Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidičky,

Mám dotaz do publika: Mám VW EcoUp! MoveUp! (čti "citigo") (výbava bez výhřevu sedaček) a včera jsem rozsypal v autě hranolky (D1+Mc Donald). Tolik k úvodu. Při jejich vyndavání jsem narazil na to, že auto má fakt pod sedačkou spirálu a nějakou mocnou krabičku k tomu. Nedá se to nějak dozapojit (třeba na vypínač "tahem zapni stiskem vypni" :D)? Nebo jen koncernový nadčlověk VW se zase rozhodl, že bude extra? Nebo jen neumím číst a hledat?

Dík,

Honza

Ta spirála má být jako vyhřívání sedaček :-)?

• Autor

No sice to vypadá jak do friťáku, ale co jinýho by to mohlo být? :D Napadlo mě, že (protože jich hodně má ten výhřev) by to dodávali s výhřevem všechno a zapojili jen tomu, kdo si zaplatí, páč koncern? Mám *to* vyfotit? :p

To vážně ne - výhřev sedaček jsou dečky mezi potahem a polstrováním sedačky.

A jinak už od dob Felicie se do aut nedá ani drát navíc, takže nic už nejde nezaplatit a pak jednoduše zapojit.

• Autor

Tak asi změníme téma na "Co to ksakru je?" :D Dobrý v tom případě to téma nějak nechám zmizet. :p Ztraceno v análech dějin navždy. Žádný výhřev pro běžný ovčany VW.

Pod sedačkou spíš bývají HF jednotky a antény...

Není to spíš konstrukce sedačky ? Každé křeslo to má :D schválně se kouknu při další jízdě co tam dole najdu

Proč?

Je to takhle docela zábavné a napínavé :-)

To bude urcite elektricky varic. Mel sis na tom ohrat ty hranolky.

• Autor

No jo furt, člověk si nemůže ani zatrollit :p 

Zítra ráno to vyfotím, ve tmě a mínusu tam nepolezu.

To bude kostra sedačky...kol108

7.jpg

výhřev vypadá např takto:

calouneni.jpg

Upraveno od Decibel ES

• Autor

Jaj, tak jsem akorát idiot no, nezapře se :D Omlouvám se autoznalcům, mě to auto beztak vyřídilo tím, co se tam porouchalo před měsícem, takže tak.

Jen mě napadá, že si budu po vzoru Piškota hrát s polepama a začnu upravovat (až nebude mínus tisíc venku). Při tý příležitosti mě napadlo tam ten výhřev nějak dodělat a pak jsem zahlídl tohle, tak jsem si to nějak spojil. Ale jestli to je moc mordor tak žádný výhřev nebude. Možná přední mlhy a nějaký *fancy pants*.

Taky si teď říkám, že to je blbost považovat to za vyhřívání, ale co už.

hotelix, pozri v mojom vlakne.

http://forum.skodahome.cz/topic/128964-yeti-outdoor-ambition-12-tsi/?page=3#comment-2193674

Do Yetiny 2014 (MR 2015) som si sam domontoval vyhrievanie sedaciek, neorigo. Je tam navod a zopar fotiek, mozno pomozu. Auto som kupoval nove tak ako bolo vyrobene, neobjednaval a nekonfiguroval som si ho a vyhrievanie som nemal. Doteraz nechapem ako som bez toho mohol zit :D je to parada. 

Upraveno od bezname

• 1 měsíc později...

Ja kupoval jete a vyhrev mi proste chybel, tento rok obzvlaste, mel/mam jsem zanet prostaty ( kdo vi, chape ). Tak jsem se nasral, sel vedle do mototechny, koupil za 270Kc vyhrejvany potah, sedi pekne, hreje to jak blazen za cca 15s, v cigaretaku je spinane, takze to tam je porad a az prejde zima, hodim to do sklepa ... o dodelani uz opravdu nepremyslim ... a to sjem fakt magor co musis mit auto plny kravin ... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.