Publikováno Leden 9, 20178 r Ahoj lidičky, potřeboval bych radu nebo info. 20. ledna mi končí 2 roky záruky. Mám i připlacenou prodlouženou záruku na 5 let nebo 100 tis. Je třeba teď si ještě nekde nechat prohlédnout auto a stihnout případně záruku 2 roky nebo je to kompletní záruka na cokoliv po dobu 5 let ? Případně, pokud jsou to jen ty 2 roky na co si dát pozor, co nechat prohlédnout případně opravit. Moc děkuju všem za jakoukoliv radu. Upraveno Leden 9, 20178 r od novotnj
Leden 9, 20178 r ne, normálně choď na kontroly které předepisuje ŠA pokud máš proměnlivý interval na výměnu oleje, tak vždy když tě pošle počítač. Pak co se týče "garanční prohlídky" Tak poprvé jdeš po 2 letech, nebo 30tis km - co nastane dříve a poté každý rok. Pak záleží kolikátá kontrola to bude, ale přidá se k tomu brzdovka, svíčky apod.
Leden 9, 20178 r Autor Na výměnu oleje jsem byl cca po 1,5 roku. Jezdím krátké vzdálenosti takže to bylo dřív. Nechal jsem si změnit proměnlivý interval na pevný a bylo mi řečeno, že mám dojít za rok na výměnu oleje a prej u toho bude i první garanční prohlídka. To bude ale už po 2,5 letech. Snad to ničemu nebude vadit. Upraveno Leden 9, 20178 r od Pawouk Bezprostředbě předcházející příspěvek se necituje!
Leden 10, 20178 r V 9. 1. 2017 at 11:26, novotnj napsal: 20. ledna mi končí 2 roky záruky. Mám i připlacenou prodlouženou záruku na 5 let nebo 100 tis. Ty si připlatíš záruku a nic o ní nevíš?
Leden 11, 20178 r Autor před 20 hodinami, MBDusan napsal: Ty si připlatíš záruku a nic o ní nevíš? Záruku jsem měl v balíku při koupi auta. Dotazem jsem se chtěl ujistit, zda něco nepromeškám a zda tomu dobře rozumím. Jesli to někomu vadí, že jsem se zeptal, tak se omlouvám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.