Publikováno Březen 15, 20178 r Zdravím publikum, zajímavý dotaz. Vím, že vás tu pár má přední lízák na Citigu (Monte Carla, nebo sami dodělali), jak je na tom Up! s tím? Z etky nezjistím nic o předním nárazníku (resp o rozdílu), zajímá mě ten tvar. Jako jestli to tam půjde narafičit? Asi bych se bez něj obešel, ale dneska jsem potkal zase Citigo s tím tady a líbí se mi to a Up! by s tím vypadal hezky, zvlášť Eduard s těma pruhama. Jsou to sourozenci, mělo by to jít. Ale ten nárazník má takový ty dvě ploutve a to u citiga je menší... Koukám na to. Co myslíte? Dík
Březen 20, 20178 r Autor Tak jsem googlil a našel jsem tyhle dvě věcičky. VWCode: 1S0071641GRU VWCode: 1S0071606GRU Nemáte je někdo? Dneska jdu mrknout do VW, jestli mi je objednají a za kolik.
Březen 29, 20178 r Zadni je asi stejny jsko u CG, predek je jen ten stred, CG ma peknou radlici na snih a obrubaky Predek UP! https://www.google.cz/search?q=1S0071606&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjN6KfB0_zSAhXGFZoKHQMEBdwQ_AUICCgB&biw=2560&bih=950 Jinak cena je strasna, ja sehnal na CG predek, zadek i origo difusor uz v cernel laku, funglovku za 4500, krasna cena Upraveno Březen 29, 20178 r od danikd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.