cippis Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Ne, ale zacne to jezdit. Ten na 6 kvalt to melo restrikce. Svez se v Kodiaku se 7 a V Superbu v 6.kv. Mam par znamych co Superba kvuli tomu prodali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Tušíte někdo kam se pohne cena? Má smysl objednávat teď nebo čekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 příští týden bude konfigurátor s novými daty a pak už můžete sestavovat a vymýšlet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 před 43 minutami, eMeF napsal: Tušíte někdo kam se pohne cena? Má smysl objednávat teď nebo čekat? Už je k dispozici nový ceník. Zdražení plošně o 10 a 13 tisíc (Style a LaK), bílá Candy o 400Kč dražší. Podrobný soupis ve vláknu k akčním nabídkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 (editace) Ahoj vsem, nevite kdy uz bude na webu moznost novych konfiguraci jako napr 7st DSG pro 2.0 tdi apod? porad tam pisou ze se aktualizuje konfigurator na MR2018..... Diky F Editováno: 27. Duben 2017, autor: Filda-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 7DSG u 2.0 TDI 110 a 140 KW a 140 KW 4x4 od 36KT/17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 (editace) diky za info, a ty ostatni veci jako radicka, novy infotamnet by mel byt od kdy? Editováno: 27. Duben 2017, autor: Filda-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Už teď od 22KT/17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Omlouvám jsem, asi jsem natvrdlej Takže v konfigurátoru budou ty změny až od 22KT? Nebo když udělám objednávku např. v 20KT tak už tam bude ta nová řadička a infotament? Díky F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Fildo..... pokud objednas ted. Budes mit v aute vsechny zmeny ktere jsou pro novy modelovy rok 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Jenom pozor na to, ze se nemusi shodovat: - nabeh noveho MR - nabeh novych agregatu - moznost objednavani vyse uvedeneho - moznost konfigurace na CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Konfigurátor funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 tak tedka jsem koukal a vylozene konfigurator Superbu nefunguje s ohledem na pripravu nove verze. alespon takova je hlaska na konfiguratoru Skody. Takze se tam uz asi projevi ty novy veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 ted jsem koukal do konfiguratoru,zkusil nakliknout stejne auto jake mam. Co jsem si vsiml zmeny v datech stoupla hmotnost o 40kg,emise ze118-124, spotreba kombinovana ze 4,5 na 4,7.DSG stale 6st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 Diky bohu za tu 7st DSG. Zase zacinam uvazovat o Superbu3 jako nahrade za muj S2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Neví někdo, zda s MR2018 dochází k aktualizaci asistentů a Superb dostává detekci chodců apod.? Kokodák má, Octavia FL má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Na 99% ne - v mé objednávce to nefiguruje a mám full. V žádném dokumentu jsem to taky nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 By me zajímalo, jestli to je pouze otázka software, nebo se něco změnilo i v rámci hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Tezko rict. Kazdopadne v konfiguratoru je paket Safety, ktery obsahuje Crew Protect Assist, a pak je tam jeste Crew protect Assist samostatne, i kdyz mas zvoleny ten paket Safety, je to podezrele, ale nikdo mi to nedoakzal vysvetlit. Kazdopadne detekce chodcu by asi za priplatek byt nemela. Zrejme si to schovavaji na facelift pristi rok stejne jako led svetla, protoze jinak by nemeli co tam dat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 V objednavce takove veci napsane nebyvaji. Napr. "Emergency Assist" nebo "Rear Traffic Alert" je take vnorenou funkci. Nebo ju mas v nazvu paketu (at uz vybavy nebo akcniho) uvedenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 By me zajímalo, jestli to je pouze otázka software, nebo se něco změnilo i v rámci hardware. Mne v salónu říkali, že Kodiaq má "lepší kameru"... Takže bych řekl, že ve výsledku to bude kombinace jak HW, tak i SW., pokud mi tedy netvrdili nesmysly :-)Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Nemam... Ale neni to v konfiguratoru ani to nikde nezaznelo ani neprobehlo tiskem atd., myslim, ze tu funkci Superb opravdu nedostal. Sledoval jsem ty zmeny MR dost peclive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 před 14 hodinami, bojler napsal: Neví někdo, zda s MR2018 dochází k aktualizaci asistentů a Superb dostává detekci chodců apod.? Kokodák má, Octavia FL má. Bohužel Superb rozpoznávání chodců nám z neznámých důvodů nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Superb nejspíš až po faceliftu, podobně jako další prvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.