los pakos Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 (editace) Já sice nejsem zastánce toho nechávat doklady v autě, ale nedá mi to nereagovat. To jste nezkoušeli dát doklady za ten plastový držák u toho kosmetického zrcátka? Od toho tam přece je. Editováno: 31. leden 2017, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Plastovy drzak? Je tam jen zasouvaci krytka toho zrcatka nebo ne? Musim se podivat... Jinak ohledne dokladu v aute a pojistnem plneni se neco psalo tady: http://svetmotoru.auto.cz/clanek/servis/5204/doklady-v-ukradenem-aute-a-kraceni-pojistneho-plneni-zbytecna-ztrata.html Osobne doklady krome pojisteni v aute taky nenechavam, ale asi je to jedno. Slozku s pojistenim a manual k autu mam v prihradce spolujezdce. V kapsach za sedackami autoatlasy (zaloha navigace) a vesty pro pripadne spolujezdce vzadu. Myslel jsem si, ze pri kontrole bezne auto podle SPZ nelustruji. Kdyz ridic nema u sebe vsechny doklady nebo je technicak na jine jmeno, tak az ze pak jdou do registru, ale asi to tak neni a delaji to pri kazde kontrole, snad... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Já mám na straně řidiče u zrcátka toto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Toho jsem si zatím nevšiml. epo: asi si doma hned zkontroluju podmínky pojišťovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 tak u allianz sem klidný stejne je to postavene na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 před 44 minutami, los pakos napsal: Já mám na straně řidiče u zrcátka toto: to máš na stole, co kecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 před 56 minutami, los pakos napsal: Já mám na straně řidiče u zrcátka toto: A drží ti v tom ty doklady? Mně pořád padají a to už mám všechny k sobě secvaknuté sponkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Já doklady v autě nenechávám, ale parkovací lístek mi tam drží bez problémů a to je jeden papírek. Jedině, že by jsi tam měl větší vůli. Já třeba mám doklady ještě v takové průkazkové folii, kde mám ještě další věci jako kupon od dálniční známky atd., to by tam držet mohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 trosku blbé místo na parkovací lístek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Já doklady v autě nenechávám, ale parkovací lístek mi tam drží bez problémů a to je jeden papírek. Jedině, že by jsi tam měl větší vůli. Já třeba mám doklady ještě v takové průkazkové folii, kde mám ještě další věci jako kupon od dálniční známky atd., to by tam držet mohlo. Já tam OTP taky nenechávám, ale pojištění, ústřižek od dálniční známky,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 trosku blbé místo na parkovací lístek [emoji4] Ano, na parkovací lístek je tu jiný držák[emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 před 4 hodinami, MilanHos napsal: No já nevim, to šlapání na plyn jsem viděl teda hlavně se Simírem Já teda na TV téměř nečučím, ale když mám v práci čas, tak koukám na netu jak je policie pořád nahání Simír ani nevím kdo je, a v těch videích na netu o něm taky nemluví Aha, tak sem si dal Google (ten hajzl práskne každýho) a už vím že je nesmrtelnej a Gerchán k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 před 37 minutami, mischicka napsal: Ano, na parkovací lístek je tu jiný držák myslím tím parkovací lístek, který se nedává za čelní sklo, ale který se nemá nechávat ve vozidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Hele, takovou sponu tam ja urcite nemam. To bych si fakt musel vsimnout. Jazycek na parkovaci listky pod celnim sklem jo. Neni to soucast Simply Clever paketu? Ten nemam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 To mj povídej, to by bylo komplikované jak Škoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 @epo Díval ses pořádně? Mám taky MR2015, žádný paket, čistý Style a tu sponu tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 No uz jsem ji zklapel kolikrat a i jsem si hral s tou krytkou zrcatka, spony bych si musel vsimnout. Podivam se az pojedu o vikendu nekam. Jenze ty mas kratkou a treba kryt pod motor z vyroby, ktery ja v kombajnu nemel. Simply Skoda ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 oev - osvedčenie o evidencii ( technicky preukaz)pzp - doklad o povinnom zmluvnom poisteniek - doklad o emisnej kontrole (karticka)tk - doklad o technickej kontrole (karticka)Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Díky miro los pakos: taky jsem si nikdy nevšiml že bych tam ten zobáček měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 ja taky nevim, ze bych tam neco takoveho mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ja mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zkr72 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Já nevím, ale to co vyfotit Los Pakos jsem na F3 neviděl. Takto řešený držák má Octavia. Je otázkou, jestli je rozměrově stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 @zkr72 to není moje foto, je to jen ukázka jakou sponu mám na sluneční cloně. Zítra, pokud si vzpomenu, udělám foto přímo z mého auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 A co takhle se kouknout do přihrádky spolujezdce, je tam taková krásná přihrádka ve víku akorát na techničák Já tam mám druhou polovinu dálniční známky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Jak to sakra souvisí s páskou na clonítku?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.