darkproject Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Nazdar, V tomto vlakne by som rad zozbieral informacie o novom modelovom rocniku pre Skodovacku vlajkovu lod. Ak ma niekto informacie tak sem s nimi. moje otazky: Aky je presny datum nabehu noveho modeloveho rocnika? Nastanu nejake zmeny pri motorizaciach? Ake vylepsenia mozeme ocakavat ? Kedy konecne pride Superb ScoutLine? (alebo koli kanibalizacii s Kodiaqom este nie?) Vdaka Vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Nekde se to tu uz resilo, ted nemuzu najit kde, souhrn je v tomhle clankuhttp://www.auto.cz/inovovana-skoda-superb-vime-dorazi-priveze-102146 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 To bohuzel neni souhrn. Je to soupis spekulaci odtud a z dalsich serveru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Nevite nekdo jestli v MR2018 nebudou stejne sedacky jako v Kodiaqu? Ted jsem v nem sedel a to je uplne jina liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Víme tedy full led světla, 9,2" Columbus a Care Connect nebo Infotainment online jako ma Octa nebo Kodiaq. Něco dalšího? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Full led světla za příplatek nebo myslíte od určité výbavové verze v ceně? O kolik tipujete, že se zvedne cena Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 podle me misto dnesnich bi-xenonu... a ty jsem mel v L&K v zakladu treba, v ostatnich nevim, ale asi budou i ve style a mozna v ambition a cena se myslim nezvedne nebo aspon doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Vcelku by me zajimalo kde se vzala informace o zmene svetel od 22KT. To zase Dixovi někdo nakukal nějakou hovadinu a Mička to honem opsal? V Ženevě, kde už tradičně bývají auta nového MR, je Superb se stávajícími světly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 To je pravda, ze je tam Superb se stavajici svetly, ale otazka je, je ten Superb tam na 100% nivy modelovy rok 2018? Pokud se nenajde nejaka fotka treba z interieru, kde bude jasne videt cervene tlacitko SOS z care connect, tak jsou to spekulace. Byl jste nekdo v Zeneve a muzete poslat fotku sem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Jenom to tise sleduji a koukam co se tu plodi za vytvory SKODA Connect budou mit všechny modely, krome Citika zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 (editace) Me jde v podstate o to, jestli cekat s objednavkou na novy modelovy rok nebo ne, z vybavy co se tady diskutuje jsou pro me zajimavy asi jen ty LED svetla, za ostatni bych nerad zase priplacel, az se zvedne cena, coz predpokladam s novym modelovym rokem nastane... Nejste teda nekdo v Zeneve nahodou a nemuzete sem hodit fotku strechy z vnitrku Superba, kde bude nebo nebude cervene tlacitko, coz nam odhali co tam je za auto.. Editováno: 8. Březen 2017, autor: Lukáš P. Chyby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Svetla urcite ne, z venku nepozoruji nejake zasadni zmeny, kdyby melo LED techniku, bude svetlo urcite aspon vevnitr pozmeneno, nedivil bych se ale i z venku, jelikoz ten prostor pro technologii oproti xenonu je samozrejme jiny. Interier samozrejme novy infotaiment, velikost displeje by mela zustat na maximalni velikosti 8,2", novou radici paku volice prevodovky DSG z Kodiaqa a i cerne lakovane ovladaci prvky klimatizace/topeni. eCall by mel byt. Stejne tak jak u Fabie, Rapidu, Octavie, Superbu a Kodiaqu. Yetiho by to melo dostihnout az u noveho modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Díky za aktuální fotky ze Ženevy. Takže LEDky se nekonají a asi si je Škoda nechává u Superba na facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Nejspise ano, coz je i jasne, na co delat nejaky facelift, po celkem kratke dobe Zde jeste foto eCall, neni to moc videt, ale je a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Že si LED nechávají u Superba až na FL snad muselo být jasné každému. Ten Dotykový Columbus mi přijde jako epic fail. Alespoň to kolečko na hlasitost tam mohli nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Všichni si docela stěžují na to, že tam to tlačítko na ovládání hlasitosti není... Ovládání hlasitosti na volantu je u Superbu už od prostřední výbavy a s tou nejnižší stejně nelze mít Columbus. Asi nikdy jsem ten čudlík na ovládání hlasitosti na rádiu nepoužil, jen na volantu. Jsem zastánce toho mít fyzické ovladače pro základní funkce (klimatizace), ale tohle mi vážně nepřijde jako problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 (editace) před 55 minutami, Prochaine napsal: Že si LED nechávají u Superba až na FL snad muselo být jasné každému. Ten Dotykový Columbus mi přijde jako epic fail. Alespoň to kolečko na hlasitost tam mohli nechat. Napiš to Muskovi k ovládání čehokoliv... Na to ovládání na rádiu jsem nikdy nesáhnul, od toho je na volantu. Navíc, DJ je řidič, takže pokud spolujezdci nevyhovuje ovládání, tak Editováno: 8. Březen 2017, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Já si tedy upřímně nepamatuji, kdy jsem naposled ke ztlumení hlasitosti použil otočný knoflík na rádiu. Opravdu ne, takže tahle absence mě fakt netankuje (a při stání na místě s vypnutým zapalováním, tedy nefunkční multifunkcí, snad dotykovou plošku trefí každej) Je to pro mě stejný, jak knoflík na regulaci jasu podsvícení přístrojů, na to jsem v autě nesáhl snad ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Přesně tak v kategorii vozu S3, se vše základní ovládá přes mf volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Kolečko bych taky nepotřeboval v případě přítomnosti MF volantu. Jsem ale zvědavý, jestli se např. po přiblížení ruky rozbrazí tlačítka na telefon, rádio atd. Překlikávat nadvakrát by byla otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Já si myslím, že LED svícení není žádná výhra, kolega ho má na prasatu a říká zlatý xenony na SII co měl předtím, ale jinak nemůžu soudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Kdybych mel porovnat xenony S3, S2 a LED v Audi A6, tak mi prislo, ze nejlepe svitily xenony v S2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 V 8. 3. 2017 na 17:00, ziza23 napsal: Já si myslím, že LED svícení není žádná výhra, kolega ho má na prasatu a říká zlatý xenony na SII co měl předtím, ale jinak nemůžu soudit no jo, ale jaké ledky má? Pokud má ty základní, tak to není nic jiného, než obyčejná parabola jak pro Halogen, kde je zdroj světla LED. Takže to ani nemůže svítit líp, než xenony. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Tak to ti neřeknu, ale prodejce mu to strašně vychvaloval a jak je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 joooo, prodejci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.