milanxx Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Tak jsem krabičku upevnil. Dnes také update apky. Lépe jsou setříděné jízdy a taky už nepřidává nové auto po opětovném připojení a pozná ho. Občas nyní přijde zpráva o možném odtahu ale to je asi tím jak okolo něco projede. Zdá se mi, že to celé je nedokvašené a ladí to za pochodu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 K tomu stačí sundat bočnici palubky? Ještě aby vyřešili ten problém se start stop. Stačí aby to třeba počítalo s hodinovou přestávkou při jedné jízdě a nekouskovalo to jako více jízd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ano boční kryt dolů. Mám na to takové plastové dlabátko . Nebo široký plochý šroubovák a páčí se od volantu. S/s mám zablok a tak neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Tak doručení kurýrem do druhého dne, musel jsem platit víc než bylo psané u objednání, pouze mě ale jiným způsobem vytvořili splátky, takže se to vysvětlilo. Mohli by ale o tomto informovat dřív než o tom informuje kurýr. Pár hodin trvalo než se simka aktivovala, až jsem ji měl asi půl hodiny v mobilu tak se konečně aktivovala. Předcházelo tomu ale 3x krkolomné vyndání simky z modulu a rvaní do mobilu bych zjistil jestli není na sim pin, pak ještě zkouška jestli už je aktivní a když už byla aktivní tak znovu vytahováni, protože jsem se zapoměl registrovat do Můj T-mobile.. To mimochodem je absolutně nedomyšlené u simky typu Chytré auto.. Ale po všech těchto peripetijích to jízdu sledovalo přesně. Nenašel jsem v aplikaci spotřebu, tu asi raději stáhli dokud ji nedoladí. Až doladí tu spotřebu a třeba se přidá i kolik se dotankovalo a za kolik tak je to minimálně super sledování jízd a financí, to tankování ale asi není údělem této app. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Spotřeba je na webu. Mám tam už 500l/100. Blbne jim to. A registrace na t mob mi nějak nejde, Na infolince tvrdí, že kod dojde ne email ale nic mi nedošlo. Vyndat kartu jsem zkusil ale dolu mi jde ta druhá část krytu co je přilepená na tištak. tak jsem toho nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Me se ta registrace na Muj TMobile dnes vecer povedla. Mas pravdu, registrace neni podminkou, ale je to uzitecne, napr kvuli nastaveni notifikaci faktur pripadne nastaveni sluzeb, plateb, atd Nechapu proc TMobile aktivoval m-platby s limitem 3000. K provozu sluzby to neni treba a kdyby se to dostalo do rukou nejakyho zaskodnika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Vcera jsem volal na T. Divili se ze nechodi kod na mejl. Ze jeto u datovek normalni. Dali to na technicke a maji mi volat. A nastavili mi souhlas s inkasem s limitem 100kč. O tom ze neni potreba registrace jsem nepsal ja. A krabička k je dost přesná i v tunelech. Včera na Masné pod mostem trochu zablbla jak jsem stál na červené. Vše v mezích možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Já jsem se nakonec zaregistrovam do Můj TM pomocí mobilu, připojíš se na mobilu přes data a na stránkách můj t-m zvolíš automatické přihlášení a tím že jseš v jejich síti tak tě to rozpozná. Pak jsem jwn nastavil přihlášení podle hesla a je to. Mě kód nedorazil na mejl ale na osobní číslo které je v objednávce, jen je to nedomyšlený protože v té sms je kód pro moje osobní číslo a ne číslo té datové sim takže se přihlásit pomocí toho kódu nezdařilo... Prostě to ladí za pochodu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Po me to zase chtelo prvni 4 cislice z PUK2. Co zakaznik to original. Jak pises, ladi za chodu, takze se muzeme povazovat za beta testery (mozna alfa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Včera jsem to přechválil, dnes je auto stále doma ikdyž s ním jezdím po Brně a nechtějí se načíst notifikace nový.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 To že to je přímo do OBD to zabijí, protože první co zloděj který vám chce odjet s autem, tak vleze právě do OBD aby obešel imobilizér přičemž samozřejmě toto najde... takže k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Umí to rozpoznat čas tankování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 (editace) 4 hours ago, 15degren said: To že to je přímo do OBD to zabijí, protože první co zloděj který vám chce odjet s autem, tak vleze právě do OBD aby obešel imobilizér přičemž samozřejmě toto najde... takže k ničemu. Toto neni alarm ani zabezpeceni vozidla. Zlodej, pokud je alespon trosku chytrej tak vi jak auto ukrast... Pokud bych premyslel o nejakem profesionalnim tracku, tak mozna Sherlog, ale to se dostavas do jinych penez 2 hours ago, LiveBomb said: Umí to rozpoznat čas tankování? Neumi, umi ti rict kolik je priblizne v nadrzi (stejne jako na budicich) Editováno: 22. Prosinec 2016, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Myslím,že jako alarm to není špatné.Ano-zloděj přijde a vytáhne to-ale právě tehdy to okamžitě pošle zprávu na mobil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Vaše auto bylo právě ukradeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Bohuzel tam nejde nastavit vlastni hodnoty pro notifikace (jak dokonale to umelo jen stare Blackberry), takze az to rano najdu v notifikacich ze bylo chytre auto odpojeno, tak uz 50% auta bude na bazosu a aukru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Dokud se najdou šetřílkové co nemají pojištění a budou kupovat díly na bazarech tak se bude krást... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 No mam to na kabelu. A kabel jde dost blbě vyndat. Neni za co chytit. Dost to zpomalí. A pojistka je jasná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Dnes pokus o přihlášení do Můj T mobile. Přes volbu SMS. A ejhle sms na kontaktní mobil. V pohodě přihlášení. A krabička je v provozu od 17.12 a dnes 23.12 spotřeba dat 1MB. To je velmi ucházející. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Chytre auto vs SmartGate soubezne 1) SmartGate 2) Chytre auto - app 3) Chytre auto - web - doba jizdy 11 vs 12 vs 13 min. Je pravda ze po nastartovani jsem jeste chvilku stal na miste a pripojoval SG, ale alespon Chatre auto by melo rikat stejny udaj - prumerna rychlost 38 vs 33 km/h - spotreba 7.0 vs 200.0 l/100km - vice bych veril SG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 SG bere data přímo z jednotky auta, Chytré auto bere data reálně z GPS. Doba jízdy v SG je brána taky z jednotky auta. Doba jízdy u Chytrého auta se bere od nastartování motoru, pokud delší dobu stojí na místě, je tam záznam o běhu motoru na volnoběh spolu se záznamem o prudkém zrychlení a brždění. Proto ty rozdíly v měření údajů. Spotřeba už je samostatná kapitola kterou snad programátoři odstraní v dalších aktualizacích, pro mně vcelku nepodstatný údaj, tam věřím údajům z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 To nikdo nezpochybnuje kde bere data SG a kde ChA. Algoritmus vypoctu co je jizda a kdy zacina se muze lisit... Je delka jizdy od nastartovani nebo od rozjeti? To muze kazda aplikace pocitat jinak, ale koukni se poradne, v aplikaci (iOS/Android) ChA hlasi 13min, na webu 12min, tady bych cekal ze bude stejny udaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 To je spíš otázka na vývojáře, apka Motion se vyvíjela pro T-mobile česko, webovka je primárně pro Severní ameriku. Kdo ví co který vývojář kde nastavil, takové zaokrouhlení na celé čísla dělá divy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Ještě oprava ofiko stránek na Moj.io správně je to https://my.moj.io Po upozornění že odkaz který jsem dával háže chybu 404 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.