Publikováno Prosinec 14, 20168 r Ahoj všem, chci se zeptat těch co mají Octavii II RS 2.0TDI CR za jak dlouho se jim zahřeje motor na provozní teplotu, mám problém s tím, že jak je pod nulou, např. -2C a více tak se mi auto nechce ohřát na 90 stupňů, trasa: jedu 8km po okreskách přes 2 vesnice a pak 13km po hlavní silnici asi 90km/h, točím kolem 2000ot/min když není teplý motor, ale ten se prostě nechce ohřát, včera jsem nechal vyměnit termostat, ale změna v podstatě žádná, jak je nad nulou, je to lepší, ale celkově mi příjde že se strašně dlouho zahřívá. Předem díky za postřehy
Prosinec 14, 20168 r zalezi na charakteru cesty,lehkosti nohy atp,jestli se dostanes na teplotu dle budiku 70-80 stupnu tak dle me normal pokud jedes do max 2tis otacek,posun tu hranici ke trem a bude to lepsi
Prosinec 28, 20168 r To je úplně normální stav. Mě zahřátí motoru na 80 při venkovní teplotě kolem nuly trvá cca 15km plynulé jízdy (z toho posledních 5 km dálnice). OII RS (CEGA).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.