hrnous Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Dneska sem si 150km od baráku kde trávím vánoce všimnul, že těsnění pod hlavou už to má pravděpodobně za sebou - objevil se našlehaný sajrajt jakna víčku oleje tak na nádobce.. kontroluju to při delších 150km trasách každou chvíli, takže je to relativně čerstvé.. jak dlouho by to obecně mohlo vydržet ? Potřebuju jet 2x na otočku domů tj zhruba 3x 150km.. je to reálné, nebo si raděj zjistit jíné auto a pak dojet jenom jednu trasu ? Mimochodem ví někdo o solidním servisu /ZL Kraj, spíše ke Vsetínu / kde by to sfouknuli ? Že dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Ahoj,může to vydržet ještě i 1000 km,ale taky jen 1km! Pokud možno to začni řešit okamžitě a budeš mít o pár problémů mín. Ze ZL kraje jsem,ale z opačné strany,tak ti ze servisem neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Tak me sla treba voda do oleje a mel jsem olej ridky, kdyz jsem jezdil mensi trasy. Pri vetsich trasach se voda vyparovala a tim padem se ztracela z nadobky. Jinak poznal jsem to tak, ze olej byl ridky a cvakaly hydrostely jak sici stroj. Najel jsem na to jeste tisic km v pohode. Nejhorsi je, kdyz jde olej do vody a voda ti zacne tlakovat a auto se prehrivat. Jinak najdi dobry servis, co pujde srovnat a natlakovat hlavu. Muze byt praskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Ono nejde ani tak o vodu, ale hlavne o fridex (glykol), ten dokáže znehodnotit olej už v nepatrném množství viz mazivářská poradna nebo http://www.oleje-pema.cz/cs/voda-a-glykol-v-oleji.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.