hotelix Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Zdar lidičky, Mám dotaz do publika: Mám VW EcoUp! MoveUp! (čti "citigo") (výbava bez výhřevu sedaček) a včera jsem rozsypal v autě hranolky (D1+Mc Donald). Tolik k úvodu. Při jejich vyndavání jsem narazil na to, že auto má fakt pod sedačkou spirálu a nějakou mocnou krabičku k tomu. Nedá se to nějak dozapojit (třeba na vypínač "tahem zapni stiskem vypni" :D)? Nebo jen koncernový nadčlověk VW se zase rozhodl, že bude extra? Nebo jen neumím číst a hledat? Dík, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Ta spirála má být jako vyhřívání sedaček :-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 No sice to vypadá jak do friťáku, ale co jinýho by to mohlo být? Napadlo mě, že (protože jich hodně má ten výhřev) by to dodávali s výhřevem všechno a zapojili jen tomu, kdo si zaplatí, páč koncern? Mám *to* vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 To vážně ne - výhřev sedaček jsou dečky mezi potahem a polstrováním sedačky.A jinak už od dob Felicie se do aut nedá ani drát navíc, takže nic už nejde nezaplatit a pak jednoduše zapojit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Tak asi změníme téma na "Co to ksakru je?" Dobrý v tom případě to téma nějak nechám zmizet. Ztraceno v análech dějin navždy. Žádný výhřev pro běžný ovčany VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Pod sedačkou spíš bývají HF jednotky a antény... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Není to spíš konstrukce sedačky ? Každé křeslo to má schválně se kouknu při další jízdě co tam dole najdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 hotelix - proč to nevyfotíš? Jinak je to tady celkem k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Proč? Je to takhle docela zábavné a napínavé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 To bude urcite elektricky varic. Mel sis na tom ohrat ty hranolky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 No jo furt, člověk si nemůže ani zatrollit Zítra ráno to vyfotím, ve tmě a mínusu tam nepolezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 (editace) To bude kostra sedačky... výhřev vypadá např takto: Editováno: 2. Únor 2017, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Jaj, tak jsem akorát idiot no, nezapře se Omlouvám se autoznalcům, mě to auto beztak vyřídilo tím, co se tam porouchalo před měsícem, takže tak. Jen mě napadá, že si budu po vzoru Piškota hrát s polepama a začnu upravovat (až nebude mínus tisíc venku). Při tý příležitosti mě napadlo tam ten výhřev nějak dodělat a pak jsem zahlídl tohle, tak jsem si to nějak spojil. Ale jestli to je moc mordor tak žádný výhřev nebude. Možná přední mlhy a nějaký *fancy pants*. Taky si teď říkám, že to je blbost považovat to za vyhřívání, ale co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 (editace) hotelix, pozri v mojom vlakne. http://forum.skodahome.cz/topic/128964-yeti-outdoor-ambition-12-tsi/?page=3#comment-2193674 Do Yetiny 2014 (MR 2015) som si sam domontoval vyhrievanie sedaciek, neorigo. Je tam navod a zopar fotiek, mozno pomozu. Auto som kupoval nove tak ako bolo vyrobene, neobjednaval a nekonfiguroval som si ho a vyhrievanie som nemal. Doteraz nechapem ako som bez toho mohol zit je to parada. Editováno: 14. Březen 2017, autor: bezname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Ja kupoval jete a vyhrev mi proste chybel, tento rok obzvlaste, mel/mam jsem zanet prostaty ( kdo vi, chape ). Tak jsem se nasral, sel vedle do mototechny, koupil za 270Kc vyhrejvany potah, sedi pekne, hreje to jak blazen za cca 15s, v cigaretaku je spinane, takze to tam je porad a az prejde zima, hodim to do sklepa ... o dodelani uz opravdu nepremyslim ... a to sjem fakt magor co musis mit auto plny kravin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.