lumirnavrat Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 taky jsem z toho mel nejdriv strach, ale za celych 16 mesicu co mam FII jsem si ani jednou nerikal, ze mi chybi. Stejne pri couvani musim pouzivat i brzdy a to brzdove svetlo taky neco prisviti. Ale je fakt, ze u domu couvam mezi roh domu na strane spolujezdce a auto rodicu na strane ridice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Fabi Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Tak si třeba představte,že vycouváváte z řady vozidel (třeba u obchoďáku) a z Vaši levé strany jede kolmo auto,které vůbec netuší,že chcete couvat - protože na té straně žádná couvačka není.... tak třeba i proto je lepší mít dvě :-) a na levé straně mi chybí i proto,že parkuji v jednosměrce na levé straně a při couvání je pro je mě osvětlený obrubník důležitý stačí to jako argumenty pro dvě couvačky ? z řady se nevycouvává, vyjíždí se dopředu a dává se přednost přijíždějícím vozidlům.. a do garáže zajíždim se zapnutou mlhovkou, je to naprd, ale za ty prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Fabi Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 a co čekáte, kdo by kupoval golfy a pola, kdyby fabie byly dokonalý? ;D (a že by stačilo málo..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 A já mám oboje .-) ( dvě couvačky i asistenta na F II combi A jak si udělal mlhovku? Resp. jak to máš vůbec udělané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel63 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Mám F II combi. Jezdím přes 30 let a zacouvám běžně i s karavanem. Ale to jsem měl Felicii Combi. Před dvěma týdny jsem potřeboval nacouvat mimo civilizaci z asfaltky na lesní cestu a jednou jsem málem nacouval do složených klád, podruhé jsem málem sjel z cesty. Prostě bez ohledu na cokoli dalšího je osvětlení prostoru za vozidlem při couvání proti Felicii zcela nedostatečné. Je to ale jedna z vcí, kterou se vývojáři rozhodně nevyznamenali a nechápu, co tím sledovali. Že by Fabie byly vyvinuté pro jízdu v noci jen v součinnosti s veřejným osvětlením? Ale těžko pochopitelných věcí je u F II víc, např. hledám téma týkající se zadních zástěrek na Combi. Ty vymyslela opravdu "geniální" hlava a to ještě snad po nějakém tahu. Ale tady je to OT. Pavel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Nemáte někdo vyzkoušené nějaké led přídavné couvací světlo? Na tom originál vůbec není při couvání vidět i když jsem tam dal super svítivou ledku. Vůbec nechápu, proč tam je jen jedno a ještě tak malé. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Na jednom aute som raz videl v zadnom nárzaníku namontované led denné svietenie(samozrejme napojene na spiatočku). Mal to celkom slušne zakomponované že to veľmi nebylo oči. Ale neviem si predstaviť že by sa to nejak elegantne dalo spraviť na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Už jsem to vyřešil. Dal jsem dolu pod nárazník led pracovní světlo a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 ja som mal dorobenú druhú spiatočku z EN verzie, len som prišiel o hmlovku (nedokončil som jej umiestnenie, auto sa predalo) inšpirácia odo mňa je na webe, ale aj tu na fóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 To víjde moc draho. Světlo aspon 2.500,- a mlhovku. Mě to višlo na 700,- a je to super. Nechápu,když 1 Fabie tak pěkně svítila proč to takhle zmršili u druhé. Do dveří ty čer.poziční světla taky nedali. Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 To je jednoduché, na druhé Fabii se podstatně více šetřilo. Ale já už jsem na jednu couvačku zvyklý, přinejhorším se dá přisvítit brzdami, případně tou mlhovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 mlhovka ma 21W stejne jako zpatecka, takze fakt staci zapnout mlhovku a vide tje docela dost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 To je teda řešení. Přisvěcovat mlhovkou? Já jsem s montáží přídavného led světla spokojen. Svítí super a je vidět jen když jdu zezadu k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 V 5. 1. 2017 at 10:22, oleko napsal: To je teda řešení. Přisvěcovat mlhovkou? Já jsem s montáží přídavného led světla spokojen. Svítí super a je vidět jen když jdu zezadu k autu. Bylo by možný nějaký noční videjko, nebo aspoň foto.. pro představu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Zízra sem něco hodím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 V 6.1.2017 at 21:06, oleko napsal: Zízra sem něco hodím. Tak tady jedna fotečka jak to svítí v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Svieti to určite lepšie ako základ. Bola by fotka aj cez deň, ako to vyzerá na aute pod tým náraznikom? Zapájal si to priamo na spiatočku alebo si to zapínaš ručne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Dal jsem to na kabel co mě vede k zásuvce na vozejk tak je to automaticky zapínaný. Fotku sem hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Foto ve dne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.