paldous Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Ahoj, muze mi nekdo prosim napsat kde najdu ve VAGu kodovani startstopu? chtel bych si to odkodovat ale hledal jsem to tam a nemuzu to najit... delal to uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 pokud si dobře vzpomínám tak je to v jednotce motoru v dlouhém kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 (editace) tak jsem to tam nasel a skousel,bohuzel mi to nechtelo vzit to kodovani, skousel jsem to pres VCDS i pres ROSS tech, ale stale to psalo nejakou chybu 22... jinak kabel mam origo od Svobodu... v kodovani je to byte 6 bit 0 a pak je to jeste v prispusobeni aktivace start/stop, skousel jsem ruzne kombinace ale neuspesne, nemuze nekdo napsat presny postup jak se toho zbavit? Editováno: 10. Březen 2013, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 ak nemas riadiacu jednotku motora taku ktora podporuje ST/SP tak to nepojde nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Cabko on ho nechce nakodovat ale vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 presne tak, funkciu tam mam, mam na to aj tlacitko v interieri, ale chctel bych tu funkci dektivovat, ridici jednotka tu funkci podporuje, jde to i odkodoavat ale po znovunastartovani se to samo aktivuje, cili v kodovani to deaktivuju, pak to vypise chybu start stop systemu a je to deaktivovane ale kdyz znovu nastartuju se to samo nakoduje nazpet, a kokual jsem to nejen v kodovani ale i v prizpusobeni, tam jsem to taky deaktivoval ale VAG mi vypsal chybu ze to neprevzalo, mam origo vag cili chyba softu je vyloucena, chtel bych vedet presne postup jak to uspesne zrusit aby se to nevracelo a nevypisovalo chybu na maxidotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ahoj, vím, že tohle asi slyšet nechceš, prý je to vcelku složitý a vím že to umí uživatel ferda25 Jinak o nikom nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Cabko on ho nechce nakodovat ale vypnout... ospravedlnujem sa! asi som cital moc rychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 ja len jedno nemôžem pochopiť,načo si to kupujete so systémom ST/SP a potom riešite ako to úplne deaktivovať...a teraz do mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak já to docela chápu - člověk si pod tím něco představí, nevyzkouší si to a pak si to koupí a zjistí, že ho to se... Je to celkem slyšet např. i o dešťovém senzoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 ja len jedno nemôžem pochopiť,načo si to kupujete so systémom ST/SP a potom riešite ako to úplne deaktivovať...a teraz do mňa tak ja ti to vysvetlim: ked mas moznost kupit skladove auto na ktore je 10 tis eur zlava a je tam tato prkotina ktoru nechces tak co spravis? kupis ho a pokusis sa tu prkotinu odstranit... presne tak ako to robim teraz ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 vyskusaj jednu vec: ked prichadzas do krizovatky a brzdis, po zastaveni auta daj okamzite dole nohu z brzdoveho pedalu a stlac ho znova, motor by mal ostat nastartovany. Tento postup som nasiel v jednej diskusii, neviem ci funguje. Viem ze tym sa nic nevyriesi ale ked ti vadi ze zakazdym sa vypina/zapina motor tak to chce len trocha cviku a je to aspon nejake riesenie na tvoj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 rad bych se zeptal, jake motory podporuji Start/Stop popr. ridici jednotky ? Mám FL MR 2010 1.2 TSI, da se to nejak zjistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 dá se to zjistit podle čísla motorové jednotky, ale není to jen o motorvce a tlačítku, auta se start stop mají jinou baterku, startér, alternátor, jinou gateway, takovou chytrou krabičku pod blatníkem - kompenzátor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 5. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 a nevis nahodou jak se toho elektronicky zbavit? nevadi mi ze se to tam vozi v aute ale nechci aby to fungovalo (chci to deaktivovat natrvalo ale zatim jsem na to neprisel jak se toho zbavim pomoci vagu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 tak to odmontuj, ja bych si to i odkoupil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 vyměňte si auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 tak jsem to tam nasel a skousel,bohuzel mi to nechtelo vzit to kodovani, skousel jsem to pres VCDS i pres ROSS tech, ale stale to psalo nejakou chybu 22... jinak kabel mam origo od Svobodu... v kodovani je to byte 6 bit 0 a pak je to jeste v prispusobeni aktivace start/stop, skousel jsem ruzne kombinace ale neuspesne, nemuze nekdo napsat presny postup jak se toho zbavit Pokud máš origo vag od Svobody, tak požádej přes vzdálenou podporu o deativaci této funkce. Bez problémů ti to deaktivujou zdarma. Je to otázka minutky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj, potreboval bych poradit s Octavii 1.6 tdi 77 kw 2011, chtel bych vypnout start stop, nejvice by se mi to libilo pres centralni elektroniku, aby si tlacitko pamatovalo nastaveni z minula - takze pouzivat budu, kdyz budu ja chtit. Ale nemuzu se dostat do security access, 20113 nejde ani 31347. Druhou moznost, kterou sjem zkousel, je trvale pres teplotu nebo napeti, ale v Adaptation v jednotce 19 - CAN, se mi po vstupu zmeni z Adaptation na LongAdaptation, pote otevru a v nabidce mam jen moznosti zobrazene na prilozenem obrazku. VCDS 15.7 Dekuji za pomoc, Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 start/stop je jednoduché deaktivovat a následně aktivovat jen je na to třeba diagnostika která to umí bezpečně vypnout , tesco vagcomem to asi neuděláš ... kdo by chtěl umím v Rokycanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Spíš jsou třeba vědomosti a u tohoto modelového roku je možné, že to bez výměny gateway nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ted jsem zmaten, jeden pise, ze je to lehke, druhy pise ze je treba vedomosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Pro vysvětlení, úprava lze v případě, že máš vhodnou gateway udělat i na tvém voze pomocí VCDS. V případě, že nemáš tak nepomůže ani VAG CAN PRO zde zmiňované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ma tedy neni vhodna, kdyz se nezobrazuje vhodna moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.