Publikováno Leden 16, 20178 r Asi budem za blba, ale kde najdem VIN kod na SKODE RAPID okrem toho, pod celnym sklom? Dakujem Hladal som ho v mot. priestore, a nenasiel... Na VW Polo som mal poriadne viditelne, tu to neviem najst, aj ked som to riesil v rychlosti. Dakujem
Leden 16, 20178 r Z manualu: Identifikačné číslo vozidla VIN (číslo karosérie) je vyrazené v motorovom priestore vpravo na veži tlmiacej jednotky. Toto číslo sa nachádza aj na štítku pod čelným sklom v ľavom rohu dole (spolu s čiarovým kódom VIN), ako aj na typovom štítku. Dátový štítok vozidla sa nachádza na podlahe batožinového priestoru a je nalepený aj v servisnej knižke.
Leden 16, 20178 r Autor no ja to potrebujem odfotit poistovni prave z motoroveho priestoru.. poslal som im spoza okna no to im nestaci. tak to dufam podla navodu " v motorovom priestore vpravo na veži tlmiacej jednotky " najdem diks lebo jak som kukal tak som kukal, nic som tam nevidel Upraveno Leden 16, 20178 r od Peto29
Leden 16, 20178 r Autor a tam sa akoze viem dostat, bez nejakej demontaze dielov? opat som bol pri aute, s baterkou, ale nevidim nic., samozrejme, neviem, kde hladat.. jj, sklo mam.. ale nestaci to poistovni... Upraveno Leden 16, 20178 r od Peto29
Leden 16, 20178 r Nemám Rapida, inak by som to odfotil, obrázok je z ľavej strany, ale pohľadaj na pravej túto vybodkovanú časť. Dostaneš sa tam bez náradia, len si zober nejakú handru. Upraveno Leden 16, 20178 r od Effendi
Leden 16, 20178 r Autor jj, podla foto to asi bude presne to miesto, ktore mam zasypane snehom.. diks, rano pozriem
Leden 16, 20178 r Autor mate teda pravdu, je to tam.. nasiel som fotky ktore som robil po kupe auta.. sneh to dokonale zakryl dakujem
Červenec 2, 20178 r Ahoj, poraďte mi prosím - nechá se někde na netu rozkódovat kódy co jsou nalepeny v kufru pod podlahou? Díky
Červenec 2, 20178 r Jj dík za tip , o něčem novějším nevíte prosím. Píše že mám 1,4 TDI tříválec ale já mám 1.2 tsi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.