Publikováno Únor 23, 20178 r Chtěl jsem vyměnit žárovku osvětlení spz, ale nepodařilo se mi povolit šroubek držící plexi osvětlení. Povolil jsem pouze jeden a druhý nejde a tak jsem u něho strhl hrany a šroubovák se již jen protáčí. V čem ty šroubky drží? půjde to odvrtat, nebo použít vytahovák? Díky za radu.
Únor 23, 20178 r radsi sundej tapec zevnitr a tam to vymenis uplne luxusne stejne se ti muze stat ze pokud by se ti ji podarilo vyndat, tak pri zapojovani zatlacis objimku dovnitr EDIT: Abych odpověděl na tvoji otázku, šrouby drží jen v té plastové liště. Takže si myslím že by se ti je nepovedlo odvrtat, to když už bys musel to sklíčko oddělat tak bych ho radši rozlámal a šroubek vytočil kombinačkama, protože podle mě se ti nepodaří ten šroubek chytnout když tam bude to sklíčko Upraveno Únor 23, 20178 r od B4stard0s
Únor 23, 20178 r Autor Ok. Díky za radu. Zítra se pokusím vyměnit žárovku přes tapec.Nevěděl jsem že to jde i tudy.
Únor 24, 20178 r Autor Tak jsem to dnes rozdělal zadem přes tapecírunk a dal jsem tam ledky, 2ks za 43,-kč. Takže doufám, že to vydrží. Díky za radu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.