Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já to mám na 8 letém autě jako nové. Nicméně jestli dobře koukám, tak vidím na tom spojovacím šroubu otlaky od klíče, takže už tam byl zřejmě nějaký zásah......

Ten otlak na šroubu je vůbec divnej. Pokud vím, tak nikdo v servisu neměl důvod dveře sundávat.

před 8 hodinami, Václav Š. napsal:

... jestli to nebude mít vliv na pevnost těch závěsů, když to nechám reznout.

Než takový materiál prorezaví aby ztratil svou pevnost, tak to je na desítky let. Já bych ten pant přimáznul nějakou vazelínou, a to rezivění se pozastaví.

Ale když jsem se pozorně podíval na obrázek, tak mě by víc znepokojoval plech na dveřích, kam je ten pant přišroubovaný. Těmi imbusy. Ten prach mě připadá trochu do rezava a v laku jakoby kvetoucí bublina. Nebo se pletu?

Jsem podobného názoru, pevnost povrchová koroze rozhodně neovlivní. Nastříkat WDčkem a pak uvolněnou rez párkrát otřít hadrem. Nakonec na to nastříkat bílou vazelínu a hotovo, dále neřešit.

jipol57: Nene, bublina na plechu naštěstí není, to jen tak vypadá na fotce.

OK, asi to tak udělám, aspoň si ušetřím nervy se servisem. Tedy WD, setřít a pak vazelína.

Díky!

Jojo dej bílou ve spreji, z té nevzlíná ten mastnej bordel a nelepí se na ni prach. Hned vem i to plastové aretační táhlo zavírání a nepřezeň to, stačí trocha.... :-) :-) :-)

Upraveno od dick

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.