že je to už dlouho, ale mám stejný problém. Jak si to nakonec celé vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Březen 2024 Sdílet Vloženo 24. Březen 2024 Dotyčný tady rok nebyl, tak nevím, zda ti odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.