Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem, chci se zeptat těch co mají Octavii II RS 2.0TDI CR za jak dlouho se jim zahřeje motor na provozní teplotu, mám problém s tím, že jak je pod nulou, např. -2C a více tak se mi auto nechce ohřát na 90 stupňů, trasa: jedu 8km po okreskách přes 2 vesnice a pak 13km po hlavní silnici asi 90km/h, točím kolem 2000ot/min když není teplý motor, ale ten se prostě nechce ohřát, včera jsem nechal vyměnit termostat, ale změna v podstatě žádná, jak je nad nulou, je to lepší, ale celkově mi příjde že se strašně dlouho zahřívá. Předem díky za postřehy

DSG prevodovka?

• Autor

manuál

Upraveno od kutil001

zalezi na charakteru cesty,lehkosti nohy atp,jestli se dostanes na teplotu dle budiku 70-80 stupnu tak dle me normal pokud jedes do max 2tis otacek,posun tu hranici ke trem a bude to lepsi

• 2 týdny později...

To je úplně normální stav. Mě zahřátí motoru na 80 při venkovní teplotě kolem nuly trvá cca 15km plynulé jízdy (z toho posledních 5 km dálnice). OII RS (CEGA).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.